Şimdi Ara

DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! (608. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.319
Cevap
666
Favori
611.921
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 606607608609610
Sayfaya Git
Git
sonraki

DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!

(En Son Oy Tarihi: 6.2.2025)
Giriş
  • Yoldaşlar merhaba, rayban güneş gözlüğünün çerçevesi titanyum olarak, camını dereceli ve polarize yaptırmak istiyorum içinizde yaptıran var mı, eğer varsa yaşadığı tecrübeyi ve ödediği meblağı söylerse çok makbule geçer.
  • Arkadaşlar Persol marka güneş gözlügü satan satıcı var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burberry gözlük satan satıcı var mı bildiğiniz?
  • Var mı kalitesine güvendiğiniz satıcı?
    Bir yılda üç adet optik çerçeve kırıldı hepsi de aynı köşelerden yıldım artık çerçevesizlerden..
    Zenni hakkında yorumlarınızı merak etmekteyim bu site kargoya düşük mü yazıyor tutarı?
  • özket kullanıcısına yanıt
    23/11/2018 tarihinde zenniden alısveriş yaptım, ama o zamanlar bu vergi algı işleri yoktu.
    $72.36(10 dolar kargo vermişim) tuttu, temiz vergisiz gelmişti, ama kargoya ne yazmıslardı hatırlayamıyorum. Vergi vermediğime göre o zamanın kanunua gore(25$ altı) bir ücret yazmıs olmaları lazım.
  • blasph B kullanıcısına yanıt
    zenni link verebilir misiniz rica etsem
  • bosunaokuma21karakter kullanıcısına yanıt
    link derken ne demek istediniz anlayamadım. Googledan zenni yazınca cıkan site, istediğinize göre ya cervece ya gozluk prospektusune göre de cam ya da her ikisini yaptırıp sipariş veriyorsunuz.
    Kargosu cok surmemişti diye hatırlıyorum ama gozlugun yapılmas suresi vardı, en azından 1 2 hafta arası suruyordu diye hatırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blasph -- 30 Eylül 2019; 10:21:28 >
  • 170 liralık bir gözlüğe ne kadar vergi çıkartırlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heîsenberg

170 liralık bir gözlüğe ne kadar vergi çıkartırlar?
    satıcıyla konuşup ucuz yazdırabilirsiniz, 5-100 lira arası ne gelse gümrük 11.5 lira kesti benden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görkem !

satıcıyla konuşup ucuz yazdırabilirsiniz, 5-100 lira arası ne gelse gümrük 11.5 lira kesti benden

Alıntıları Göster
    1 tane dereceli gözlük, 1 tane de Güneş gözlüğü alacağım. Önerebileceğiniz bi satıcı var mı?

• arkadaşlar, haziran'da aliexpress'ten aldığım ürünlerden bazıları halen gelmedi. 4 ay geçti.
    bu kadar gecikme yaşayan var mı? bu ay içinde gelen kargo da var, o yüzden gecikmeli de olsa demek ki hepsi gelir diye düşündüm ve şimdiye kadar teslim almadığıma dair aliexpres'e bildirimde bulunmadım.
  • 3 numara miyop 1 numara astigmat camı ne türkiyeden daha uyguna alabilir miyiz?

• Batu Khan kullanıcısına yanıt
    Titanyum çerçeve 4$ verdim. 400 liraya filtreli, dereceli cam yaptırdım. Harika oldu.
  • osmanyasar kullanıcısına yanıt
    hafif alaşımdır o titanyum 4$ zor..
  • dereceli çerçeve hangi satıcıdan alabılırım ???
  • Benimde dereceli gözlük ihtiyacım var. 4 sene önce ilk konuda Hindi_Süprizi nicli arkadaşın aldığı gözlüğü nereden alacağız.
  • Arkadaşlar merhaba.Bende de rayban 2140 var, çok önce almıştım ve bayağı kalilteli.Camın birini çatlattım. Acaba sadece cam sipariş edebileceğim bir yer biliyor musunuz?

• Numaralı gözlük arayan arkadaşlara aliexpres kirka store mağazasını önerebilirim. Her mesajı cevaplıyorlar ilgililer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler arkadaşlar, dereceli gözlük alabileceğimiz sağlam satıcı var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apocalypto33

Arkadaşlar merhaba.Bende de rayban 2140 var, çok önce almıştım ve bayağı kalilteli.Camın birini çatlattım. Acaba sadece cam sipariş edebileceğim bir yer biliyor musunuz?
    Bulabildiniz mi acaba? Ben de cam arıyorum sadece.

• 
Sayfa: önceki 606607608609610
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.