Şimdi Ara

Deri Görünümlü Samsung Buzdolapları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben düz beyaz sipariş etmeme rağmen yanlışlıkla deri görünümlü Samsung buzdolabı gönderilmiş. Aslında deri görünümlü olması benimde hoşuma gidiyor ama lekelenme yaptığı, zor temzlendiği ve çizildiği gibi şeyler okumuştum daha önce, bu yüzden özellikle düz beyaz sipariş etmiştim.
    Satıcıyla konuştum istediğim dolabı bulmanın zor olduğunu bunu bile zor bulduklarını söyledi, aramaya devam edeceğini ama Samsung fabrikasının 15 gün sonra ürünün geleceğini söylediğini belirtti. Şimdi sizce 15 gün beklesem mi, bunu kurdursam mı? Kullanan arkadaşların bu deri görünümlü Samsung buzdolapları ile ilgili görüşleri nelerdir?

• hangi model idi hocam ?
  • Bende deri görünümlü Bosch var ve 6 yıldır kullanmaktayız.
    Eğer aynı malzemeden yapıldılar ise, kesinlikle çizilme sorunu yaşamadık.
    Temizlik konusunda ise, haftada 1 kere temizliğe gelen kadın tarafından silindiği için damarlara kir birikmedi.
  • 15 gün bekle adam gibi bir ürünü al. Deri kaplama çok saçma. Otomobil mi bu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

15 gün bekle adam gibi bir ürünü al. Deri kaplama çok saçma. Otomobil mi bu...

Deri kaplama değil...
    Deri görünümlü...

Deri kaplama tabii ki saçma olur.
    Sadece dış yüzeyde kullanılan plastiğe deri deseni gibi desen verilmiş.
  • kuzu derisi mi ? :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonywayt -- 30 Temmuz 2010; 23:28:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_ProXy

hangi model idi hocam ?

Benim sipariş verdiğim model RT54EMSW, gelen model RT54EMEW
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben söyle yüzelsel baktım. Fakat pek birsey görmedim.Bende sharp var fakat liderh ve sharp dısında model beyenemedım 2 kapılıda malesef :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

15 gün bekle adam gibi bir ürünü al. Deri kaplama çok saçma. Otomobil mi bu...

Arkadaşında belirttiği gibi deri kaplama değil, ön kapağına deri görünümü vermişler ama malzemesi ne bilmiyorum.

15 gün beklemek sorun değil, zaten eski buzdolabı duruyo hala, ama bizim evin kapıları baya küçük boş bi oda var oraya koyucaktık dolabı ama kapıdan geçmedi önünde kaldı, o kapı kullanılamıyo ve sağda başka bi odanın kapısı var oraya girmek içinde baya bi uğraşmak gerekiyo. Yinede kullanan birisi kötü bi özellik derse sürtünerek falan odaya girip çıkar idare ederiz 15 gün

• quote:

Orijinalden alıntı: bal974

Bende deri görünümlü Bosch var ve 6 yıldır kullanmaktayız.
    Eğer aynı malzemeden yapıldılar ise, kesinlikle çizilme sorunu yaşamadık.
    Temizlik konusunda ise, haftada 1 kere temizliğe gelen kadın tarafından silindiği için damarlara kir birikmedi.

Dediğiniz gibi malzeme aynımı belli değil, arkadaşımın evindede Arçelik deri görünümlü dolap var onlarda bir sorun yaşamamışlar, ama ben Samsung olanlar için leke tutuyor,çiziliyor denildiğini okumuştum.
    Ayrıca temizliğini ben yapıcam, haftada bir dolabı silmeye üşenirim yani
  • deri desenlerinin arasına zamanla kir birikebilir bence. düz görünümlüden vazgeçme derim.
  • Forumda bir sürü kişi Samsung buzdolabı aldığını söylüyor, bunların içinde hiç deri görünümlü alan, kullanan, çok kötü bi özellik veya bi eksisini görmedim diyecek kimse yok mu ?
  • Deri görünümlü buzdolabı çizilemez, zaten çizik görünümlü Aksine çizikleri en iyi kamufle eden kapı desene çeşitidir

Ürünü beğendiyseniz proble değil, tek olumsuz yönü temizliği ihmal edildiğinde kılcal çukurların içine kir birikmesidir. Bunun da temizliği düz yüzeye göre daha zahmetli olur. Bunun dışında bir eksisi olmaz. Tercih sizin.
  • Şimdi bulamadım ama forumda bi mesajda geçiyordu çok dandik mıknatıs yapıtırdım çizildi diye ama düşününce mantıklı söylediğiniz çizilse bile pek belli olmaz sanırım, daha önce düşünemedim

Zaten daha önceki mesajımdada söylemiştim beklemek bize zorluk çıkarıcak diye. Ayrıca deri görünüm daha hoş duruyor, hem satıcıda zor durumda kalmamış olur. 2-3 gün içinde bu ürünün kurulumunu yaptırırım o zaman. Teşekkürler.
  • güzel bir dolap hayırlısı olsun :)
  • edew modlrinde sebzelik alt üst 2 çekmece var.çok kulanısldır.ıyı tercih fiyatı zaten cok düstu.hyrlı olsn.
  • Sevgili forum üyeleri,
    Özellikle deneyimli üyelerden acil yardım rica ediyorum
    Yeni taşınacağım 1+1 amerikan mutfaklı evde buzdolabı salonda olacağı için gerçekten sessiz çalışan bir buzdolabına ihtiyacım var. Ayrıca salonda görüneceği için estetik olarak gümüş rengi istiyorum mutlaka, çok büyük olmaması da tercih sebebi malum yer dar. 2000 tl civarına alternatiflerim nelerdir? Electrolux baktım ama fiyatları yüksek ve hep beyaz renkli modellerde super silence var, uygun fiyatlı inox silent modelleri bulunamıyor artık özellikle END 5298x bakmıştım. Binlerce model arasında kafam çok karıştı nolur yardım edin!
  • Size tavsiyem bu ürün olacaktır, 34dB ve ebatları fazla büyük değil.

www.bogaziciithalat.com.tr
    Boğaziçi İthalat - White Westinghouse - SMEG - Bugatti - FALMEC Türkiye Distribütörü
    http://www.bogaziciithalat.com.tr/bzdlb-HTM4400SARE.asp
  • Candogan bey tavsiyeniz icin cok cok tesekkur ederim,
    Ancak firmayla iletisime gectim bu urun su an stoklarda yokmus, nette de biraz aradim bulamadim.
    Bogazici Ithalat bana HBM4307SALE modelini onerdi, o da 34 db imis, ayni seriden dediler, dondurucusu altta ama onun disinda galiba hemen hemen ayni ozellikte tavsiye eder misiniz?
  • Bu modeli getirdiklerini bilmiyordum. Yabancı sitede bulup inceledim, dedikleri gibi aynı kasa tipinde. Rahatlıkla tavsiye ederim.

Zaten aynı buzdolabı Electrolux, AEG ve Frigidaire markaları altında da bulunabiliyor. Ancak bu markalarda geniş kasa tipi var. Avustralya üretimi, son derece sessiz ve düşük tüketimli modeller.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.