Şimdi Ara

Derin Dondurucu Önerileri En İyi Derindondurucu Hangisi (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.018
Cevap
58
Favori
547.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Ben de 2.000 TL ye kadar dikey no-frost derin dondurucu arıyorum. F/P olarak onerebileceginiz cihazlar olursa sevinirim. Forumu okudukca insanın bütçesini artirasi geliyor 100-200 daha fazla vereyim dedikce 2.000 TL ye çıktık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tyanik T kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim hocam, sorun yok o zaman
  • maviyildizinoglu kullanıcısına yanıt
    Df36 olanının boyu bir buzdolabı gibi 1.85 civarlarında, df33 ise bir 10 santim kadar kısa ve yaklaşık 16 litre daha az hacme sahip (Box adlı geniş çekmeceden Df36'da bir tane daha var) Bir de Df33'ün hem beyaz hem de inox görünümlü kapılı seçeneği var fakat Df36'nın böyle bir renk seçeneği yok sadece beyaz rengi var. Ben İstanbul-Yenidoğan'daki Profilo yetkili satıcısından 3 gün evvel Df33' kodlu 242 litre iç hacme sahip olan versiyonun beyaz olanını 2350 liraya bonusa 10 taksit ile alabildim sorunsuzca ertesi gün ulaştırdılar. Kibar bir beyfendiydi her sorumuzu yanıtladı. Yorumum yardımcı olabildiyse ne mutlu.

• quote:

Orijinalden alıntı: birsonrakidurak

Df36 olanının boyu bir buzdolabı gibi 1.85 civarlarında, df33 ise bir 10 santim kadar kısa ve yaklaşık 16 litre daha az hacme sahip (Box adlı geniş çekmeceden Df36'da bir tane daha var) Bir de Df33'ün hem beyaz hem de inox görünümlü kapılı seçeneği var fakat Df36'nın böyle bir renk seçeneği yok sadece beyaz rengi var. Ben İstanbul-Yenidoğan'daki Profilo yetkili satıcısından 3 gün evvel Df33' kodlu 242 litre iç hacme sahip olan versiyonun beyaz olanını 2350 liraya bonusa 10 taksit ile alabildim sorunsuzca ertesi gün ulaştırdılar. Kibar bir beyfendiydi her sorumuzu yanıtladı. Yorumum yardımcı olabildiyse ne mutlu.
    Hayırlı olsun hocam. Çok araştırdım sanırım benim için en iyi fiyat /performans olanı DF1136W3VV olan modeli.

• Arçelik, BSH ile rekabette dibine dibine vuruyor.

Grundig No Frost derin dondurucu sepette indirim ile 1999TL

• quote:

Orijinalden alıntı: Command.com

Arçelik, BSH ile rekabette dibine dibine vuruyor.

https://www.hepsiburada.com/grundig-gfne-7290-a-7-cekmeceli-no-frost-derin-dondurucu-p-MTGRUGFNE7290?magaza=Grundig+T%c3%bcrkiye
    Fiyat performans olarak nasil alinir mi hocam

• quote:

ben de aynı ürünü aldım kurulumu yaptınız mı siz nasıl beğendiniz mi ? :))
  • kopyakalpler K kullanıcısına yanıt
    Yeni vergicikler geldi içinde derin dondurucularda var her türlü alınır.
  • Profilo DF1133W3VV Derin Dondurucuyu 2280 tl ye aldım bana fiyat iyi geldi gibi( gelecek vergileride düşününce mantıklı geldi)
    ayrıca 85 tl de world puan gelecek.
  • ririii kullanıcısına yanıt
    Kurulumu yaptık kombinin yanında bir yer ayarladık ona, şık ve heybetli görünüyor henüz faaliyete geçmedi ama mantıklı bir karar verdiğimizi düşünüyorum :) umarım mutlu eder bizleri, sanırım kış ortasında vişne yiyebilmenin tarifsiz hazzını yaşayabileceğiz artık ;)

• quote:

Kurulumu yaptık kombinin yanında bir yer ayarladık ona, şık ve heybetli görünüyor henüz faaliyete geçmedi ama mantıklı bir karar verdiğimizi düşünüyorum :) umarım mutlu eder bizleri, sanırım kış ortasında vişne yiyebilmenin tarifsiz hazzını yaşayabileceğiz artık ;)
    Aynen kanka biz de salep aldık kendi dordurmamızı kendimiz yapcaz ehhehehege

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Command.com

Arçelik, BSH ile rekabette dibine dibine vuruyor.

https://www.hepsiburada.com/grundig-gfne-7290-a-7-cekmeceli-no-frost-derin-dondurucu-p-MTGRUGFNE7290?magaza=Grundig+T%c3%bcrkiye
    hocam baya uzun bir incelemeden sonra 07-05-20200 sipariş verdim horoz kargoyla geliyor yolda zaman olarak biraz yavaş ben daha cabuk bekliyordum ürün gelince diğer detayları da yazarım arkadaşlara bilgi olsun değerlendirsinler..

• Bosch gsv3313 li modeli aldı arkadaşlar.
    Garanti uzatmaya gerek var mı acaba, Antalya' da yaşıyorum. Ortam çok sıcak :(
    Garanti uzatmak kaç para ayrıca?

• quote:

Orijinalden alıntı: ForzAras

Bosch gsv3313 li modeli aldı arkadaşlar.
    Garanti uzatmaya gerek var mı acaba, Antalya' da yaşıyorum. Ortam çok sıcak :(
    Garanti uzatmak kaç para ayrıca?
    Aynı şeyi ben de profilo için sorcaktım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayrettin

hocam baya uzun bir incelemeden sonra 07-05-20200 sipariş verdim horoz kargoyla geliyor yolda zaman olarak biraz yavaş ben daha cabuk bekliyordum ürün gelince diğer detayları da yazarım arkadaşlara bilgi olsun değerlendirsinler..

Alıntıları Göster
    Ürün hakkında Görüşleriniz nedir? Alma arefesindeyiz

• Merhaba,

Evime derin dondurucu almaya karar verdim. 3 ürün arasında kararsız kaldım. Yardımlarınızı ve önerilerinizi rica ederim.
    Mediapress
    UED 5218 DTK A++ - Ürünler | Uğur Soğutma
    https://www.ugur.com.tr/urun/ued-5218-dtk-a

• Bugun Bosch GSV29VW31N modelini bayiden 2250 / 7 seklinde paraf kredi kartiyla aldik. Haziran ayinda zam geleceği söylendi ihtiyaci olan arkadaşlara duyurulur.

• eaglesss kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Bence GSV33 almaktansa GSV29 almak daha mantıklı.
    Arada 300 TL fark var ama buna karşılık tek fark aslında en üstteki kapaklı olan raf. Çekmeceli olmadığından çok verimli değil bence bu raf.

Güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ririii

Aynı şeyi ben de profilo için sorcaktım

Alıntıları Göster
    Bu model için 2 yıllık ekstra garantiye 270 TL istediler
    4 yıllık ekstra Garanti mevcut değilmiş.
    Ekstra Garanti almadım ben.

• Command.com kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim sağolun hocam , eşim ve ben de sizin gibi düsündüğümüzden bu modeli tercih ettik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eaglesss -- 16 Mayıs 2020; 22:5:11 >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.