Şimdi Ara

Ders çalışırken kronometre kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ders çalışırken kronometre kullanıyor musunuz? Ben zaman tutup çalıştığımda zaman geçsin diye çalışıyormuşum gibi geliyor pek verimli olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 7 Aralık 2019; 23:53:56 >

• Ben tutuyorum hocam bence gayet güzel oluyor hem düzenli çalışmak istiyorsanız bence önemli direk kaç saat çalıştığınızı görebiliyorsunuz veya test çözerken süre kontrolü elinizde oluyor bence kullanabilirsiniz işinizi görür hem bahsettiğiniz sorunu aşmış olursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanıyorum, benim gibi duzensiz çalışan biriyseniz işe yarıyor.Kac saat çalıştığınızı görebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osminyum -- 8 Aralık 2019; 10:37:30 >
  • Geç akıllandım ama bende başlıycam kullanmaya artık kullanmayınca zaman uçup gidiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tam çöktüğüm zaman daha var diyip çalışmaya devam ediyorum. Pomodoro Timer diye bir app var, güzel app öneririm.

• Öyle gerçekten 2 gündür süre tutarak çalışmaya başladım 45 dk ders 15dk mola şeklinde daha sağlam ilerlediğimi hissediyorum

• Jasonn Bourne kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.