Şimdi Ara

DERS ÇALIŞMA ARKADAŞI (İSTANBUL-ATAŞEHİR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi ders çalışma arkadaşı arıyorum örnek olarak ben çalışmaya Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi (Haydarpaşa Kampüsü) Kütüphanesi ve normal Göztepe (Kampüsü) Kütüphanesini kullanıyorum fakat haliyle tek acayip sıkıcı oluyor bu alanda yakın ikamet eden ve gelmek isteyen arkadaşlar olursa düzenli bir şekilde çalışabiliriz .

• Böbrek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence tek çalış daha iyi bulacağın arkadaş tam çalışma kafasında olmaya bilir buda sana zarar verir tek çalışmak en iyisi tabi kendin gibi hedefli odaklanmış arkaş bulursan daha iyi ama zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SUPREMEParis kullanıcısına yanıt
    Hocam böyle forumdan tanımadığın biriyle ders çalışılmaz ki. Örneğin ben gelsem şimdi hedeflerimiz farklı derslerimiz aynı düzeyde değil farklı şeyler çözücez hiç bir anlamı olmicak. Mesela kimya çözsek seni çok yavaşlatıcam geometri çözsek sen beni yavaşlatıcan verimli olmaz. Yakın arkadaşlarkndan gelen yoksa tek çalışman lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dalak
  • ataşehirde oturuyorum ama senle çalışmıcam bu yorumu yazmak için geldim sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: brachialis

ataşehirde oturuyorum ama senle çalışmıcam bu yorumu yazmak için geldim sadece

Aman hocam bu adamdan uzak dur akli ve fikri sorunları varda

bknz:http://forum.donanimhaber.com/m_111961732/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.