Şimdi Ara

Derin dondurucuda son karar ne olmalı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yaklaşık 250 L. hacimli,az enerji tüketen ve 1000 TL civarında bir derin dondurucuya ihtiyacım bulunmaktadır.
    Aşağıdaki 4 modelden birini almayı düşünüyorum.Sizin tecrübelerinize dayanarak vereceğiniz önerilere çok ihtiyacım bulunmaktadır.

Beko 3233 A++ 232 L, yıllık tüketim 169 KW fiyat 1019 TL 180 TL fiyatında mikrodalga fırın hediyeli,
    Uğur UCF 310 SSL A++ ,272 L, (tüketim belirtilmiyor), fiyat 935 TL
    Electrolux ECN 26108W A+ 263 L, yıllık tüketim 248 KW fiyat 990 TL
    Bosch GTM26T30NE A+ 225 L, yıllık tüketim 234 KW fiyat 949 TL

Bir diğer sorum şu;
    Bugüne kadar internetten bir çok defa alışveriş yaptım çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım.Fakat ilk defa bir beyaz eşya alacağım.Beyaz eşyanın kargo ile gelmesinde bir problem oluyor mu,alırsam nelere dikkat etmeliyim.

Kıymetli yanıtlarınızı bekler,herkese keyifli ve hesaplı alışverişler dilerim.

Saygılarımla,

• merhaba
    ürününüzü kargoyla getirtirseniz beyaz eşyayı taşımasını bilmeyen kargo firmaları ürününüzü vurup kırabilir. zaten kargo firması bize kendileride bize beyaz eşya vermeyin diye ricada bulunmuştur. üstelik sadece giriş kattaysanız yada ürün asansöre sığdığı takdirde kapınıza kadar getirilir. bizim gibi bayilerde durum böyle değildir. ECN 26108 W Derin Dondurucu yu 909 tl ye 12 taksitle alabilirsiniz. istanbul içi kargoyla değil kendi kamyonumuzla teslim ettiğimiz için prosedür şöyle, ürün sizin kapınıza kadar getirilir. ürünün kutusu getiren görevliye açtırılır. kontrolu yapılır. vurup kırık varsa aynen iade edilir, yenisi getirilir. http://www.evaletlerim.com/ECN-26108-W-Derin-Dondurucu,PR-529.html eğer elektrik tüketimine önem veriyorsanız A++ "AEG Arctis 62700 HLWO Sandık Tipi Derin Dondurucu" öneriyorum. bunuda 1050 tl 12 ay taksitle alabilirsiniz.http://www.evaletlerim.com/Arctis-62700-HLWO-Sandik-Tipi-Derin-Dondurucu,PR-5371.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenberkay -- 21 Ekim 2011; 13:52:59 >

• Sn. erenberkay,
    AEG Santo 94400 buzdolabı stoğunuzda varmı? Varsa mağazada teşhirde görebilirmiyiz?
    Yanıtınız için teşekkürler.
  • önümüzdeki ay gelecek santo 94400.mağazamızda teşhirde sadece sirkülasyonu çok olan ürünler mevcut. o yüzden sadece sipariş üzere getirtiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenberkay -- 21 Ekim 2011; 18:03:04 >
  • Bilgi için çok teşekkürler,
    Benim ilk tercihim Elektrolüx .verdiğiniz fiyat da tam düşündüğüm gibi.
    Bu konuda beni zorlayan konu Bolu'ya gidecek makine.En yakın bayi Düzce'de var.Bakalım yarın oradan bi soracağım.
    Sizin sitede bu konuyu tam anlamadım.Mesela Bolu'nun bir ilçesinde oturuyoruz.Siteden aldığımız zaman teslimatınız nasıl oluyor?
    Sanırım sadece İstanbul'da hizmet veriyorsunuz.İl dışında da garantili teslimat yapılıyor mu?

Saygılarımla,
  • istanbul dışına teslimatı electrolux firması üzerinden yapıyoruz. bu şekilde 40 tl ücreti oluyor. bağlı olduğunuz electrolux servisine teslimat yapılıyor, serviste ürünü direk olarak mutfağınıza kurulumu yapıyor. garantinizin başlaması yada uzatılması konusunu gene gelen servisle hallediyorsunuz. yanlız firma üzerinden yapılan teslimatlar bir kargo firması gibi hızlı değildir. teslimat süresi 1 haftayı bulabilir. stok ve teslim süresi için bir telefon açmanızı rica ediyorum.
  • Erenberkay çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.
    2 gün içinde karar verip Aeg veya Elektrolüx birini alacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • burda yazana göre uğurun tüketimi 183kw/yıl

http://www.ugur.com.tr/upload/user-manual/15%2012%200202%2000%20UCFTR.pdf

diğerlerine göre hem hacmiş fazla hemde tüketimi baya düşük görünüyor

• erenberkay bey
    Gorenje FH9438W mevcut mudur elinizde
  • Jack Daniels verdiğin bilgiler için teşekkürler,

4-5 gündür tüm araştırmalarımda 2 kategori çıkıyor ortaya.

Kalite bakımından Elektrolux ve Bosch daha iyi (ama bir parçası bozulduğunda çok yüksek rakamlarda değişiyormuş)
    Servis ağı ve yedek parça temin/fiyat bakımından Arçelik-Beko iyi.

Bu bağlamda görüş ve önerisi olan var mıdır?

Candoğan62 ve bu konuda bilgisi olan tüm arkadaşlardan destek bekliyorum,

Saygılarımla,
  • Türkiye'de servisler ikiye ayrılır; Ortadan cart diye:)

İstisnalar hariç Türkiye'de kimse bana servisinin iyi olduğunu söylemesin, çünkü yok. Olmasıda imkansız. Bosch servisi bile olsa içinde çalışanlar Türk bidefa. Yani çok birşey bekleme. Ha Ariston, Arçelik, Vestel zaten facia. Adamların bilgisi yokki sorunu tespit etsin. Parça ve Servis bol ama elemanlar kalifiye değil. Sorunu anlasa belki çözecek. Tabi onarırken sağını solunu kırar döker biraz ama olsun, sorunu çözer, varsın çizik çarık olsun. Bosch grubu, biraz baskı sebebiyle ve eğitimin katkısıyla nispeten iyi diyebiliriz. Ama Mielenin bile servisine servis demem, diyemem, diyenlede muhattap olmam.

O yüzden sizi servise muhtaç etme ihtimali en az olan markayı alın derim. Servise işiniz düştüğünde A markası veya B markası, bence bir fark yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: freezer80

erenberkay bey
    Gorenje FH9438W mevcut mudur elinizde

gorenje bayiliğimizi bitirdik. elimizde bir kaç parça ürün var onların arasında malesef derin dondurucu yok. o markanın yerine miele yi aldık.
  • Arkadaşlar merhaba,
    uzun araştırmalar sonucunda bosch-siemens ile elektrolüx-aeg arasında kaldım.
    Bosch bayi fiyatına siemens bulunca onu tercih ettim ve siparişi verdim.
    Tüm yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Saygılarımla,
  • Merhaba. Neler aldınız? Bizim de ihtiyacımız var da derin dondurucuyua. Fİkirlerinizi merak ediyorum.
  • Siemens aldım, şu ana kadar çok memnunum.Tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.