Şimdi Ara

Derdi olan, içindekileri Söylemek isteyen buyursun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Allah belasını versin biyolojinin sevmiyorum ve tip istiyorum kahrolsun !

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Banquet

Allah belasını versin biyolojinin sevmiyorum ve tip istiyorum kahrolsun !

Tipinin neyini beğenmiyorsun olm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bıktım artık. Insanlarin ortam yapmak icin karakter yoksunu davranmalarindan. Biktim artık. Numara yapan insanlardan. Biktim artık guven kelimesini agzina alip guven vermeyen insanlardan. Biktim artik. Bikmaktan biktim artik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Konuşmayı bilmiyorum doğuştan gelen biseymi acaba neden böyleyim düşündüm hep yalnizim.
    2.Millet hem ders çalışıyor hem sosyal hem netleri iyi benim hepsi yarim yamalak.
    3 anlasabildigim cok az kisi var sorun bendemi onlardami anlayamadim . Hepsi cok yapmacik sacma hareketler yapıyorlar bana gore.
    4.bir kiz var aklimdan cikmadi 8 senedir kurtulamadim calismami etkiliyor bazen.

• modernkro M kullanıcısına yanıt
    Hiç hoş bir his değil. Lanet olsun o aşka

----

Şunu dökmek istiyorum içimden. Ben bir salağım, ondan çok hoşlandığım için istediğim bölümde değilim ve su anki bölümle p bölümü idare etmek zorundayım. Seni seviyorum ezgi, hem de çok :( şu an ilk kez utanma hissim olmadan yazdım

6 lanet ay geçti, içimdekiler değişmedi. Hala seviyorum onu :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRIDGIT MENDLER -- 27 Haziran 2016; 19:01:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12.sınıfım lise boyunca hep aynı sorular neden sessizsin , vallahi bıktım bu sorudan.Bazen içimden gram konuşma isteği gelmiyor ben böyleyim napayım senin için kendimi değişemem kimse için değişemem ben böyle yaratılmışım.Bir şey olsa bir cevap versem söylenilene o zamanda diyorlar ki asıl sessizlerden korkacaksın,onlar sinsi olurlar orada yüzüme yüzüme bunu söylüyorlar,cevap vermek istiyorum verecek cevabımda var ama ya ben bunu birine yapmaya korkarım utanırım onun kalbini kırmaktan.En yakın arkadaşlarım bile zaman zaman bana bunu yapıyorlar,o an bunu eğlenmek için yapıyolar gibi hissediyorum.Gidin başımdan istemiyorum hiçbirinizi.Zaten lysyede başlayamadım hala .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firefliess -- 5 Ocak 2016; 18:49:19 >
  • hocam sıkıldıkya bi motive edici mesajın varsa alırım bi dal

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STR Priest -- 5 Ocak 2016; 22:28:24 >
  • artık rahat huzurlu bir şekilde uyumak istiyorum lan
  • ne45zmnkakuluzrs kullanıcısına yanıt
    elhospital tabi la lopital diyenler sanki dogma büyüme fransızda artistliğini yapıyolar

• Ben lehospitıl diyorum

• firefliess kullanıcısına yanıt
    Ulan ayni seyleri yasiyoruz . Sacma sapan seyler diyorlar cevap vermek bile gelmiyor icimden . Laf falan soyleyincede sesssizler daha fena oluyor diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realexile -- 6 Ocak 2016; 7:19:40 >
  • Paragraf yapamıyorum geri kalan her şey iyi ama paragraf olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cancanlakop

Kendime güvenim "0".Benim netlerdeki arkadaşlar 10k hedefli ben 20in içinde olayım diye dua ediyorum,ehliyet sınavında o kadar güvensizdim ki her şeyi düzgün yapsam biri gelip bana vuracak sınav iptal olacak gibi geliyordu ama geçtim onuda , başarabilirim demeye yeni yeni başladım yani

aynısı bendede var
    nedir bu özgüvensizlik
  • quote:

Orijinalden alıntı: modernkro

Dershanemde 3. Senesinde kalanlar çok var .460 lık okullardan hem nde
    Genel olarak çalışmıyorlar .2 3 hafta boyunca 7 8 saat calissan herşey olacak

Sagolun hocam , elimizden geleni yapacagiz artik olursa olur olmazsa olmaz. Herkes dis hekimi olacak degil ya.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.