Şimdi Ara

Dermaroller kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sivilce izleri için Dermaroller kullananınız var mı?
    %50 etki yapsa bile kalıcı mı diye merak ediyorum. Her kış yapmak zorunda mıyız yoksa bir kış yapıp daimi etki mi bırakıyor?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dermaroller Kullananlar için Bilgiler

Dermaroller kullanımı, son yıllarda cilt bakımında popülerlik kazanan bir uygulamadır. Dermaroller, ciltte küçük delikler oluşturan ve kolajen üretimini uyaran mikroiğneli bir cihazdır. Bu süreç, cilt tonunu eşitlemeye, ince çizgileri ve kırışıklıkları azaltmaya yardımcı olabilir.

Dermaroller kullanımı, cilt bakım rutinine eklenebilecek nispeten basit bir işlemdir. Ancak, bazı kişilerde kızarıklık, şişme veya kanama gibi yan etkilere neden olabilir. Bu nedenle, dermaroller kullanmaya başlamadan önce bir dermatoloğa danışılması önerilir.

Dermaroller kullanımı sırasında, cildi temizlemek ve işlem sonrasında enfeksiyon riskini azaltmak için tüm hijyen önlemlerine uyulmalıdır. Cilde hafifçe uygulanan dermaroller, ortalama 10-15 dakika boyunca ciltte tutulur. İşlem sonrasında, cildin yatışması ve iyileşmesi için uygun bakım ürünleri kullanılmalıdır.

Dermaroller kullanımı, cilt bakımında etkili bir yöntem olabilir. Ancak, her cilt tipi için uygun olmayabilir ve herkeste aynı sonuçları vermez. Dermaroller kullanmayı düşünüyorsanız, bir dermatoloğa danışarak sizin için uygun olup olmadığını öğrenmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kalıcı iyileşme bırakır.

Ama çok sık yapmaman gerek. Ve dikkatli olman gerek biyerlerini kanatıp mahvetme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

Kalıcı iyileşme bırakır.

Ama çok sık yapmaman gerek. Ve dikkatli olman gerek biyerlerini kanatıp mahvetme
    Hocam kalıcı olduğuna emin misin peki bazı insanlar zamanla her ay etkisinin azaldığını ve normal hale geri döndüğünü söylüyorlar. Kullanmış mıydın sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

Kalıcı iyileşme bırakır.

hocam siz öneriyorsanız uzak durmak gerekir.zira haliniz ortada
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnownBoss

Hocam kalıcı olduğuna emin misin peki bazı insanlar zamanla her ay etkisinin azaldığını ve normal hale geri döndüğünü söylüyorlar. Kullanmış mıydın sen

Alıntıları Göster
    Eskisine geri dönme eğilim gösterebilir , ama % 100 aynısı olmaz diye biliyorum ben

Yani en az bir kısmı kalıcı olur. Ama dediğim gibi iğnelerine falan dikkat et

Çok hijyenik olması gerek. Eğer hata yaparsan enfeksiyon kaparsın sonuçları kötü olur

Risklerinin farkında olarak kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: haqueim

Alıntıları Göster
    ben kimseye bişey önermiyorum sadece bildiklerimi aktardım

kullanır kullanmaz kendi bileceği iştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: haqueim

Alıntıları Göster
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DELODAY KULLANAN VAR MI?
    2 yıl önce açıldı
    Hap kullanan var mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.