Bildirim
ders çalışırken tablet kullanıyor musunuz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
yerinde olsam az kullanılmış ipad alırdım -
Ben de yerinde olsam etab 5 alirim letgodan gayet de isini gorur ekrani kocaman zaten -
ipad aldık diyelim kalemi de para :( -
e-tab 5 var kardeşime verdim.
stabil bulmuyorum.
4 senelik tablet. -
Video pdf vb seyler icin gayet stabil dostum ama baska seyler icin artik yetersizlesmeye basladi o konuda haklisin -
knk yanlış anlama da o bütçe pdf için fazla sanki.
En kral yazıcıyı alıp renkli çıkaraırsın :D -
onu da düşündüm.
kütüphanede çalışıyorum.
tablet lazım.
xiaomi mi pad4 1000 tl
bunun yanına bir de kalem bulsam efsane olacak. -
ben evde çalışırken pc sürekli önümde açık oluyo ve dikkatimi dağıtıyo bazen. acaba ben de tablete geçip offline mı olsam güniçi? -
İpad var bende çalışılmıyor cidden onun yerine yazıcı al bastır bastır çöz -
1000-1500 bütçem olsa deli gibi kitap alır çözerdim -
ipad 6. nesil al, 5. nesilden farklı kalemi destekliyor, uyumlu ve işlemcisi çok güçlü a10 fusion du yanlış hatırlamıyorsam.
Bende para biriktiriyorum, tablet kimisine göre gereksiz olsa da bence bir ihtiyaç, pdf, video, not çıkarmak/almak, internette gördüğün bir kaynağın ss ini alıp tabletin içindeki defterine yapıştırabilirsin mesela.. Bunlar hep güzel özellikler, apple ürünleri rakiplerine nazaran daha uzun ömürlü oluyor ve garanti arkasında duruyor, iyi akşamlar. -
mantıklı dediğin hocam 3000 tl'ye geliyor kalemli alırsak.
samsungun tabletlerindense daha iyi apple,
gönül ister ki son çıkan ipad proyu alalım ama kurdan dolayı yanına yaklaşamıyoruz. -
Sahibindende tableti 1500 civarına bulabilirsiniz, kalem hakkında fikrim yok ama ipad uzun ömürlü olur üniversitede hazırlıkta 1 de 2 de kullanılabilir, ve satmak isteseniz bile diğer tabletler gibi çabuk değer kaybetmez, alıcısı hep vardır, tek eksisi fiyatı ve kamerasının yetersizliği bana göre, flaş olsaydı iyi olurmuş. -
hocam sen ne kullanıyorsun?
tablet görsel materyel olarak tm'lere çok yarıyor.
harita,eser yazar animasyonları vb.
kafları'da tabletten götürmek istiyorum. -
Samsung Galaxy Note 4 var elimde ondan çalışıyorum ben gayet güzel. -
Ben kullanmıyorum ama yakın zamanda almayı düşünüyorum. Ipad alırım tablet konusunda gerçekten iyiler, 3 sene kullanır kardeşime veririm. -
Etab 4 gecen sene her işimi gördü şuan sadece e reader olarak kullanıyorum -
Ben windows tablet almayı düşünüyorum -
Rom atınca gayet güzel oluyor Autodesk sketchbook ya da moon+ reader vs uygulamalar ile epub,pdf okunup not alinabiliyor Ben s7 rom atmistim Gayet stabil ve fonksiyonları yeterli
Benzer içerikler
- eyüp b ekşi
- yks 400 puan kaç bin
- dr biyoloji tyt pdf
- ayt matematik için hangi tyt konular bilinmeli
- ayt fizik kaynak önerisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X