Şimdi Ara

Ders çalışamamak (lise 2)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şehrimdeki en iyi anadolu lisesinde okuyorum. Hedefim ilk 2000 ama şöyle bir sorun var, DERS ÇALIŞAMIYORUM! Okulumla ev arası 50 dakika haliyle eve gelince biraz bitkin oluyorum. Ya uyuyor ya bilgisayarla filan uğraşıyorum. Ders çalışsam da verim alamıyorum.. Şuan matematik bilgim neredeyse sıfır. En iyi dersim olan fiziği bile yapamaz oldum şu günlerde. İlk dönem zar zor takdir aldım bu dönem hayatta alamam.. Nasıl ders çalışmalıyım biliyorum ygs lys ye çalışmaya şimdiden başlamam lazım. Hedefim büyük çok eksik konum var.. Deneyimlerinizi, fikirlerinizi, örnek ders çalışma programlarınızı, yöntemlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Özellikle derece yapmış abi/ablalarımdan yorum bekliyorum.. Her türlü yardım ve uyarıya açığım..

• takip
  • up
  • bende 10sınıfım.Bizim okul anadolu liseli olmasına rağmen konuları kolay anlatıyorlar.Ama benı sayısal derslere ekstra çalışıyorum yanı sayısal temeli oluşturuyorum şimdiden.Coğrafya ve tarihi son sene halletmeyi düşünüyorum.Sende öyle yapabilirsin.Şimdiden sayısal temelini oluştur ilerde zorluk çekmessin.Matematikde temel konuları ;köklü sayı üslü sayı mutlak değer denklemler vs hallet .Derece yapmak istiyorum diyorsanda Yaz sonuna kadar ygsyi bitirmen gerek. Ders konusuna gelirsek ben gündüzleri ders çalışamıyorum okuldan geldikden sonra saat 6-7 ye kadar kendine ayır ondan sonra saat 11-12 ye kadar aralıklarla çalışabilirsin.Özelden ulaşırsan konuşabiliriz.
  • gençler yotuba mat ve geo video yüklüyorum bakın isterseniz memnun kalırsanız abone olup paylaşımda bulunabilirsinizhttps://www.youtube.com/channel/UCN4TpGZi3LeGh1rYI8AI3hA
  • halil8xavi H kullanıcısına yanıt
    10. Sınıf yazında ygs bitirmesine gerek yok 9 ve 10 daki eksiklerini kapatsa sadece ygs mat bitirse yeter çünkü fizik ve biyoloji de 11 konuları da var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.