Şimdi Ara

Derdim büyük !!! (Çocuk konusu) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kaynak: REIDIN
    100 m² Satış Aralığı
    294.206 - 490.343TL/m²
    Amortisman
    20,14 Yıl

İstanbul Satılık Emlak Endeksi
    2003 - 2018 yılları arasında İstanbul satılık daire fiyat artışı %328,88 olarak gerçekleşti.

2017 yılında İstanbul ilinde satın alınan 100 metrekarelik bir dairenin ortalama fiyatı 340.437,00 TL iken, bu yıl için İstanbul satılık ev ortalama fiyatı 366.511,00 TL oldu.

İstanbul ilinde satılık dairelerin son bir yıllık ortalama metrekare fiyatları 3.665 TL'dir. İstanbul ilinde konut fiyatları bir önceki yıla göre %7,66 artış gösterdi.

https://www.zingat.com/istanbul-bolge-raporu

300.000 Lira altına anca Beylikdüzünden 1+1 alırsınız. Ya da sürekli su basan giriş kat daireleri falan.

Allah bilir sen İstanbul'da bile yaşamıyorsundur.

• quote:

Orijinalden alıntı: hetşat

Piyasa Bilgisi İstanbul
    Kaynak: REIDIN
    100 m² Satış Aralığı
    294.206 - 490.343TL/m²
    Amortisman
    20,14 Yıl

İstanbul Satılık Emlak Endeksi
    2003 - 2018 yılları arasında İstanbul satılık daire fiyat artışı %328,88 olarak gerçekleşti.

2017 yılında İstanbul ilinde satın alınan 100 metrekarelik bir dairenin ortalama fiyatı 340.437,00 TL iken, bu yıl için İstanbul satılık ev ortalama fiyatı 366.511,00 TL oldu.

İstanbul ilinde satılık dairelerin son bir yıllık ortalama metrekare fiyatları 3.665 TL'dir. İstanbul ilinde konut fiyatları bir önceki yıla göre %7,66 artış gösterdi.

https://www.zingat.com/istanbul-bolge-raporu

300.000 Lira altına anca Beylikdüzünden 1+1 alırsınız. Ya da sürekli su basan giriş kat daireleri falan.

Allah bilir sen İstanbul'da bile yaşamıyorsundur.

doğma büyüme istanbulluyum

sütlüce'de otuyorum yani beyoğlu ilçesinde

senin gibi köylü değilim merak etme

giriş dairelere su basmaz ayrıca

yaşın belki ufak
    yolun açık olsun ergen

• Boklu haliçin dibindeki sütlücede oturuyorsun yani Beyoğlu ilçe diyorsun. Beyoğlunun yerlisisin maşallah.

http://secimatlasi.com/secim-sonuclari/2015/istanbul/beyoglu/halicioglu/sutluce-mahallesi/

Oturduğun yerin seçim sonucunuda koyalım da mahallenin nüfus yapısını az çok anlasın okuyanlar.

Ben doğma büyüme köylü bir ergen olarak sana daha bir şey demiyorum. Sütlücenin dik yokuşlu gece kondudan bozma evlerinde sana mutluluklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hetşat

Boklu haliçin dibindeki sütlücede oturuyorsun yani Beyoğlu ilçe diyorsun. Beyoğlunun yerlisisin maşallah.

http://secimatlasi.com/secim-sonuclari/2015/istanbul/beyoglu/halicioglu/sutluce-mahallesi/

Oturduğun yerin seçim sonucunuda koyalım da mahallenin nüfus yapısını az çok anlasın okuyanlar.

Ben doğma büyüme köylü bir ergen olarak sana daha bir şey demiyorum. Sütlücenin dik yokuşlu gece kondudan bozma evlerinde sana mutluluklar.

muhahah boklu haliç diyor lan
    evet yerlisiyim doğma büyüme buralıyım

seçim sonucuyla konun ne alakası var ?

köylüye bak ya burası altın boynuz

burada üniversiteler oteller bulunuyor.

aç bak emlak sitelerine kaç paraymış

https://www.sahibinden.com/satilik-daire/istanbul-beyoglu-halicioglu-sutluce-mah.

sen küçükçekmecede otuyorsun gördüğüm kadarıyla
    leş kokulu çekmece

beyoğluna kaç satte geliyorsun

ora nere istanbul mu

• 2 hafta içinde kızım olacak. 4 yıllık evliyim. başlarda istemedim. cocuk kararında inanılmaz korktum. maddi - manevi... ancak ultrasonda kızımın kalp atışını gördüğüm ana kadar fikrim de değişmemişti. taa ki o gün o görüntü beni benden aldı... cok farklı bir duygu... yaş 32. geç bile kalmışım diyorum...

cocuk ilerde oldugunda size dede mi , baba mı diyecek vs. laflarına kulak asmayın. sırf bu yüzden de yapmayın. ama erken olması iyi oluyor. deneyim ile sabit.

büyük sorumluluk, büyük emek , zaman , fedakarlık gerektiriyor... ama no pain no gain gibi... sıkıntı olmadan hiç bir şey elde edilemiyor...

hem siz isterken de iş bitmiyor. bakalım hemen olacak mı ? mesela hiç bir sorun olmamasına karşın 7 ay kadar denedik. umudu keserken cocuk oldugunu ögrendik...

kafa olarak hazırlanmak zor... erkekler için cok zor hem de. ancak inanın alışıyor hatta sabırsızlanıyorsunuz...

allah yardımcınız olsun...

• Maddi durumdan ziyade en önemli vurgunuzu insanlar kaçırmış, çocuk sevmediğinizi belirtmişsiniz.

Bemce eşinizle uzun uzun bu konuyu konuşun. Bir çocuğun gelişimi için maddiyat ne kadar gerekliyse, aile içi bağlar, ebeveyn-çocuk ilişkileri de bir o kadar önemlidir. Bu sıkıntılardan muzdarip olan bir çocuk olarak söylüyorum bunları. Lütfen bu dediklerimi dikkate alın. Eşiniz anneliği ve maddiyattan önce siz kendi babalığınız hakkınsa düşünün, bir baba olmak, olabilmek kolay değil.

• Kendi çocuğun olmadığı için çocukları sevmemen normal. Eşin haklı.

• Hocam ileriyi düşünerek falan haraket etmiyorsun. Sadece özgüvensiz bir korkak gibi davranıyorsun. Ayrıca kadının annelik duygusunu yaşamasına hangi hakla mani olabilirsin. Kadını çalıştırmak ve paradan başka bir düşüncende yok. Neresinden tutarsn tut sağlıksız düşüncelerle dolusun.

• Muhtemelen er geç çocuk sahibi olursunuz. Yalnız çocuk sahibi olmada kadını yaşı önemli. Vereceğim grafik anne yaşına göre çocuğun down sendromlu olması riskini anlatıyor. Ki olumsuz olması düşünülen tek şey down sendromu değil.

Derdim büyük !!! (Çocuk konusu)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.