Şimdi Ara

Airbag'li Direksiyon Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar clio III expiressione marka arabamızı servise kapı takırdıyor diye götürmüştüm aklımda sürekli duran ??? lerinden kurtuldum direksiyon hafif hafif soyulup sararıyor gibiydi dedim bu niye böyle dedim bilmediler garanti sorumlusunu çağıralım dediler bayan geldi baktı çok az maz dedi bende yayılacağını söyledim okey verdi değişsin dedi...Ellerinde direksiyon yokmuş bende deri direksiyon farkı bütçeme göreyse vereyip ondan takın dedim eleman kurumsal oldugu için servisin bunun mümkün olmayacağını söyledi.Ama Şahıs adına kayıtlı servisler yapabilirmiş.ne kadar fark peki dedim gitti baktı plastik 320 deri 170 dedi nasıl oluyor dedik 2mizde neyse dedim ben ozaman bi şahıs servisiyle görüşeyim olmazsa sizi ararım siparişi veririz dedim.Şimdi;
    Arabanın normal standartlarında deri direksiyon yok.
    Ben deri taktırırsam eğer.Hava yastığı riske girer mi?
    deri direksiyonu taktık diyelim satarken şüphe uyandırırmı alan kişide ya acaba patladımı yastıkları falan diye?
    farzedelim Allah korusun bir kaza anında deri direksiyonda ki yastık açılmadı yasal işlem uygulanırsa başımız ağrır mı?

yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clio_TR -- 23 Eylül 2008; 17:36:45 >

• Ersin demek forumumuza takılmayalı bu işlerle uğraşıyorsun demek. Nasıl işler karbeyazın direksiyonunu değiştir bakalım.

Bence orjinalini taktır deri falan uğraşma eşeğin kulağına karpuz suyu kaçırırsın. Onun zevkini çıkaramazsın hep kafanda soru işarati kalır, alanınıda ikna ya edersin yada edemediğin zaman kahredersin.

• bencede orjinalini taktır. sonrada çok istiyorsan piyasada gider deri çektirirsin 170 den aza gelir.hemdireksiyon yenilenir hemde daha az parayla deri direksiyon simidin olur.hemde derisinden tut dikiş rengine kadar senin tercihinde olur.
  • Aracın orjinalliğini bozma derim satarken sıkıntı yaşayabilirsin.
  • Aynen orjinalliğini bozmamak lazım.Sende belirtmişsin satarken adam şüphelenirmi diye.? Ben olsam şüphelenirim açıkçası.Taktır orjinalini kafan rahat olsun.
  • takılacak olan deri direksiyonda clionun deri direksiyonu değil mi?....

görüntüsü çok abes durmayacaksa bence bir sorun olmaz....
    resmini çekin satarken söylersiniz...

deri direksiyon çok daha güzeldir....kalite hissi yüksektir...
    daha zor yıpranır...
  • Bencede orjinalini takın , istanbuldaysanızda 130 ytl ye en kral deriden direksiyonunuzu kaplayabilirsiniz ( bknz: artcar )

En azından aracı satarken yada aklınızdaki ??? yok olmuş olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 2 Direksiyon Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vallahi zaten para almazlar heralde 170 deri direksiyon 320 normal direksiyon parası.Valla Oğuz1 Çok şükür uğraşıyoruz sizleri sormalı
    Deri direksiyon yukarıda arkadaşında dediği gibi daha iyi kaliteli falan o bakımdan istedim benım bile aklımı çeler yani bende alacak olsam arabayı ama bakalım şimdi çıkacağım bir şahıs servisine uğrayacağım onlarında görüşünü aldıktan sonra özellikle bu durumu belgelerle ispatlayacak olursak deriyi tercih etmek isterim yok eğer olmazsa takın plastik mlastik idare ederiz mecbur:(
    Zaten garantide bitmek üzere.:(:(
  • Gittim siparişi verdim standart direksiyon(plastik)olan takılacak...
    Direksiyon değişiminden başımız ağrır mı acaba?
    En çok korktuğum airbag olayı nasıl edeceğiz en ufak hata mahferder..
    Bunların çalışıp çalışmayacağını test edilbilecek bişey var mı?
  • Bence de orijinal tipinin takılması daha iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: clio_TR

Gittim siparişi verdim standart direksiyon(plastik)olan takılacak...

araç airbag sistemini sürekli kontrol ediyor zaten....
    bir sorun olursa airbag yazısı yanıcak göstergede....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

quote:

araç airbag sistemini sürekli kontrol ediyor zaten....
    bir sorun olursa airbag yazısı yanıcak göstergede....

Bunu bilmiyordum..Fakat sök tak yaparken bir arıza olup olmadıgını da gösterir ozaman o airbag lambası.Bakalım Cuma günü ayrıntıları vermeye çalışacağım
  • tamamda dıreksıyon degısırken aırbag dgısmıyorkı . yanı dıreksıyonun gobegı g,degısmıyor sadece sımıt degısıyor aynı sekılde dıreksıyon derı olunca gobek derı olmuyor yanı derı takabılırsın hıc bır sakıncasıda olmaz okey
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavuzazgin

tamamda dıreksıyon degısırken aırbag dgısmıyorkı . yanı dıreksıyonun gobegı g,degısmıyor sadece sımıt degısıyor aynı sekılde dıreksıyon derı olunca gobek derı olmuyor yanı derı takabılırsın hıc bır sakıncasıda olmaz okey

sökülüyor airbag.
    srandartda deri dir. olmayınca satarken problem oluşmasın diye plastik takılmasını öngördüm
  • aırbag sokuluyor ama degısmıyor yanlıs olmasın dogrusu budur sızın muhtemelen dıreksıyon sımıdınde soyulma var dimi onun ıcın sımıt degısır aırbag degısmez
  • quote:

birşey olamaz taktıktan sonra zaten bilgisayara baglayıp kontrolü yapılıyor meraklanma
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavuzazgin

aırbag sokuluyor ama degısmıyor yanlıs olmasın dogrusu budur sızın muhtemelen dıreksıyon sımıdınde soyulma var dimi onun ıcın sımıt degısır aırbag degısmez

Direksiyonda soyulma var zaten ilk mesajda da belirttim
    Onun için simit değişiyor simidi değiştirmek için Sökülmesi gerek airbag.Sök tak sırasında deforme falan kabloların temassızlığı falan fişman o konularda hassas davranmak lazım işte bu tedirgin ediyor beni.
    İyice test ettiririrm zaten o kağıdıda(değişim)kaybetmemek lazım herangi bir sorun olursa belgemiz olur elimizde..garanti bitiyor ne olur ne olmaz..
  • orijinal derim ben
  • Direksiyonu değiştirdim kapı menteşesiyle beraber direksiyon fatura da 320ytl olarak gözüktü şaşırdım ama garanti oldugu için sallamadım pek menteşelerde boya dahil (1kapının menteşesi ve boyası dahil)189ytl..
  • Bizde airbag var diye direksiyonu değiştiremiyoruz.Palionun direksiyonu çok tipsiz airbag yüzünden elleyemiyoruz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.