Şimdi Ara

Derecelendirme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SLM ARKADAŞLAR BEN BİLGİSAYARA FORMAT ATTIM.ATMADAN ÖNCE DERECELENDİRMEM 5.9'DU.AYNI FORMATI ATTIM.HARDDİSK HATA VERDİĞİ İÇİN 320GB YERİNE 80 GB HARDDİSK TAKTIM.BİLGİSAYARI DERECELENDİRDİM BU SEFER İSE İŞLEMCİM 3.0 ÇIKTI.DENEMEK İÇİN FİFA 14 DEMO YÜKLEDİM.YÜKSEK AYARLARDA OYNUYORUM FAKAT ARA SIRA ACAYİP KASMALAR OLUYOR SİZCE NEDEN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

Derecelendirme sorunu

ÖZELLİKER:

İŞLEMCİ: AMD Athlon(tm) II X2 Proccessor 3.10 GHz
    RAM: 4 GB
    EKRAN KARTI: Nvidia GeForce 9800 GT 3GB
    WİNDOWS 7 64 BİT
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• işlemcini bir soketinden çıkarıp tekrar geri tak,
    yada ilk önce bir işlemci fanını kontrol et tam oturmuşmu diye,
  • DENEDİM FAKAT ODA FAYDA ETMEMİŞDİ....
  • sistem derecelendirme bazen işe yarıyor. bir bilgisayar gelmişti, sürekli donuyordu. sistem derecelendirmesi normalde 5.5 di, tekrar yapmıştım 1.6 gibi bir değer vermişti.
    işlemcinin yanındaki kondansatörlerden birisinin bacakları kopmuştu onu tekrar lehimledim, yine verdi aynı değeri bu seferde işlemciyi yerinden çıkarıp takmıştım düzelmişti. 5.5 değeri almaya başladı ve donma sorunuda kalkmıştı.

bu yüzden önermiştim çıkarıp tekrar takın diye. işlemcinizmi bozuldu ama orasını bilemeyeceğim
  • DEDİĞİNİZ SOKETİ NERDEN BULACAĞIM DAHA ÖNCE YAPMAMDA BEN YAPMAMIŞTIM BİR TANIDIGIM YAPTI BELKİ BU SEFER İŞE YARA FAKAT KASAYI AÇTIM HİÇ BİR KOPUK VEYA ÇIKIK YOKTU 320 GB HARDDİSKİ TEKRAR TAKTIM VE FORMAT ATTIM AMA YİNE 3 GÖSTERİYORR
  • Berkayfener10 kullanıcısına yanıt
    drivelerini kontrol et bu arada ekran kartına hayran kaldım
  • daha önce hiç işlemcinizi çıkarmamışmıydınız? ozaman bir bilenden yardım isteyin işlemciyi çıkarın bir tekrar yerine takın. pc niz darbe filan aldıysa yerinden az bişi oynamış olabilir.
    tabi çıkarınca macunu yenilemenizde gerekebilir.

ilk önce işlemci fanını çıkaracaksınız, orda işlemciyi tutan bir kol olur onu çektiğiniz zaman işlemci çıkar.

daha önce yapmadığınız için, bir bilenden yardım isteyin, videoyuda bir izleyin.

http://www.dailymotion.com/video/xlr24a_islemci-montaji-nasil-yapilir_tech

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • emre_ermag155 E kullanıcısına yanıt
    driverlerda güncel de ekran kartına neden hayran kaldınız
  • oralara girmeyelim onlar tehlikeli işler derecelendirme performansla alakası olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkayfener10

oralara girmeyelim onlar tehlikeli işler derecelendirme performansla alakası olurmu

daha önce aynı problemle karşılaştığım için bunu öneriyorum.
    çünkü yapmadığım şey kalmamıştı, en sonunda yazılımsal bir problem olmadığını işlemcinin bozulduğu kanısına varmıştım. işlemciyi başka bir pc de denemek üzere çıkarmıştım, denemeden önce son bir kez daha bakayım dedim ve tekrar taktığımda hiç bir sorun kalmamıştı pc de

ve pc sahibine sormuştum bu bilgisayar hiç darbe aldımı diye, oda bana fanı çok ses çıkarıyordu vurdum demiştim. ozaman anlaşılmıştı herşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper81 -- 4 Nisan 2014; 23:50:04 >

• hmm deneyecegim büyük bir ihtimal yarın olmadı tanıdık bilgisayarcı var ona götürecegim performansla alakası olmassa dursun sıkıntı olmaz heralde bu arada cevaplar için teşekkürler...
    9800 GT 3GB şu kismi insanın içini yiyor.
    İÇİNİ YİYOR DERKEN
  • KASMAYI DÜZELTTİM EKRAN KARTI YÖNÜNDEN SIKINTIM KALMADI
  • FANLARI SÖKÜP ÇIKARTTIM..4.7 OLDU YARINDA ANA KARTI ÇIKARTIP DENEYECEGİM CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER...
  • doğrusu benimkide günümüzdeki oyunları çok iyi oynatıyor bu daha çok ileriye yönelik bir pc
    BENİM OYNADIGIM OYUNLAR FİFA 14-NBA 14-GTA 4-MAFİA 2 ONLARDADA SIKINTI OLMUYOR EN YÜKSEK AYARLARDA OYNUYORUM ÇOK GÜZEL BİR EKRAN KARTI DİYE DÜŞÜNÜYORUM...
  • tab 10.1 varya samsungun bir slayt ile kastırdım tableti 1 slayt sadece (yanlız slayt 1 gbden fazlaydı :D)
    o bende de oluyor zaten ama siz bi 5-10 yıl sonra çıkacak olan oyunları bile rahatlıkla bu ekran kartı ile oynarsınız
    İNŞALLAH ÖYLE OLUR
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.