Şimdi Ara

Deri Görünümlü Samsung Buzdolapları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Size çok teşekkür ederim Candoğan bey içim rahat alacağım bu ürünü. Çevremde bu tür teknik konulardan anlayan kimse yok çok sağolun çok yardımcı oldunuz.
  • hmm enteresan farklı bir öneri olmuş :) beğendim .. umarım hayırlısı olur.
  • merhaba,
    ben de samsung rt62udew modeli var. ön yuzey deri gorunumlu.. herhangi bir şikayetim yok. üzerinde mıknatıslar da var. çizilme şikayetimiz olmadı..
  • Evet arkadaşlar bende bügün RT62KDEW aldım deri görünümlü inş bi problem yaşamam xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Q_mes

merhaba,
    ben de samsung rt62udew modeli var. ön yuzey deri gorunumlu.. herhangi bir şikayetim yok. üzerinde mıknatıslar da var. çizilme şikayetimiz olmadı..

Bende RT54EMEW'yi kurdurdum. Deri görünümün damarların arasına kir dolması durumunda temizleme zorluğu olabilir biraz, onun içinde bayaaaa uzun bi zaman hiç silmemek gerekir dolabı, kirlenmeyi kolaylaştıran bi etkisi yok yani. İç rahatlığıyla alınabilir kesinlikle bir eksisi yok , cevap veren herkese teşekkür ederim

• Bende 3 senedir Profilo deri kaplama buzdolabı var, 2064 gri hiç problem yaşamadım. Öyle dediğiniz gibi kılcal damarlara falan birikme olmuyor. hatta normal camsil sıkıp temizlememde bile çok kolay temizleniyor. Diğer markalarda nasıl bir deri kaplama kullanılmış bilmiyorum ama profilonun ki gayet kaliteli.yırtılma çizilme falan da olmadı hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi environmentalci -- 7 Aralık 2018; 14:20:19 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.