Şimdi Ara

Derin dondurucu: Hoover mi Vestel mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Vestel CDE-M1102 W A+

İkisinin fiyatları da yakın birbirine (800 tl civarı). İkisi de dikey 6 çekmeceli. Hoover 2 yıl, vestel 3 yıl garantili. Tavsiyeniz hangisi olur veya alternatif ne önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilinen en kaliteli markalardan birisi İDİ meşhur HOOVER. Forumda oldukça üzerinde tartışılan ileri derece kalitesiz servis hizmetleri ve ilgisiz müşteri hizmetleri nedeniyle forum üyelerimizin bir kısmı tarafından ağır eleştiriler almış markadır HOOVER.

Forumda sürekli yazdığımız üzere, Bilinen tüm kaliteli markaların artık eski kalitede üretim yapmadıkları bilinen gerçektir. Yine bilinen bu kaliteli markalar eski kalitelerinde üretim yapmasalar da İSİm hakları nedeniyle MARKA DEĞERİ adı altında tüketicilere gereksiz bir bedel ödetmekten de geri kalmıyorlar.

Günümüz üretim/tüketim koşulları tamamen değişmiş, artık Kaliteli üründen ziyade kaliteli hizmete yönelme durumu söz konusu olmuştur zira kaliteli diye aldığınız ürün de, kalitesiz diye aldığınız ürün de artık neredeyse aynı koşullarda ve aynı maliyetlere üretiliyor.

Bu nedenle günümüz şartlarında artık ÜRÜN üzerinde bir fark yaratamayan üreticiler bu farkı değişik alanlara kaydırma gereği duymuş ve bu anlamda Müşteri hizmetleri yaklaşımına yeni boyut getirmişlerdir.

Yıllarca yerli markalara KALİTELİ ÜRETİM konusunda laf anlatamayan bizler, Yıllardır da bu ithal markalara KALİTELİ MÜŞTERİ HİZMETLERİ kavramını bir türlü anlatamıyoruz. Bizzat yaptığım görüşmeler sonraıs ise bizi pek umursamadıklarını da ben anlamış bulunuyorum aynı görüşmeleri kendiniz de yaparak kendi düşüncelerinizi buraya paylaşabilirsiniz.

Tüm bu bilgiler doğrultusunda ben size MARKA önermek yerine MANTIK önereceğim.

Size, Sizin istediğiniz özelliklerde olan ürünü, en uzun güvenceyle, En iyi fiyata, En iyi ve yaygın servis hizmeti ile kim sağlıyorsa en kral marka o dur.

Mevcut garanti süresine cüzi bir miktar ilave ederek +4 yıl ek güvencesini yaptırıp 7 yıl boyunca korkmadan ürün kullanmak, sanırım mantık gereği daha ön plana çıkıyor.

Şimdi bu özellikleri taşıyan Malın önünde MAHMUT yazsa ne olur, OSMAN yazsa ne olur hocam?

Markaya değil, size sunduklarına bakın lütfen

• Ado kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum, zahmet verip uzunca cevapladığınız için. Benim de mantığım bu yönde idi. Yine de bir bilene sorayım dedim. Tekrar teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim hocam, Aklın yolu bir, Şimdiden iyi günlerde kullanmanız dileklerimle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bosch mu?Arçelik mi?
    10 yıl önce açıldı
    Arçelik mi Beko mu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.