Şimdi Ara

Derin Dondurucu Önerileri En İyi Derindondurucu Hangisi (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.018
Cevap
58
Favori
547.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iyi geceler ben de ailem için bir tane almak istiyorum ama yatay mi olsun dikey mi olsun ne kadar enerji yakıyor diye düşüne düşüne sonuç olarak bir bilene danışayım istedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
    İlk olarak yatay mi dikey mi? ( Aralarında yüksek kapasite farkları ve enerji tüketim farkları var)
    Kime sorsam beyaz eşya şans işi diyor arkadas tamam şans ta o kadar da şans değildir. Gidip eserinin çok üstünde bir fiyata satılan bir ürün de satın almak istemedim.
    şimdi burada artık kullanıcı sayesinde mi dersiniz bilemiyorum ama ürünleri genelde kötü olan atıyorum x firmasının ürünlerini baya öven de var gömen de var. Misal Profilo. Ürünlerini on yıldan fazla kullanani da gördüm çok gömen de aynı şekilde veya ne bileyim Arçelik için de aynı şekilde. Bu yüzden Ikinci sorum şu benim marka takıntım yok zaten ürünü de kendine değil annem için almak istiyorum. Çok yabancı olduğum bir mecra olduğu için herhangi bir önerisi olan var mı? Misal atıyorum şu marka şu model aldım kullandım gayet güzel gibisinden. Beyaz eşya mevzu olunca kendimi ateşin bulunmasını gören bir homosapiens gibi hissediyorum. Son olarak Manas 2.0 olmaya aday yazı için kusura bakmayın. Iyi geceler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: abuzeer

Iyi geceler ben de ailem için bir tane almak istiyorum ama yatay mi olsun dikey mi olsun ne kadar enerji yakıyor diye düşüne düşüne sonuç olarak bir bilene danışayım istedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
    İlk olarak yatay mi dikey mi? ( Aralarında yüksek kapasite farkları ve enerji tüketim farkları var)
    Kime sorsam beyaz eşya şans işi diyor arkadas tamam şans ta o kadar da şans değildir. Gidip eserinin çok üstünde bir fiyata satılan bir ürün de satın almak istemedim.
    şimdi burada artık kullanıcı sayesinde mi dersiniz bilemiyorum ama ürünleri genelde kötü olan atıyorum x firmasının ürünlerini baya öven de var gömen de var. Misal Profilo. Ürünlerini on yıldan fazla kullanani da gördüm çok gömen de aynı şekilde veya ne bileyim Arçelik için de aynı şekilde. Bu yüzden Ikinci sorum şu benim marka takıntım yok zaten ürünü de kendine değil annem için almak istiyorum. Çok yabancı olduğum bir mecra olduğu için herhangi bir önerisi olan var mı? Misal atıyorum şu marka şu model aldım kullandım gayet güzel gibisinden. Beyaz eşya mevzu olunca kendimi ateşin bulunmasını gören bir homosapiens gibi hissediyorum. Son olarak Manas 2.0 olmaya aday yazı için kusura bakmayın. Iyi geceler
    Profilo,bosch iyidir al birini geç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle cevap verdiğin için sağol ben aşırı kararsız kaldım üç model arasında birisi yatay ikisi de dikey olan ürünler.
    Yatay olanın hacmi baya bir geniş. Enerjide tüketimi de hacme göre çok gelmedi 330 kwh
    www.hepsiburada.com
    Uğur UED 480 A++ Derin Dondurucu Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/ugur-ued-480-a-derin-dondurucu-p-HBV00000J5RFK

Diğer ikisi dikey
    Birisi
    www.hepsiburada.com
    Altus AL 609 ENF Derin Dondurucu Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/altus-al-609-enf-derin-dondurucu-p-HBV000000NWQO

Diğeri de bu
    www.hepsiburada.com
    Altus AL 609 ENF Derin Dondurucu Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/altus-al-609-enf-derin-dondurucu-p-HBV000000NWQO

Biri çok az yakıyor birinin hacmi geniş diğeri de fiyat bakımından daha Uygun. Bu gidişle en uygun olanını alıp aradan çıkacağım gibi sağol yine de

• Kipırs Çipırs kullanıcısına yanıt
    hocam ürün geldi horoz kargo biraz gec getirdi beldi bu karantinalardan dolayıdır yeri hazır degildi yerini hazırladım malum calıstıgım için hafta sonuna ayarladım henüz kutudan cıkmadı yarın servisi arayıp kurum istiyecegim kutudan cıksın fişi takılsın size tüm detayları eksiksiz yazarım acele etmeyin 2.3. gün müsade
  • quote:

Orijinalden alıntı: abuzeer

Iyi geceler ben de ailem için bir tane almak istiyorum ama yatay mi olsun dikey mi olsun ne kadar enerji yakıyor diye düşüne düşüne sonuç olarak bir bilene danışayım istedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
    Dikey profilo DF1136W3VV veya DF1133W3VV modellerinden birini alın

• Günlük dondurma kapasitesi dediği tam olarak ne oluyor?

Grundig GFNE 7290 ile Profilo DF1136W3VV arasında kaldım. Günlük dondurma kapasitesi Grundig'de 12.5kg, Profilo'da 28kg yazıyor.
  • Arkadaşlar bugün biz de aldık dondurucu. Tercihimizi uğurdan yana kullandık.

Mediapress
    UED 7246 DTK NF D/S A+ - Ürünler | Uğur Soğutma
    https://www.ugur.com.tr/urun/ued-7246-dtk-nf-ds-a

Mediapress
    UED 0439 DTK NF D/S A+ - Ürünler | Uğur Soğutma
    https://www.ugur.com.tr/urun/ued-0439-dtk-nf-ds-a

Bu iki model arasında kaldık, kısaca özetleyeyim.

İkisi de no frost ikisi de buzdolabı olarak kullanılabiliyor.

İkisi de dijital ekranlı.

Biri raflı biri çekmeceli.

Çekmeceli olan 220 litre

Raflı olan daha kısa ama daha geniş. 390 litre net kullanma alanı.

220 litre olan 2900 TL Uğur 7246

390 litre olan 3500 TL. Uğur 0439

Biz Uğur 0439 modelini bayiden aldık, internetten daha uyguna veriyorlar mutlaka Uğur bayilerine gitmenizi tavsiye ederim. Aldığımız model 3900’dan aşa yok interntte. 2900 olan ise internette en uygun 2850 tl.

Sol 390 litre sağ 220 litre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kipırs Çipırs -- 18 Mayıs 2020; 19:48:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yazilimsever

Günlük dondurma kapasitesi dediği tam olarak ne oluyor?

Grundig GFNE 7290 ile Profilo DF1136W3VV arasında kaldım. Günlük dondurma kapasitesi Grundig'de 12.5kg, Profilo'da 28kg yazıyor.
    Hocam bugün hepsini gezdik dediğin modellere baktık. Uğur 7246’yı tavsiye ederim. Siemens low frost fiyatına Uğur’dan no frost alıyorsun Ve daha geniş ayrıca dijital ekranlı.

Siemens bayi çalışanı senede bir karını eritmeniz temizlemeniz gerekiyor dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Command.com

Arçelik, BSH ile rekabette dibine dibine vuruyor.

Grundig No Frost derin dondurucu sepette indirim ile 1999TL

https://www.hepsiburada.com/grundig-gfne-7290-a-7-cekmeceli-no-frost-derin-dondurucu-p-MTGRUGFNE7290?magaza=Grundig+T%c3%bcrkiye
    arkadaslar grundig dondurucuyu aldım yaklasık 8.9 gün evime gelmesi sürdü ( kuşadası )dün 7.24 destek hattını aradım böygem degi en yakın servisi yönlendirdiler bugün gelmiş cocuklar ayarlamıs takmıs gitmiş
    suan calısıyor sesi söylendigi kadar cok deyil cevmeceleri gayet etli ve dayanıklı görünüyor kapagını acarken vakumdan dolayı zorlanmayalım diye mandal yapmıslar cok basit bir sekilde acılıyor sanırım bu kadar arastırmaya iyi bir secim pammısımm benim hosuma gititi zaman içinde daha net belli olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: yazilimsever

Günlük dondurma kapasitesi dediği tam olarak ne oluyor?

DF1136W3VV alın kafanız rahat etsin.

• profilo DF1133W3VV aldım 2180 TL ye geldi bana umarım hayırlısı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferit2580 -- 19 Mayıs 2020; 13:34:44 >
  • Grundig GFNE 7290 A+ 7 Çekmeceli No-Frost Derin Dondurucu
    Ben de bugün bu modeli aldım 2199 tl ye.
    Artık çok da araştırınca kafa hepten karışıyor paranoyak olmaya başlıyorsun:)
    Benim için Nofrost olması,kapasitesi ve de en fazla 2500 tl olması önemli idi.Beyaz eşya tamircisi tanıdığım kişi alabilirsen Arçelik ve Profilo iyidir demişti.Grundig de zaten Arçelik bünyesine katılmış bir marka.Alan kişilerin yorumlarını da okuyunca artık bu olsun dedik.Teknoloji birazda şans işi.Bir yerden sonra kriterleri belirleyip uygun bulduğunuzu almak lazım yoksa o site senin bu yorum benim derken iş bayanların bir mağazaya girip saatlerce çıkmamasına dönüyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cilekci1 -- 19 Mayıs 2020; 22:20:1 >
  • Uğur 0439 kurulum yapıldı. 390 lt net hacim. 3500 TL fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kipırs Çipırs -- 19 Mayıs 2020; 17:9:57 >
  • Arkadaşlar her ne alacaksanız biran önce alın. Fiyatların yukarı gitmesi için birden çok sebep var.

1. Düğün sezonu yeniden başlıyor, ufak ufak ta olsa..

2.Dolar aldı başını gitti. Firmalar ay başı fiyat revizesi yaptığından daha tam yansımadı.

3. Ek gümrük vergileri geldi. Alacağınız cihazın motorundan, bakır borusuna. Alüminyum sacından, kablosuna maliyetler arttı.

Tüm bu sebeplerden dolayı yeni ayda fiyatlar büyük sürprizler yapabilir.

• Merhaba arkadaşlar, profilo DF1124W modelini almaya karar verdim,

bayilerde nakit fiyatta indirim yapıyorlar mi? Son zamanlarda alan var mi? hangi fiyat alim için uygundur liste fiyatı 2025 görünüyor. birkac bayi aradim ama telefon da fiyat vermiyor lar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akıllıdeli06 -- 20 Mayıs 2020; 11:35:35 >
  • Bahsettiğiniz model için bir bilgim yok ama ben internette en ucuz 2400'e satıldığı zaman bir Profilo bayisine Profilo DF1133W3VV modelini sormuştum. Onlar bana 2200 fiyat çekmişlerdi. Yani demem o ki evet bayiler fiyatlar her marka için olmasa da bazı ürünler için böyle fiyatları düşürüyor. Satılmayan üründe indirim yaparlar ya onun gibisinden. Önce bir mağazaya uğra sonra internette bak derim.ben başka bir markanın ürününü internette alacaktım. Daha sonra tesadüfen mağazaya girdim. İnternetreki fiyatı ile aynı fiyata satın aldım en azından ürün hemen geldi

• abuzeer A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, yarin cevremdeki bosch ve Profilo bayilerine bakayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: akıllıdeli06

Teşekkürler, yarin cevremdeki bosch ve Profilo bayilerine bakayım.
    Ben de aynı modeli düşünüyorum. Bayi fiyatları hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
  • Bugün Vestel ve Arçelik donduruculara baktım. Çok bir fark göremedim aralarında. Nofrostlar 3000den başlıyordu (istediğim hacimdekileri. Ben de bugün Grundig GFNE 7290 sipariş ettim internetten. Birçok sitede yorumları da çok iyi. Burada kullanan herkes de memnun. İnşallah biz de memnun kalırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazilimsever -- 21 Mayıs 2020; 20:35:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oziie O kullanıcısına yanıt
    Bayiler yeni gümrük vergilerinden olsa gerek, fiyatlarda yardımcı olmuyorlar
    Nakitte A++ olanlar için, Bosch iki bayi 2150 ve 2250 (bosch un internet sitesi daha uygun 9 taksit 2200)verdiler.
    Siemens 2150
    Profilo bayi DF1124W versiyonuna 1900 verdi,
    Eğer taksitle alacaksaniz dolaşmaya gerek yok bayileri, netten kendi siteleri uzerinden sipariş geçin

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.