Şimdi Ara

deri ceket özel dikilirmi? bakabilirmisiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar donanımhaberde eminemin deri ceketini ararken bi deri ceket gördüm ama satılmıyor hiçbiyerde baya araştırdım ama bulamadım
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/122928/D1F027C1B85A4CC1AC07A94AAF283B9C.jpg
    biz bunu diktirebilir miyiz özel olarak?
    yada satılan bi mağaza biliyormusunuz?
    şimdiden teşekkürler

• tabikide evet sahsen eskiden deri isi yapardik bendede m.jacksonun zincirli metal deri ceketinden vardi ozene bezene yapmistik ama artij yok simdi ise 800euro bir ceket

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eniştemin bi arkadaşı yapıyodu ama baya pahalı bin tlyi gözden çıkarın tabi o öyle yapıyodu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Eniştemin bi arkadaşı yapıyodu ama baya pahalı bin tlyi gözden çıkarın tabi o öyle yapıyodu

300-400 lira bişeydir sanıyordum suni deri olucak ama yapan bir yer biliyormusun yani tam olarak aynısını çıkartabilirlermi beden ölçülerime göre yapabilirlermi
  • yapan vardır mutlaka , derinin kalitesine göre fiyat dğeişir ama bence 400 lirayı gözden çıkar en az , yaptırırsan bana resmi yollarmısın belkiyaptırabilirim bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: for4everyow

quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Eniştemin bi arkadaşı yapıyodu ama baya pahalı bin tlyi gözden çıkarın tabi o öyle yapıyodu

300-400 lira bişeydir sanıyordum suni deri olucak ama yapan bir yer biliyormusun yani tam olarak aynısını çıkartabilirlermi beden ölçülerime göre yapabilirlermi

• tabikide önümüzdeki ay bitane diktirmeyi planlıyorum allttaki videodaki yeri araştırmak lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Deri Montu Alayım?
    5 yıl önce açıldı
    DERİ CEKET DARALTILIR MI ?
    7 yıl önce açıldı
    Parlak ceket nerden alınır
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.