Şimdi Ara

Dermaroller alıcam uygun fiyatlı bir marka tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
4.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Saç için dermaroller alıcam ancak uygun fiyatlı iyi bir marka tavsiyeniz var mı? teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melrin -- 21 Şubat 2014; 14:38:15 >

• www.cosmodeepstore.com
    - Kategorisine Ait Ürünler
    http://www.cosmodeepstore.com/Dermaroller,LA_241-2.html

Benim kullandığım model ZGTS titanyum iğneli olan.Saç için tavsiye edilen iğne ölçüsü 0,5-0,75 mm olanlar.Ben aylar önce 70 TL'ye almıştım şimdide aynı fiyat.Bu siteden sipariş verdiğinizde müşteri temsilcisi size dönüş yapıp siparişinizi onaylıyor.Ben memnun kaldım siteden size de tavsiye ederim.Fiyatlarda gayet makul bana göre.

• cashbacter C kullanıcısına yanıt
    kaç gün dayanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sükût

kaç gün dayanıyor

Eğer titanyum iğneli alırsanız çok uzun süre götürür.Benim alet bu sene 2. Yılını dolduracak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullandiginiz aletin linki var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın da söylediği gibi titanyum alırsan ve iğneleri başka bir zeminle temastan korursan uzun süre dayanır.Dermaroller uygulamasından sonra kafa derine bakım için yağ veya krem uygulayacaksan bu uygulamayı haftada bir kere yapabiliyorsun.Yani haftada 4 yılda 48 kere ve bu şekilde en az 3-4 yıl kullanırsın iğneleri zedelemezsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sükût

kullandiginiz aletin linki var mi

Valla dedim 2012 yılında almıştım pek olası değil linki bulmam.Ama gittigidiyordan almıştım fiyatı o zaman da 70 lira civarıydı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben 40 liraya , rexpo 540 iğne titanyum aldım. memnunum sımdılık hafiften sıvılce cukurları duzelıyor sankı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.