Şimdi Ara

Stada sokulabilecekler hakkında Olympiakos maçı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şehir dışından geliyorum dizüstü bilgisayar ve bir sırt çantası ile gelmem gerek bunları içeri sokabilir miyim?

Stadda veya başka bir yerde emanet edebileceğim bir yer var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukari

• Hic denedim ama cep telefonu ve fotograf makinesine birsey demediklerine gore tahminimce sikinti yasamazsin

• Önemli mevzu bu ; hocam geçen sene ben stadta görevliydim ve bu tarz hiçbir elektronik alet stada alınmıyordu aşırı saçma adam işten çıkıp gelemez misal, hala böyle mi bilmiyorum ama stada emanet etmeyin bence onları.

• sırt çantasıyla Arsenal maçına girmiştim sıkıntı olmadı
  • bazıları alıyor bazıları almıyor ama genelde değerli eşya ise izin veriyorlar.
  • Alınıyor her maça okuldan çıkıp laptopumla geliyorum merak etmeyin bu sezonki ev sahibi bütün maçlara gittim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Marcelo'nun yokluğunda savunmada sıkıntı yaşayabiliriz. Olympiakos kontra atağa hızlı çıkıyor. Her şeye rağmen deplasmanda ikinci devredeki oyunla yarın rahat galip gelebiliriz.

Tek endişem İngiliz hakem. Bu hakem baya şaibeli ve İngiltere'de en çok eleştirilen hakemlerden biri. UEFA, 1.kategoriden hakem atamamış, dikkatli olunmalı.
  • yabancı arkadaşım bavul+içinde ps4,laptop vs ile girdi uzun ikna çabaları sonucu.yeterince baskı yaparsan heryere girersin

• quote:

Orijinalden alıntı: rider30

Marcelo'nun yokluğunda savunmada sıkıntı yaşayabiliriz. Olympiakos kontra atağa hızlı çıkıyor. Her şeye rağmen deplasmanda ikinci devredeki oyunla yarın rahat galip gelebiliriz.

Tek endişem İngiliz hakem. Bu hakem baya şaibeli ve İngiltere'de en çok eleştirilen hakemlerden biri. UEFA, 1.kategoriden hakem atamamış, dikkatli olunmalı.

• sıradan bir anadolu kulübü ile yapılan maçla, derbi ve avrupa maçlarında yapılan kontroller çok farklı. çünkü daha fazla güvenlik önlemi alınıyor, ne olacağı belli olmaz riske girme boş yere.
  • Girersin korkma. Orda bi dünya adam olacak, seninle mi uğraşacaklar.
  • Daha önce sırt çantasıyla girmiştim sıkıntı olmamıştı. Ayrıca şarj aleti adaptörünü almadılar turnikenin üstüne koy çıkışta alırsın dediler çıkarken ne adaptör var ne bişey.

• Netbookla girdim içeri. İşten geliyoruz totomuza mi sokucaz aleti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.