|
Bildirim
|
Dostum çocuk kesinlikle yapın yazdıklarınizi okuyarak yazdım bu mesajı hatta aradan ikinciyi bile cikartacak kapasite var merak etme rizki veren Allah eger yapmazsanız zaten ileride pişman olacaksınız diye düşünüyorum
|
hocam 37 yaşındasın kendini komik duruma düşürme hala kadını çalıştırma derdindesin. 3500 alıyorsun 1.500 sana kalıyor. gayet rahat geçinirsin o parayla büyük ihtimal para çarçur eden birisisin bu da senin en doğal hakkın çocuğun masrafı tabii ki var ama emin ol senin kadar değildir. |
Evliliğin temeli çocuktur abi. Sen duruma böyle değilde sanki nebileyim karım araba istiyo ev istiyo veya 3 çocuğumuz var da 4 ü istiyo gibi yaklaşıyosun. Maddi konuşmıycam eve 6 bin girerken borçlara saplanmak falan filan o ayrı bi mevzu ama evliliğin gereklerini yapmıyosan yengeye evlat duygusunu tattırmıyosan bu mevzudan en çabuk şekilde sıyrıl olsun bitsin.Dünyaya bikez geliyoruz ve kadınların annelik duygusunu yaşaması herşeyden çok daha çok hakları. Umarım bakış açını biraz değiştirirsin hakkınızda hayırlısı
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilephone -- 9 Ocak 2018; 12:44:45 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|