Şimdi Ara

Dernek kurarak malı cukkalayan kopek sever cete (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

7 milyona 5 yıl yatmazsın emin ol. O paraya değmez. Yani bilmiyorum ben görevli olarak T ve F tipine son 3 yılda 30-40 defa cezaevlerine girdim çıktım. Görevden aldığım para için o atmosfere girdiğime değmezdi ki koğuşa bile girmedim. Paraya çok ihtiyacım olduğu için gittim.

Ortaokul talebelerini ceza evlerine geziye götüreceksin aslında. Mahkumları göstereceksin. Çocuğun psikolojisi bozulur diyen veliyi de götüreceksin. O atmosferi yaşayınca o hapishaneye girmemek için herşeyi yaparsın. Aç kalırsın ama suça bulaşmazsın. Aklından bile geçmez.

Girişteki x-ray, retina taraması sonra o turnikeden geçince hayat bitiyor. Koku kalıyor aklınızda hangi hapishaneye giderseniz gidin. Hapishanenin kokusu var. Nasıl fırının, ayakkabı boyacısının, tamirhanenin kokusu var. Hapishanenin kokusu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 30 Ağustos 2024; 3:9:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antor kullanıcısına yanıt

Mutlaka kötüdür.. Fakat sen askeri olanını hic gördün mü peki? Gardiyanları bile özellikle askerlerden ancak mağara adamlarından secerlerdi ve hepsi de aha bunlar simdi burada elimize düsmistir haaaaa modunda olurlardı... 3 - 4 gün yiyen asker, sanki yıllarca yatmıs kadar ızdırap görürdü..

Bizim orada dayak atmak yerine, disiplini bozanın ifadesini alıp disko verilirdi.. yüzbası maksimum 7 gün verebiliyordu birinin ifadesini alıp ona verirdik 4 gün verdim, 7 gün verdim diye ifadeye yazardı.. Hatta bazen sucu eğer ağır görürse kendi üstündeki yarbay olan kisiye gönderirdi o 14 gün verebiliyordu..

Bu yargısız infazdır, cezayı sadece mahkeme verebilir denilerek bu sistem sonradan kaldırılmıs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 30 Ağustos 2024; 7:5:50 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Görmedim, görmekte istemiyorum, hayalde edemiyorum... Dilerim ki kimse haneli yerlere düşmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 30 Ağustos 2024; 11:36:29 >
    Yukarıda yorumları okurken bu cevabı yazmak için hazırlanıyordum, iyiki biraz daha aşağı inip görmüşüm. Durum çok güzel anlatılmış, özet isteyenler ABD polisinin bodycam görüntülerini seyredebilir. Bir şarjör mermi boşaltmalarına rağmen adam kesici let ile halen polislerin üzerine koşuyor ve bu olağan bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmenvirüs -- 30 Ağustos 2024; 13:37:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Çok konu dışı ama anılarım depreşti.

Acemilik yaptığım yer askeri hapishanenin yanındaydı. her öğün 3 tutsak yemek almaya gelirdi, tek sıra çavuşun arkasından kafaları öne eğik yürür ve kesinlikle gözlerini bile yerden kaldıramazlardı. Bağcıkları alınmış botla. Ben duymadım ama o tarafa yakın yatakhanelerdeki arkadaşlar geceleri bağırtılı dayak seslerini duyuyorlarmış. İstersen 3 gün ceza almış ol, ilk gece hoş geldin dayağını yersin diyorlardı.

Çavuşlardan birisinin teskeresi gelmişti. Adamı 3 araba korumasıyla götürüp köyüne bırakmışlar. Bilgilerini de gizli tutuyorlarmış. Hapiste dövdüklerinden birisi çıkışta ya da sivilde adamı yakalayıp öldürmesin diye.

O mahkumların hallerini gördüm ya, askerde en çok korktuğum şey olmuştu es kaza diskoya düşmek.

• Dernek kurarak malı cukkalayan kopek sever cete
  • Antor kullanıcısına yanıt

Rabbim kimseyi düşürmesin

• Mollataparlardan öğrenmişlerdir.... Vakıf kur, camiye yardım, fakirlere yardım, Afrikadaki açlara yardım adı altında paraları topla, eğlence paketli Mercedes al, yurtlardaki çocuklara tecavüz et, Amerikada kuleler dik, Londrada cami yapıyorum diye Apartman satın al, Kolombiyaya özel yatla gidip maske dağıtmaya gönderdik de....

Zavallılar, sizinkiler kadar teferruatlı düşünemiyor, çalmakta acemiler henüz.....

Sayenizde onlar da yetişecek size, merak etmeyin....

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.