Şimdi Ara

Derbi Günü Sabiha Gökçen'den Fenerbahçe Stadyumuna..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fenerbahce - GS derbisi için plan yapıyorum. Fakat işimden dolayı Cumartesi çalışıyorum dolayısıyla 4 uçağına binip saat 5'te Sabiha Gökçen'e inmeyi planlıyorum. İnternetten baktığım kadarıyla yol 30-35 dk sürüyor. Maç günü trafiği filan hesap edersek sizce 1.30 saatte taksi ile 7 de olan maça yani stadyuma ulaşabilir miyim? sanırım en hızlı taksi ile gitmek olacak.. ne önerirsiniz? cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smurfy87 -- 7 Mart 2018; 13:40:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Taksi ile o arası baya tutar bence gerek yok. Sabiha Gökçen'e inince e11 binin express servistir. 40 dakikada uzunçayır metrobüse gelirsiniz, ordan metrobüse atlar stadın yanındaki son durağa 5 dakikada gelmiş olursunuz. 5te inerseniz hiç trafik görmeden 6da stadta olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet bende en kısa yolu soracaktım :) iyi oldu

• 1 saat sürüyorsa o zaman dediğiniz mantıklı. teşekkürler @edgar1899

• İç saha maçlarına bu şekilde Ankaradan geliyorum bir sıkıntı yaşamadım henüz. Düşük ihtimal e11 güzergahında trafik varsa tavşantepe-kadıköy metroya geçer Ünalan durağında iner yine metrobüse geçersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam metrobüs vs saçma geliyor bana şahsen taksiyle yada uber çağırark tavşantepe metroya giddin kadıköyde inip yürüyün 10 15 dakika sürüyor aşağı yukarı

• atla e11 e. tem den yardırıyor zaten. metrodan daha çabuk gidersin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • über de olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.