Şimdi Ara

DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! (610. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.319
Cevap
667
Favori
611.911
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 608609610611612
Sayfaya Git
Git
sonraki

DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!

(En Son Oy Tarihi: 6.2.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: Heîsenberg

Numaralı gözlük almak istiyorum var mı şuan gönderim yapan satıcı?
    Arkadaşlar numaralı çerçeve almak istiyorum bende halen acik satışta olan Satıcı varsa paylaşırsanız sevinirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1.5 yıl önce bir oliver people gözlük aldım replikamı değilmi kimse ayırt edemedi. Gözlüğü 140 lira civarına almıştım geçen gün 100 tl verip tamir ettirdim çünkü en ucuz yerde fiyatı şuan 1.200 tl.
  • merry's ten gözlük aldım gayet güzel ve uygun fiyatlı
  • Broon kullanıcısına yanıt
    geldi mi gözlükler?
  • sir.eko kullanıcısına yanıt
    evet hocam. linklerini buraya aldığım fiyatla bırakıyorum. Yalnız kemik çerçeve olduğundan yüze tam oturmayabilir, ilk başta bende garipsedim ancak rahatsızlık vermedi. Ama önerim buruna oturan silikonlu bir model tercih etmeniz olur.

çerçeve:
    aliexpress.com
    US $12.31 45% OFF|MERRYS DESIGN Men Titanium Alloy Glasses Frame Fashion Male Square Ultralight Eye Myopia Prescription Eyeglasses S2001|Men's Eyewear Frames| - AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/4000112419087.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27894c4dFm0e5D

$ 9.58 X1

cam:
    aliexpress.com
    US $13.98 45% OFF|MERRYS Anti Blue Light Blocking 1.56 1.61 1.67 Prescription CR 39 Resin Aspheric Glasses Lenses Myopia Hyperopia Presbyopia Lens|Eyewear Accessories| - AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/32995025475.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27894c4dFm0e5D

$ 13.98 X1

• Broon kullanıcısına yanıt
    Peki ne kadar vergi çıktı acaba? %50 den biraz fazla bir vergi oluyor sanırım toplamda değil mi?

hocam TR ye kargolatmadım ben. Ancak şunu söyleyebilirim gözlük işinde tanıdığınız yoksa sadece cam değiştirme bile 150 den aşağı ödemezsiniz.
    gümrük %20 ve 7-8 lira ptt inceme ücreti alıyor. Gümrük bedelide cam çerçeve alırsanız pakete sadece çerve yda camın ücretini yazarlar genelikle o fiyattan %20 hesaplarlar.
  • emin936 E kullanıcısına yanıt
    BU ara ürün geliyor mu peki? Sıkıntı var mı bu konuda?
  • Camı aldığımızda çerçeveye cam takılarak mı geliyor? Bir şey belirtmemiz gerekli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carlesro -- 5 Mayıs 2020; 10:21:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carlesro kullanıcısına yanıt
    cam ve çerçeve alırsanız takıp gönderirler sizden reçete bilgileri ve iki göz arasındaki msesafeyi (PD) isterler
  • erick ve dee için iletişim bilgileri, mümkünse shop ve katalog linki lazım arkadaşlar.

buradaki linklerin büyük kısmı ölmüş galiba yardımcı olabilecek varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FC3FB83DB

erick ve dee için iletişim bilgileri, mümkünse shop ve katalog linki lazım arkadaşlar.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: KAİM MAKAM

+1

Alıntıları Göster
    +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FC3FB83DB

erick ve dee için iletişim bilgileri, mümkünse shop ve katalog linki lazım arkadaşlar.

erick tr ye gönderim yapmıyor uzun zamandır.
  • DawyJhons kullanıcısına yanıt
    Alternatif öneriniz varmı hocam

• Hangi model lazımsa dhgate de arama yapın, siparişi ve satışı yüksek olan bi satıcıdan alışveriş yapabilirsiniz ben öyle yapıyorum çünkü satıcı bulmak eskisi gibi değil

• wenqiang1215.x.yupoo.com
    WeChat: CVS2019 WhatsApp:+8618902292112 | 又拍图片管家
    https://wenqiang1215.x.yupoo.com/albums?tab=gallery

aooko.x.yupoo.com
    ROBINSON | 又拍图片管家
    https://aooko.x.yupoo.com
    - aooko'nun gözlüklerini genel olarak beğeniyorlar kalitesini

• 1:1 top kalite Rayban gözlük alıp memnun kalan ve tavsiye edeceğiniz satıcı var mı?
  • dhequel kullanıcısına yanıt
    Aokoa dan çok gözlük aldım güzel de. Ama yolladığınız diğer satıcı da çok çeşit modeller var aldınız mı siz daha önce kalitesi nasıldır?

• 
Sayfa: önceki 608609610611612
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.