Şimdi Ara

derleyici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya bana .frm dosyasını .exe dosyasına dönüştürecek derleyici programı lazım nereden bulabilirim.şimdiden teşekkür ederim.

• bu .frm hangi dil oluyo merak ettim doğrusu.
    söyliye bilirmisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: NewVatoo

bu .frm hangi dil oluyo merak ettim doğrusu.
    söyliye bilirmisin

Visual basicte formlar .frm olarak kaydedilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: borntobewild

quote:

Orjinalden alıntı: NewVatoo

bu .frm hangi dil oluyo merak ettim doğrusu.
    söyliye bilirmisin

Visual basicte formlar .frm olarak kaydedilir.

onu bilyodumda, ama anlamadığım şey form ların tek başına derlenmeye ihtiyacı yokturki
    bunun için başka bir şey olacağını düşünmüştüm.
  • ben yazdığım programları frm dosyas olarak kayıt ediyor. kayıt ettiğim dosyayı açtığım zaman ilk önce visual basic açılıyor.oradan play iconuna bastığın zmn program karşına geliyor . ben onu istemiyorum . kayıt ettiğim programım açtığım zaman hemen karşıma çıkmasını istiyorum.arkadşıma gönderiyorum.programı açmıyor. lütfeen yardım edin. çok lazım

• Yaptığın programı VB olmayan bilgisayarda vy VB'den bağımsız çalıştırman için FİLE menüsündeki MAKE seceneğini tıklaman gerekir.Açılan pencerede sana dosyanın ismi sorulacak ismini yazıp "ok" dediğin zaman exe uzantılı dosya oluşur.Bunu da VB'den bağımsız olarak çalıştırabilirsin.Yardım edebildiysem ne mutlu bana
  • olusturdugun projeyi vb6 ile ac sonra file den make project yada make... diye bir komut var orayı dene
    (irdal in söylediğinin aynısı )
    pardon bi anda yazdıkların gözümden kacmıs irdal ben de aynı seyleri yazdım ama kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astral32 -- 16 Ocak 2006 13:48:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    #JAVA GUI PROGRAMLAMA DERSLERİ#
    12 yıl önce açıldı
    Python3 GPT3 Çeviri Aracı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok teşekkür ederim . yardımcı olmak ne kelime hayat verdin bana . bunu ararken yarı ömrüm gitti . sayende yarı ömrümü geri aldım . çok teşekkürler
  • vb projenın kayıtlı oldugu dosyanın altında bin diye bir klasor vardır orda zaten vb projeyi compile ettiginde otomatik olarak exe oluşturulur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.