Şimdi Ara

Dereceli de Yasuo Sevdası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu şampiyonu banlamayınca direk alınmasının sebebi nedir?Karşı takımda alan birisi olursa seviniyorum.

• Ortak akıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Op çünkü
  • BEn de yasuo lee sin vayne bizim takım almasın diye banlıyorum bu aralar
  • Yanlış konuya mesaj yazdım lan :D Neyse yorum yapayım bare.

Aynen bu Yasuo alanlar :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stormfang -- 21 Aralık 2014; 20:19:55 >
  • Herkesin youtube'dan montage videoları izleyip gaza gelmesi ve oyunu taşıyabilme inancı
  • Benim için sorun yok takım kastırmasın diye banlıyorum kendim için yaptığım tek ban lee sin dir.

Tek rakibim ormancı.
  • Şöyle özetliyeyim.Yasuo'yu banlamadılar ve karşısı aldı.Ardından Malp ve Morgana seçtiler.O Tf'ler sizin için kabus gibi geçer.Birde kasılma durumu var neden olsa Hyper Carry.
  • Cunku istedigi heroyu alabilme ozgurlugu var

• kasınca durduralımıyo
  • Karşına darkus al qnq bak bakam kasılabiliyor mu

• iki item çıktıktan sonra inanılmaz damage verebilen bir hero çünkü.
    yasuo cidden oyunun en zor herolarından biri bence herkes oynayamaz ama bilen adam da iki item çıktıktan sonra sana oyunu kabus eder.
  • Güclü ama oynayabilen yok xd

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasuonun karşısına pantheon alın
  • cunku turk insani pleyz hastasi. beceremese bile yasuo zed fizz lee sin vb. sevdalari bitmez.

• Cunku o yasuo

• kolay kullanım bir o kadarda güclu olması .
  • statik+ebedi ile %100 kritik vuran bir herodan bahsediyoruz sence biraz op değil mi *
  • op falan değil useless durumda şuanda.
  • Saçmalamamak için 15 dk ne yazacağımı düşünüyorum. Öncelikle Her şampiyon hakkında yorum yapmadan önce gelen yama güncellemesini okuyun. Vaktiniz varsa önceki güncellemelere de göz atarak hangi şampiyonun nerf buff yediğine daha iyi karar verebilirsiniz.

Yasuo 4.18'de Can değerinde ve Hareket hızında nerf yedi. Çoğu kişi bu nerfden sonra oynamaktan vazgeçti. Fakat son güncellemede (4.21) can nerfine elleşmeden Hareket hızını 5 arttırıp Q'nun CD sini 4 sn düşürdüklerinde early'de daha da etkili olmaya başladı. Yasuo'nun skill setleri ve taşıma potansiyeli iyi olduğundan dolayı picklenmesi doğaldır. Doğal olmayan ise yasuo bilmeyen birisinin öğrenmek için dereceli de maç atmasıdır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.