Şimdi Ara

Derrick Rose All-Star haftasına yetişiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sakatlığım esnasındaki tüm destekleriniz için teşekkürler. Benim hakkımda endişelenmeyin, yakında iyi olacağım.

-Derrick Rose

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=N-dLtLszwr4

All-Star haftasına kadar iyileşeceği tahmin ediliyor.Sizce iyileştiği gibi direk All-Stara girerse tekrar sakatlanır mı?

Derrick Rose All-Star haftasına yetişiyor

• iyileştiği gibi allstar'a katılmayı bırak, allstar'a bile yetisemez, zamanı gelince hortlatirsiniz bu mesajı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamın sakatlığı bu kadar ciddi miydi
  • hakkaten ya bu kadar ciddi olduğunu ben de bilmiordum.. eskisi gibi dönebilse bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red Alert

Bu adamın sakatlığı bu kadar ciddi miydi

Sol ayak ön çapraz bağları kopmuştu.http://www.youtube.com/watch?v=jo1UlzDeY-o videosuda burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D-Rose1 -- 22 Temmuz 2012; 14:46:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur6315

quote:

Sağ ayak ön çapraz bağları kopmuştu.http://www.youtube.com/watch?v=jo1UlzDeY-o videosuda burda

10 ay oluyor sakatlık süresi of be ne şanssız adammış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red Alert -- 22 Temmuz 2012; 14:46:24 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugur6315

quote:

Sağ ayak ön çapraz bağları kopmuştu.http://www.youtube.com/watch?v=jo1UlzDeY-o videosuda burda

10 ay oluyor sakatlık süresi of be ne şanssız adammış

Evet biraz öyle

• Rose'u bütün sene kullanmayabilir Bulls ne yapacakları belli değil.

Watson Brewer serbest bıraktılar Korver'ı hiçe yolladılar Ömer'i tutmadılar daha.

Rebuilding olayına girecekler sanırım.
  • Derrick Rose'un mart ayından önce dönmesi beklenmiyormuş.
  • Bu kadar ciddi miydi diyorsunuz da, Rose'un gelecek sezonun tamamını kaçıracağı konuşuluyordu. Ben de tüm sezonu kapattığını düşünenlerdenim ne yazık ki. İnşallah bizi şaşırtır ve erkenden sağlıklı bir şekilde geri döner.
  • Rose'un maalesef artık sağlıklı dönebileceğini düşünmüyorum. Roy gibi tekrar sakatlanıp bırakmak zorunda bile kalabilir sakatlığı buna müsait...
  • Rose gibi bir yeteneği uzun yıllar izlemek isterim. Umarım sakatlığı kronik hale dönüşmez. Chicago Rose'u riske atmak istemeyecektir bence de tüm sezonu kaçıracak.
  • Bu sezon oynamaya çalışmaması onun için en hayırlısı.
    Ki bana kalırsa Rose artık stilini tamamen değiştirmek zorunda daha çok kurucu ve sağlam şut sahibi olmak zorunda kariyerini düzgün devam ettirebilmesi için.
  • Gözümüzün önünde bir yetenek daha kayıyor resmen.Ah be Derrick
  • All-Star'a yetişir belki ama ben bu sene gerekiyorsa oynamasın diyorum. Hiçbir şey onun sapasağlam dönmesinden önemli değil. Bu sene başarılı olmasak da olur.
  • yazık oldu çocuğa gerçekten, nba için büyük kayıp.
  • rose ön çapraz bağ yırtılması yaşadı,bu bağ uyluk kemiği ve kaval kemiğini balıyor,kaval kemiğinin ileri gitmesini kısıtlıyor

tamir için yapılan ameliyatta diz tendondundan parça alınıp bağa yama yapılıyor,sağlıklı bir yetişkinde 6 ila 9 ay sürüyor iyileşmesi
    rose için 8 ay demişler,mayısta ameliyat oldu buda ocak veya şubat ayında iyileşecek demek daha sonra da tekrar antreman yapması lazım hemen maça çıkamaz

inşallah sakatlığı kalıcı bir etki yaratmaz,bulls takıma skorda yardım etcek birini getirir de zevkle izleriz bulls'u
  • Oha o kadar uzun mu surecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Oha o kadar uzun mu surecek?

Malesef
  • Bir sporcunun başına gelebilecek en kötü sakatlıklardan birisi. Umarım sağlığına kavuşur...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.