Şimdi Ara

Derdi olan, içindekileri Söylemek isteyen buyursun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende geçen sene sizler gibi sınava hazırlanıyordum ve bu forumun çok ekmeğini yedim şuan tıp 1.sınıfım yardım etme sırası bizde . Sınav hafiften yaklaştığına göre psikolojik olarak yardım edebilirim isteyen herkes pm atabilir. Hiç tanımadığınız birine anlatmak gerçekten rahatlatır sizi arkadaşlar denenmiştir ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tm3 ilk 10 k için hazırlanıyordum . Mezunum ama lise yıllarım hep boş geçti , bu sene 0 dan başladım . Geçen sene ygs 5 100 k gelmişti ama bilgim 0 dı . Bu sene ygs 50-60 k hedefim . Hukuk istiyordum ama son Zaman'larda Boğaziçi psikoloji istediğimi farkettim . Ygs netlerim tr 33+ mat 28-29. Sos 33 civarı . Lys Edebiyatda divan az kaldı . Mat da trigodayım . Çok çalışmaya çalışıyorum ama fazla çalışamıyorum , acaba bu sene Boğaziçi'ni kazanma şansım var mı , Boğaziçi psikolojiyi kazanamazsam 1 sene daha mezuna kalsammı , aslında hukuğuda seviyorum ama psikoloji benim merak ettiğim , ilgili olduğum bir alan . Keza hukuk da öyle ama psikolojideki yurtdışı imkanı düşündürüyor . Ne yapayım sizce

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf hırsım yüzünden uğraşıyorum. Üniversite falan derdim değil.
  • psikolojik olarak çöktüm ne yapmam gerek
  • Çok Sevdim.

• Pirumar kullanıcısına yanıt
    Nasıl yaniğ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel pm ler geliyor arkadaşlar mesajlar biraz gecikebilir çok teşekkür ederim ilginiz için geçen yıldan arkadaşlarımıda buldum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her şeyin ilacı Sex.
  • Nefret ediyorum herşeyden. Bıktım. Çalışmak istemiyorum. Herkesten nefret ediyorum. Onlar hep yükseliyorlar ben ise sürekli geriliyorum. Alp dağlarında ömrümün sonuna kadar tek başıma yaşamak istiyorum. Rahat bırakın lan beni

• mezun tmyim tmden istediğim bir bölüm olmadığının farkına vardım ygs netlerim 90-100 aralığında fensiz . max 103 net yaptım . 3.seneme kalıp tıp için hazırlanmayı düşünüyorum , kafamı yiyiyor bu düşünceler 2 3 gündür doğru dürüst ders çalışamıyorum psikolojim bozuldu kafamı yastığa koyduğumda aklıma bunlar geliyor rüyamda ygs lys görüyorum ne diyim valla bilmiyorum en sonunda karar vericem alıcam fen kitaplarını başlıycam yeter yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mezun kere mezun

Tm3 ilk 10 k için hazırlanıyordum . Mezunum ama lise yıllarım hep boş geçti , bu sene 0 dan başladım . Geçen sene ygs 5 100 k gelmişti ama bilgim 0 dı . Bu sene ygs 50-60 k hedefim . Hukuk istiyordum ama son Zaman'larda Boğaziçi psikoloji istediğimi farkettim . Ygs netlerim tr 33+ mat 28-29. Sos 33 civarı . Lys Edebiyatda divan az kaldı . Mat da trigodayım . Çok çalışmaya çalışıyorum ama fazla çalışamıyorum , acaba bu sene Boğaziçi'ni kazanma şansım var mı , Boğaziçi psikolojiyi kazanamazsam 1 sene daha mezuna kalsammı , aslında hukuğuda seviyorum ama psikoloji benim merak ettiğim , ilgili olduğum bir alan . Keza hukuk da öyle ama psikolojideki yurtdışı imkanı düşündürüyor . Ne yapayım sizce

pm attım kardeşim
  • Sırf ailem çocuğum boğaziçinde okuyor diycek diye sevdiğim bölümden ayrılabilirim 2 yıl sonra tekrar hazırlanıyorum finallerden sonra başlıcam çalışmaya
  • Vay be insanlar ne kadar dolmuş , devam arkadaşlar herkese cevap vermeye çalışıyorum ilginiz için teşekkürler
  • Kendime güvenim "0".Benim netlerdeki arkadaşlar 10k hedefli ben 20in içinde olayım diye dua ediyorum,ehliyet sınavında o kadar güvensizdim ki her şeyi düzgün yapsam biri gelip bana vuracak sınav iptal olacak gibi geliyordu ama geçtim onuda , başarabilirim demeye yeni yeni başladım yani

• quote:

Orijinalden alıntı: cancanlakop

Kendime güvenim "0".Benim netlerdeki arkadaşlar 10k hedefli ben 20in içinde olayım diye dua ediyorum,ehliyet sınavında o kadar güvensizdim ki her şeyi düzgün yapsam biri gelip bana vuracak sınav iptal olacak gibi geliyordu ama geçtim onuda , başarabilirim demeye yeni yeni başladım yani

pm attım
  • Anne tarafımda yurtdışında okuyanlar odtüde okuyanlar çok baba tarafında da sadece babam okumuş. O yüzden iyi bir üniversiteye girip baba tarafının övünç kaynağı olmalıyım

Odtü veya Bilkent istiyorum. Ailem çok rahat. Bilkent'e paralı girmemi stres yapmamamı istiyo. Ben kendime yediremiyorum hırslanıyorum burs kazanmak veya devlete girmek istiyorum

Hedefim 15 bin. Ygsde ilk 30k giremezsem çökerim

3 yıldır sporla uğraşıyorum bu yıl bıraktım ce göbek yaptım. Çok kötü bir his

Bazen herşeyi bırakasım geliyor. Şimdiki aklım olsa yurtdışında okurum

Enstrüman çalan yabancı dilini geliştiren çok yönlü biriydim. Artık telefon bile açmıyorum

Bu yıl kendimi karşı cinse soyutladım ama keşke bi kız arkadaşım olsa

Son 2-3 gündür çalışasım yok

Okuldaki denemelerde 38.başladım en son 14. Oldum. Bunu insanlara söyleyerek herşeyin yerli yerinde gittiğini çevreme hissettiriyorum. Böylece kendimi buna inandırmış oluyorum. Olayların perde arkasını kimse bilmiyo

Herkesten farklı çalışıyorum. Ales sayısal mantık, ortaokul matematik olimpiyat soruları gibi sıradışı sorular çözüyorum.

Her hafta 4-5 kitap alıyorum. Yani 100den fazla kitabım var. Sayfayı açıyorum ve bence kaliteli yoruma dayalı zorlayıcı soruları çözüyorum. Bir sayfayı ful bitirmiyorum yani.

Cüzdanımda sınav sonrası yapılacak listem var. Beni motive ediyo diyebilirim

Sanırım hayatımın sonuna kadar L'hospital'i lopital diye okumuycam. Elhospital lan işte

Şimdiden ygs haftası ne yapacağını belirledim. Kitap okumaktan başka, Rubik küp çözme iq testlerindeki soruları çözme kendi kendime gülme gibi şeyler var planlarımda

Keşke biraz daha hızlı olabilsem

Ygsye az kalmasından çok lys konularını yetiştirememe korkum var.

Geçen yıla göre 2 saat daha az uyuyorum. Neden bilmiyorum bunun elma sayesinde olduğuna inanıyorum

Liseli olmaktan bıktım. Tek hayalim üniversite artık

• quote:

Orijinalden alıntı: ne45zmnkakuluzrs

Anne tarafımda yurtdışında okuyanlar odtüde okuyanlar çok baba tarafında da sadece babam okumuş. O yüzden iyi bir üniversiteye girip baba tarafının övünç kaynağı olmalıyım

Odtü veya Bilkent istiyorum. Ailem çok rahat. Bilkent'e paralı girmemi stres yapmamamı istiyo. Ben kendime yediremiyorum hırslanıyorum burs kazanmak veya devlete girmek istiyorum

Enstrüman çalan yabancı dilini geliştiren çok yönlü biriydim. Artık telefon bile açmıyorum

Okuldaki denemelerde 38.başladım en son 14. Oldum. Bunu insanlara söyleyerek herşeyin yerli yerinde gittiğini çevreme hissettiriyorum. Böylece kendimi buna inandırmış oluyorum. Olayların perde arkasını kimse bilmiyo

Herkesten farklı çalışıyorum. Ales sayısal mantık, ortaokul matematik olimpiyat soruları gibi sıradışı sorular çözüyorum.

Her hafta 4-5 kitap alıyorum. Yani 100den fazla kitabım var. Sayfayı açıyorum ve bence kaliteli yoruma dayalı zorlayıcı soruları çözüyorum. Bir sayfayı ful bitirmiyorum yani.

Sanırım hayatımın sonuna kadar L'hospital'i lopital diye okumuycam. Elhospital lan işte

Şimdiden ygs haftası ne yapacağını belirledim. Kitap okumaktan başka, Rubik küp çözme iq testlerindeki soruları çözme kendi kendime gülme gibi şeyler var planlarımda

Geçen yıla göre 2 saat daha az uyuyorum. Neden bilmiyorum bunun elma sayesinde olduğuna inanıyorum

Bencede elhospital

• quote:

Orijinalden alıntı: cancanlakop

quote:

Orijinalden alıntı: ne45zmnkakuluzrs

Anne tarafımda yurtdışında okuyanlar odtüde okuyanlar çok baba tarafında da sadece babam okumuş. O yüzden iyi bir üniversiteye girip baba tarafının övünç kaynağı olmalıyım

Bencede elhospital

Oooo hghghg

• Yaklaşık 20 arkadaşımla konuştum çok güzel mesajlar geldi kimileriyle whatsappdan dahi konuşmaya devam ettim son kez konuyu üste çıkarıyorum umarım çok güzel bir sınav ve yaz tatili geçirirsiniz hepinize başarılar diliyorum
  • Gecen sene 39 binde mezunun da mezununa biraktim 3. girişim olacak ama sorsaniz ne psikoloji kaldi ne kafada sacim kaldi. Dersaneye gidiyorum sinif arkadaslarim netlerde beni katliyorlar bu moralimi cok bozuyor. Ne yapacagimi sasirdim yanlis mi calisiyorum diye dusunuyorum surekli ama kendimce dogru calisiyorum. Sbs deyken ilk 10bindeyken universite sinavinda her seyin toz pembe olmadigini anliyor insan. Yine de bir seyler yapiyoruz artik. Her seyin hayirlisi. Sinav yaklastikca kacmak uzaklasmak istiyorum ama nereye kacarim onu da bilmiyorum. Nasil yenecegiz bunlari bilemiyorum. Hakkimizla hayirlisi olsun artik...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.