Şimdi Ara

dereceli oyunlarda, şampiyon seçim ekranında çıkma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
12.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 'dereceli oyunlarda, şampiyon seçim ekranında çıkma'nın yaptırımları nelerdir arkadaşlar.
    Bazen feedleyeceği veya trolleyeceği çok belli olan birileri ile karşılaştığımı hissettiğimde ne yapmam gerektiğini bilemiyorum.
    Örneğin;
    -serideyim, gerzek birileri denk geldi çıkarsam ne olur.
    -yeni küme atladım 0 puanım var, sıraya girdim oyun buldu ve yine bir gerzek support tryn aldı, çıkarsam ne kaybetmiş olurum.
    -25lp'm var, dereceli oyunda seçim ekranından çıktım, ne kadar puan kaybederim ve cezalar ne olur.
    -sıraya girdim, oyun bulundu fakat oyuna girmekten vazgeçtim, kabul etmek yerine reddetsem bir yaptırım veya puan düşüşü olur mu?
    Teşekkürler arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seçim ekranında çıkarsan 3 lp gider ve 5 dk sıraya giremezsin serideyken çıkarsan mağlubiyet olarak geçer 0 puandayken çıkarsan -3 lp'ye düşersin yani seri haricinde takım kötüyse rahatça çıkabilirsin

• Seride çıkarsan seri kaybedersin

Yeni küme atladıysan çık bir şey olmaz.

25 lp varsa 3 lp gidiyor. Lp farketmez hep 3 lp gider. Çok çıkarsan artar.

Red edersen bir şey olmaz

Sen beni dinle normal oyunda en az 400 win olsun sonra dereceli başla her heroya hakim olman o kadar iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş hiç korkma çık. ben o yüzden kaç 20 puanlar kaybettim. boşuna tryhard yapmaya değmez. seride olsan bile çık kaybedeceğin maça girersin sonra daha kötülerle eşleştirmeye başlıyor dodge atarsan mmr yükseliyor. bi zaman sonra win streak oluyor aralarda hissedip çıktığın için. puan olarak belki 100 puan yapmakta zorlanıyorsun ama bakıyosun üst liglerdeki adamlarla eşleştirmeye başlıyor o zamanda rahat kazanmaya başlıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

Seride çıkarsan seri kaybedersin

Yeni küme atladıysan çık bir şey olmaz.

25 lp varsa 3 lp gidiyor. Lp farketmez hep 3 lp gider. Çok çıkarsan artar.

Red edersen bir şey olmaz

Sen beni dinle normal oyunda en az 400 win olsun sonra dereceli başla her heroya hakim olman o kadar iyi.

Usta şuan dereceli oyunlarda, w/l'de +20 win'e sahibim, bu durum karşında ne yapmam gerektiğini bilmediğim için bronz 3'te tam tamına 12 seriden düştüm. Buna rağmen w/l oranım yine iyi. Herhangi bir dereceli oyunda sadece bir lane(orman, mid, bot) feedlerse bile oyunu rahatlıkla taşıyorum ama senkronize ve sistematik bir şekilde feedlenince karşı takım taşıyamıyorum malesef.
    Ciddi bir şekilde yorumladığınız için teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pokémon GO [ANA KONU]
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.