Şimdi Ara

DERİN ÇİZİKLERDE AMERİKAN MALI ÜRÜNLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benim de metalik gri hyundai accent var, şeref yoksunu biri boydan boya çizmiş, bir kaç yere götürdüm (kaportacı, autoking, dr. vynil dahil), parça boyanacak dediler. Daha sonra yabancı sitelerde araştırma yaptığımda çok güzel derin çizik giderici setler buldum (amazon.com da duralube ürünleri, paintscratch.com, duplicolor.com, asseenontv.com) buralarda geçici olmayan çizik kalemleri (3 kat boya için), krem ve rötuş boyaları ve yan ekipmanları var. Böyle malzemeleri Türkiye'de ankarada bulabilirmiyiz?

• Dikkat et,sakın kandırmaca olmasın... Zaten piyasada buna benzer o kadar çok ürün varki...
  • yerli online satış sitelerinde de var hocam onlarıda değerlendirebilirsin. Ama önce sanayiye git derim ben. Ulustaki Yiba nın arkasında Otoköşe diye bir yer var aradığını orada bulamıyorsan çok uğraşma online satışlara bak derim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebuyukdemirci -- 29 Kasım 2006; 16:04:23 >
  • yerli online satış sitelerindeki ürünler klasik ürünler ince çizikler için ok fakat derin çiziklerde etkili değiller. Ben bu amerikan ürünlerinin bazılarının yorumlarını da okudum, çok memnun kalanlar var. Ayrıca sattıkları ürünler sadece bir kremden ibaret değil; dolgu malzemesi, rötüş boyası, fırça, zımpara kağıdı yani ful set olarak var. Bana en iyi yöntem gibi geldi
  • iyice arştırmadan o işe girmemek lazım,boşa harcama yapılabilir.
  • walla hocam 3 günüdür araştırdım, yorumları okudum, yabancı arkadaşlara sordum, olumlu şeyler duydum..
    quote:

Orjinalden alıntı: uskan

iyice arştırmadan o işe girmemek lazım,boşa harcama yapılabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sismo

walla hocam 3 günüdür araştırdım, yorumları okudum, yabancı arkadaşlara sordum, olumlu şeyler duydum..
    quote:

Orjinalden alıntı: uskan

iyice arştırmadan o işe girmemek lazım,boşa harcama yapılabilir.

e o zaman dene bi, bizde senin yorumlarını öğrenelim.
  • amerikadan getirtmenin bir yolunu bulsam deneyeceğim de...benim merak ettiğim türkiye de nasıl temin edebilirim özellikle ankarada
  • neden illa amerika ???
    sanayi diyorum... tarif ettim bir bak diyorum...
    gez dolaş bak incele olmadı getirirsin o muhteşem ülke amerikadan...
  • İlla amerika değil, web sitelerini incelediğim de çizik gidermeye yönelik ürünlerin oralarda daha profesyonel yapıldığını gördüm. Türkiye deki gibi sıradan kremler derin anahtar/çivi çiziklerini gideriyorsa ne ala...ben görmedim. dediğiniz yere de bakacağım ....saolun
  • dediğiniz yere de baktım...bulamadım... teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.