Şimdi Ara

Deri kemerde en sağlam, dayanıklı, kaliteli marka hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
13.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kafamdaki rakam 60 lira ama beğenirsem üzerinede çıkabilirim. levis ın kemerleri önceden güzeldi ama şimdi bakıyorum derisi karton gibi geliyor. diesel var aklımda, sizin başka öneriniz var mı ? 75 lira civarındaydı

• abartmiyorum tam 20 sene once gön marka bir kemer almistim hala duruyor alet ve daha guzelini bulup alamadim cunku kemer mantigi degismis.ne zaman kemer satan bir dukkan gorursem gider bakarim kagit gibi simdiki kemerler yani o dediginde haklisin.dedigim markanin magazasi varmis fiyatlari de istedigin gibi cesit de cok ama bendeki kemer kadar kaliteli gorunmedi gozume.zamaninda baya para vermistim ben demek ki simdi pantolonu boyuyor diye tek parca kalin deri kemer yapmiyorlar arkasinda krem rengi bir dalga oluyor genelde.

kampanyon.com
    Erkek Kemer Modelleri Ucuz Fiyatlara Satın Al | Kampanyon
    http://kampanyon.com/erkek-kemer/gon-deri-erkek

yeri degil ama yine 20 sene kullandigim tergan marka cuzdanimi da bu sene degistirdim yine tergan bakalim.

• Deri kemerde yeni trend trident, yeni trend triiident

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayakkabı tamircilerinde kapkalın kösele kemerler var en az 5 yıl gider.
  • yorumlar için teşekkürler araştırıyorum hala. up.
  • Wrangler in deri kemerleride guzel kalindi. Baska onerisi olan var mi

• Ramsey'den 1-2 tane aldim. Cok hoslar. Tanesi 150-200 lira civari yalniz, butcenin biraz ustunde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Outsider -- 20 Ekim 2013; 9:36:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Sprey Boya Markası ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Avva'nın kemeri var bende 2 senedir kullanıyorum haftanın yarısı o kemeri takarım sıkıntısı yok sapasağlam hala. Fiyatı 100-150 arası bir şey olması lazımz

• Up

• Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.