Şimdi Ara

Derin Dondurucu Önerileri En İyi Derindondurucu Hangisi (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.017
Cevap
59
Favori
546.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Anadolu

2080'den şikayetvar'daki şikayetleri yüzünden vazgeçtim.

Alıntıları Göster
    Karar verdiğiniz bir model var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: betim

Karar verdiğiniz bir model var mı acaba?

Alıntıları Göster
    Arçelik 2171 aldım hocam. Yeni kuruldu. Sesi vs iyi, dijital ekran, kullanmayacak olsam da joker özelliği, 7 çekmece, kapı alarmı ve led ışık var. Bayiler de bu seride sorun dönüşü pek olmadığını söyledi. evdeki diğer beyaz eşyalarım da Arçelik olup sıkıntı yaşamadığımdan bu şekilde tercih ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu

Arçelik 2171 aldım hocam. Yeni kuruldu. Sesi vs iyi, dijital ekran, kullanmayacak olsam da joker özelliği, 7 çekmece, kapı alarmı ve led ışık var. Bayiler de bu seride sorun dönüşü pek olmadığını söyledi. evdeki diğer beyaz eşyalarım da Arçelik olup sıkıntı yaşamadığımdan bu şekilde tercih ettim.

Alıntıları Göster
    güle güle kullanın ,sakıncası yoksa kaça aldınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: betim

güle güle kullanın ,sakıncası yoksa kaça aldınız.

Alıntıları Göster
    tüm bayilerde aynı fiyattı hocam. indirim yapmadılar sadece taksit yapıyorlar. 3.100 TL'den taksit yaptık. isterseniz 250 TL karşılığı 4 yıl garanti de uzatabiliyorsunuz. ben yaptırmadım ama yaptırmalı mıyım bilemedim.
  • Beko multimode 7080 almıştık. Daha 1 ay olmadan 2nci servis gelecek.

İlkinde gereğinden az soğuttu, dondurma sert değil yumuşak çıktı, servis geldi, 1-2 derece daha soğuğa ayarladık.

Şimdi E12 arızası verdi, elektronik kart arızasıymış, servis bekliyoruz.

Aynı sorunu yaşayan biri,

www.sikayetvar.com
    Beko Derin Dondurucu İlk Günlerden Beri Bozuk
    https://www.sikayetvar.com/beko/beko-derin-dondurucu-ilk-gunlerden-beri-bozuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aerospace

Beko multimode 7080 almıştık. Daha 1 ay olmadan 2nci servis gelecek.

İlkinde gereğinden az soğuttu, dondurma sert değil yumuşak çıktı, servis geldi, 1-2 derece daha soğuğa ayarladık.

Şimdi E12 arızası verdi, elektronik kart arızasıymış, servis bekliyoruz.

Aynı sorunu yaşayan biri,

https://www.sikayetvar.com/beko/beko-derin-dondurucu-ilk-gunlerden-beri-bozuk

Yeni bir tane gönderdiler. Ayarladık, şehir dışına çıktık. Üst bölme - 18 dereceye ayarlıydı, üst kısım çalışmamış, 700-800 liralık yiyecek bozulmuş. 1 hafta sonra kötü bir süpriz oldu eve dönünce.

Beko multimode 7080 bizim için kabus oldu, aynı ürünün arçelik ve grundig versiyonları var. Sadece dışı farklı.

Bu model büyük hayal kırıklığı oldu, paramızla rezil olduk. Tavsiye etmiyorum.

https://www.beko.com.tr/cekmeceli-derin-dondurucu/7080-multimode-eb-derin-dondurucu?gclid=Cj0KCQjwoJX8BRCZARIsAEWBFMLer0CGjd1nhgNY7o_LV6wNTTrU2kxcpk_eJxrzYN6lH3AraiZW_yoaAmgiEALw_wcB

• Ya bu Arçelik Multimode derin dondurucularını niye çift kapaklı yapmıyor. 1 senedir çift kapaklı modelin çıkmasını bekliyorum.

Multimode özellikli derin dondurucu yapıyorsun ama çift kapak yapmayı akıl edemiyorsun. Ben anlamıyorum bu ar-ge yapan elemanları.

• uygun fiyatlı 160 -180 litre arası çekmeceli hangi ürünü tavsiye edersiniz

• Liebherr tezgah altı derin dondurucumuz 9 yıl sonunda maalesef motor arızası verdi. Yetkili servis orijinal motor değişimi için fahiş bir fiyat verdi, muadil başka bir motor için ise 1000 ₺ talep ediyor. 9-10 yaşında bir derin dondurucu için orijinal olmayan bir motor değişimiyle yola devam etmek sizce mantıklı olur mu? Motor değişimiyle ilgili bir sorun olmasa bile, önümüzdeki dönemde başka arızalar da çıkarması beklenir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: bir_dost

Liebherr tezgah altı derin dondurucumuz 9 yıl sonunda maalesef motor arızası verdi. Yetkili servis orijinal motor değişimi için fahiş bir fiyat verdi, muadil başka bir motor için ise 1000 ₺ talep ediyor. 9-10 yaşında bir derin dondurucu için orijinal olmayan bir motor değişimiyle yola devam etmek sizce mantıklı olur mu? Motor değişimiyle ilgili bir sorun olmasa bile, önümüzdeki dönemde başka arızalar da çıkarması beklenir mi?

Elektronik malzemeye kimse garanti vermez. Birkaç mesaj yukarda yeni alınan ürünlerde çıkan arızaları da görmüşsünüzdür. Mevcut dondurucunuz iyi bir marka fakat enerji sınıfının düşük olduğunu düşünerek ve olası diğer arızaların maliyetlerini de hesaba katarak yenisini almak daha iyi olabilir. Yeni ürünün de uzun bir süre garantisi olacaktır.

• igneli kullanıcısına yanıt

Ben de aynı şeyi bekliyorum ama niyetleri yok gibi. Tam alırım çıkar diye de almaya cesaret edemiyorum.

• dikey,çekmeceli (6-7),no frost dondurucu önerisi rica ediyorum...
  • merhaba arkadaşlar. 6 7 çekmeceli derin dondurucu olarak hangi marka model tavsiye edersiniz? ayrıca statikmi yoksa no frostmu önerirsiniz..

yiyecekler için hangisi daha doğal bir soğutma sunar. yiyeceklerin zuun süreli saklanması ve kokmaması için..

• merhaba arkadaşlar

sandık tipi olarak derin dondurucu kullananlar hangisini önerirsiniz pm?

• Uğur markalara hiç baktınız mı hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sonuçta sadece derin dondurucu üzerine çalışıyorlar

• Tabiki daha ürünü almadıysanız

• Bayağı zaman geçmiş ama ben de 2 seneye yakındır Arçelik 2080 modelini kullanıyorum. Allah'a şükür benimki ilk günden beri çalışıyor ve sorunsuz. Multimode öyle çok gerekli mi derseniz güzel oluyor ama çok ta şart değil hele şuan fiyatı diğer modellerle bayağı ayrışmış ben alırken bu kadar fark olduğunu hatırlamıyorum.

Yazın temmuz ağustosta dondurucuyu özellikle sebzelerle dolduruyoruz. Sonra mart- nisan gibi bayağı azalınca yarı kısmını kapatıyoruz dondurucunun bizim bu işimize yaradı tek yarısı kapalıyken de tüketime büyük bir katkısı oluyor mu bilmiyorum. Üst kısmın normal dolaba dönüşebilmesi bizim hiç işimize yaramadı yarayacak gibi de durmuyor. Ayrıca dolabı iki bölüme ayırdıkları için Brüt hacmi 300 litre olsa da net hacmi diğer dolaplara göre daha düşük olabiliyor ortada kullanılamayan bir alan kalıyor.

Şimdi annemlere de bir dondurucu lazım onlarda no-frost istiyor buz kazımaktan sıkıldılar artık benim modele benzeyen sanırım tek farkı iki ayrı bölmesi olmayan arçelik 2171 tavsiye edilmiş bana da güzel gibi geldi dikey no-frost geniş ya da orta hacimli başka önerisi olan var mı?

• Arkadaşlar güncel kampanya yada fiyat performans ürünü var mı önerebileceğiniz

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.