Şimdi Ara

Deri direksiyon sorunu...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kısa bir süredir takip ediyorum kia forumunu. Ancak bir problemim var. Aracım 2006 cerato dizel. Aracımın deri direksiyonu soyuluyor malesef :( Bunu bir kaç arkadaşıma sorduğumda garanti kapsamında olan bir şey olduğunu yani güneş yanığından veya malzeme kalitesinden müşterinin sorumlu tutulamayacağını söylediler. Acaba bu garanti kapsamına girer mi?

Birde yine okuduğum ancak gözümle görmediğim bir şey daha var. Bu ceratoların otomatik vites seçeneğinde Cruise Control standart geliyor. Bunu düz şanzımanlı araçlara CC kolu yardımıyla donanım olarak eklendiğini bunun yurtdışında yapıldığını ülkemize de geleceği ynünde bir kaç duyum almıştım. Ancak ne yaptıranı gördüm ne de duydum. Acaba sizin kulağınıza böyle bir bilgi geldi mi?

• Garanti kapsamına girmese bile, dericiler 80-100.-YTL gibi bir fiyatla kaplıyorlar. İstediğiniz gibi yaptırırsınız.

Saygılarımla.
  • garanti kapsamına girmeli ya.. eğer sokmuyorlarsa aldıkalrı para haramdır.. nesi girecek bu girmeyeckte.. servise direk gidin sorun eğer garanti kapsamında ise yaptıracağınızı söyleyin.. kasko varsa o da karşılar ancak araba firması garanti kapsamına almalı..
  • Garanti kapsamına giriyor..

Arkadaşımın 2006 Cerato da senin bahsettiğin gibi soyulmalar oldu ve garantiden direksiyon simidi değişti.
  • Teşekkür ederim, servise bir an önce gitsem iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 2 Direksiyon Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Airbag'li Direksiyon Değişimi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.