Şimdi Ara

Ders çalışma günlüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
16
Favori
12.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üst edit: Konuyu başta sadece geometri için açmıştım. Ama bir süre sonra diğer desler ile ilgilenememeye başladım. O yüzden konuyu tum dersler olarak genişlettim. İşin biraz cılkını çıkarmış olabilirim ama bu günlükler benim için çok yararlı oluyor. Dershanenin kuramadığı disiplini günlükler kurdu

Azıcık kendimden bahsedeyim bari. 140k ile mezuna kaldım. YGS'de 90k yapınca çalışmayı bıraktım sonuç bu. Benim sıralamamda yapan birine göre matematiğim iyidir. Geçen sene geometriyi çıkarırsak YGS'de sadece bir yanlış vardı o da işlem hatası. Ama fen ve sosyalim pek iyi değil. Geometrim de keza öyle. Son zamanlarda geometriyi ilerlettim biraz. Darısı tüm derslerin başına.

Şu an Hatay'da Uğur-Birey-Gunes (Bir nevi açı) - Z küp dörtlüsü dershanesine gidiyorum. Hatay'da bu dördü birle?ti.

Hedefime gelirsek iyi bir yerde bilgisayar mühendisliği diyebilirim. Çok spesifik bir hedefim yok.

Bugün 9 Aralık. Bundan önceki tarihlerde sadece geo günlüğü vardı. Bugünden itibaren ne çalışırsam burada olacak.

Eski Konu:

Herkese merhabalar. Geometrim ezelden beri çok kötü. Yazın biraz çalıştım ama uzun süre çalışmayınca o da gitti sanki. Hocanın ve sınıftaki bazı kişilerin hava atması da koymaya başladı artık. Matematiğim de iyidir. Hatta maddi sıkıntı çekmekten korkmasam ilerde matematik okurdum. Neyse ki bilgisayar da neredeyse matematik kadar sevdiğim bir alan. Zaten çokça matematik de içeriyor. Geo yapamadığım için denemelerde 30 neti çok zor geçiyorum. Bütün bu sebeplerden dolayı ve hedefim de düşük olmadığından geometriyi halletmeye karar verdim.

Bunun için her gün düzenli çalışmam gerekiyor. Bende üzerimde bir baskı olursa çalışmayı aksatmam düşüncesiyle bu konuyu açmaya karar verdim. Bu konuya her gün kaç saat geo çalıştığımı ve ne çalıştığımı yazacağım. Ayrıca denemelerde geometride kaç net yaptığımı da yazarım.

Elimden geldiğince bir haftalık bir günlük olmamasını sağlayacağım
    Hem eger başarılı olursam, ilerde bu konu geometri yapamayanlar için motivasyon kaynağı olur.

25 Kasım 2017:

Toplam 3 saat geo çalıştım.
    Acı yayınlarından 2 test ( Aslında 1,5 )
    Imes yayınlarından 1 test
    Karekok mps'den 1 test ( 10 soru)

Şu an için epey yavaşım

26 Kasım 2017:

Bugun üç saat 20 dakika çalıştım.
    Konu dik üçgen
    Acı yayınlarından 2 test
    Imesten 1 test
    Ekstremden 1 test çözdüm.
    Ekstrem yayınları hem çok zor geldi hem de yaprağı elimi çok kasindiriyor neden bilmiyorum. O yüzden bu yayını çözmeye devam etmeyeceğim
    Hala çok yavaşım

27 Kasım 2017:

Bugün üç saat 40 dakika çalıştım.
    Karekok mps den ikizkenar üçgen kısmına baktım. Sondaki testler değil sadece konu anlatımı. Son sayfalarda hiç bir şey yapamadım. Zordu yani.
    Ayrıca önceden kalan çözemediğim sorularla uğraştım. Bazılarını çözebilmek güzel bir hismiş.

Dershanede birey tyt denemesi yaptık. Geosu kolaydı ben bile beş yaptım Ama çözene kadar canım çıktı. Seviyesi yüksek olan biri iki üç dakikada fuller geçerdi sanırım.

28 Kasım 2017:

Bugün 2 buçuk saat geo çalıştım. Biraz az biliyorum. Yarın +5 saat ile bunu telafi edeceğim.

Birey b gelişim ikizkenar üçgen 1.5 test (Çok zorladı ama sorular epey kaliteli. Çözen kişi de iyi anlatıyor.)
    Çözemediğim sorularla uğraştım ve defterdeki hocanın yazdırdığı soruları çözmeye çalıştım. Bugün verimsizdi yani sanki :(

29 Kasım 2017:

Bugun 5 saat yirmi dakika geo çalıştım. Daha fazla çalışmayı denedim ama artık üçgen görmeye tahammülüm kalmadı.

Birey b gelişim ikizkenar üçgen bitti.
    Açı yayınları ikizkenar üçgen iki test çözüldü.
    Eskenar üçgende karekok mps de 3 kısım çözüldü.

Çok yavaşım hala. Ama eninde sonunda hizlanacagimi ümit ediyorum

30 Kasım 2017:

Bugün misafir geldi ve mecburen onlarla oturmak zorunda kaldım. Onlar gittikten sonra anca bir saat geo çalıştım. Epey yorgun olduğum için daha fazlasına halim yok malesef :(

Karekök mpsden Eskenar üçgen ile ilgili 4 kısım çözüldü.

1 Aralık 2017:

Bugün 3 saat geo çalıştım.
    Mps geo Eskenar üçgen konu anlatım kısmı bitti. ( Bunun son kısımları çok zor oluyor. Artık testleri düşünemiyorum bile)
    Birey gelişim b geo eskenar üçgen yarım test çözüldü.
    Yarın +5 saat çalışacağım.

2 Aralık 2017:

5 saat değil de 4 saat çalıştım. Şu an ilginç bir mat kitabı aldım ona bakmak istiyorum çünkü :(

Birey gelişim b eşkenar üçgen bitti.
    Seçenek yayınları dik üçgen bitti (2 test)

3 Aralık 2017:

Arkadaşım falan geldi o yüzden bugün çok çalışmadım. Bugünden sonra kütüphaneye gidip çalışacağım için daha düzgün çalışırım umarım.
    1 saat çalıştım. Karekok mpsden aciortay çözdum biraz :(

4 Aralık 2017:

Bugün 3 saat 45 dakika çalıştım.
    Karekok mps geometrideki aciortay konusunu 4 köşe taşı harici bitirdim.
    Bugun uğur yayınlarının tarama tyt denemesinde 4,5 net yaptım.

5 Aralık 2017:
    Bugun bir saat 50 dakika çalıştım. Soru çözümünde hocayı beklerken calistiklarimi sayarsak üç saat eder ama onları saymıyorum. Bundan önce saymadım. Bundan sonrada saymayacagim
    Cozemedigim sorularla ugrastim. Konu calismadim yani.

6 Aralık 2017:

Bugün kendi rekorumu kırdım. 7 saat 10 dakika geo çalıştım

Önce çözemediğim sorular ile uğraştım
    Karekok mps aciortay köşe taşları bitti
    Birey b gelişim geo aciortay bitti
    Karekok mps kenarortay yarilandi. Yavaş çözüyorum hala

7 Aralık 2017:

Eve geldiğimde uyuya kalmışım yav

Bütün gece şu an söyleyemeyeceğim bir iş ile uğraştım. Umarım bugün geo çalışmadığım ilk ve son gün olur

8 Aralık 2017:

Bugün 2.30 saat geo çalıştım. Karekok mps kenarortay bitmek üzere iki üç köşe taşı kaldı. Ama kenarortayda bazı köşe taşları çok zor. Moralim bozuldu geoyu bırakıp matematik çalıştım. Yarın +5 saat geo çalışmayı düşünüyorum.

~9 Aralık 2017~

Geometi:
    Bes artı dedim dört saat oldu bugün. Ufak bir aksilik oldu kütüphaneden eve geldim çünkü. Şimdi de mat çalışırım artık

Karekok mps ikizkenar üçgende son köşe taşlarını Zor olduğu için saklamıştim onları çözdüm. Şu an cozebildigime gore gelişme var
    Kenarortay köşe taşları bitti. Birey b geodan kenarortay ile ilgili bir test çözdüm. Geometi hız sorununu bir an önce çözmem gerek. Başkasının bir buçuk iki saatte yapabileceğini dört saatte yapmak çok koyuyor.

Matematik:
    Fonksiyonlarda geçen sene apoteminin çoğunu bitirmiştim ama unuttum gibi o yüzden tekrar başladım.
    Behzatta 5 tk ilerledim. Ayrıca apotemiyi tekrar satın aldım. Orada da grafik çözümlerine baktım. Uğraşmak denemez ama endemik ygs soru bankasında da bir iki soruyu öylesine çözdüm Matematik için sure tutmadım gerek var mıydı bilmiyorum.

10 Aralık 2017:

Matematik: 3 saat 30 dakika çalıştım. Kafta fonksiyonlarda 5 tk ilerledim. Aslında 4,5 tk

Geometri: 2.30 Saat çalıştım. Akşam rahatsızdım biraz. Birey gelişim geodan kenarortay bitti. Karekok mps de merkezlerde 3 köşe taşı çözdüm.

Her günü başarılı başarısiz olarak değerlendirecegim. Bugün kesinlikle başarısızdı.

BUGÜN SAÇMA SAPAN ÇALIŞTIĞIM SON GÜN OLACAK. BUNDAN SONRA DERECEMIN DÜŞÜK OLDUĞUNUN VE HEDEFİMIN YÜKSEK OLDUĞUNUN FARKINDA OLARAK ÇALIŞACAĞIM. FENİ DE İHMAL ETMEYECEĞİM. HER GÜN EN AZ BİR FEN DERSİ ÇALIŞACAK VE GEONUN YANINDA HER GÜN PARAGRAF ÇÖZECEĞİM. EĞER YAPMAZSAM BU LAFLARI BANA YEDİRİN LÜTFEN.

~11 Aralık 2017~
    Bugun dershaneden sonra saçma sapan bahaneler ile çalışmadım. Ama sabaha kadar uyanık kalma pahasına bile olsa dün dediklerimi yapacağım.
    Matematik:
    Dalmışım zaman nasıl geçti anlamadım. 4 saat çalıştım
    Apotemi fonksiyonlardan grafiklere çalıştım. Kendimce ispatlamaya çalıştım. Onlari deftere yazdım vs. Ayrıca dun yarım kalan tk'yı bitirdim.
    Geometri:
    2 saat on beş dakika çalıştım. Karekok mpsden üçgende merkezler kosetaslari sonuncusu harici bitti.
    Cozemedigim soruları kestim bir de (Bu süreye dahil değil. Biriktirince kesme işi uzun sürüyor :()

Biyoloji çalışmayı denedim. Ama aşırı uykum var odaklanamıyorum. Malesef bugün de başarısız

~12 Aralık 2017~
    Soru çözümünden sonra kütüphaneye gidip geo ve biyoloji çalıştım. Kütüphaneden geldim. Birazdan biyo çalışmaya devam edeceğim.

Geometri:
    Değişiklik olsun diye Ceyhun hocanın benzerlik notlarının çıktısını alıp oradan çalışayım dedim. Keske baştan beri öyle calissaymisim. Toplam 3 saat on dakika geo çalıştım.
    Biyoloji: 3 saat çalıştım. Selin Hocadan bitkisel dokular bitti. Not çıkardım üstüne. Çalışma saatlerini arttırmam lazim.
    Bundan sonra konuyu günlük uplayacagim. Bazı kişiler konunun behzat beni dövdü ve eski sevgilim hacettepe tip kazanmış gibi çok önemli konuları kapatmasını istemiyor sanırım.

~13 Aralık 2017~
    Geometri:
    Karekök mpsden benzerlikle ilgili 23 kosetasi çözdüm. Beş buçuk saat sürdü.

Matematik: Fonksiyonlarda iki tk ilerledim. Bir saat sürdü.
    Değerlerlendirme: Bugünün durumu başarısız.

Not1: Sözde bugün gece kalkacaktım ama olmadı

Not2: Bundan sonra konuyu hep (Pazar günleri hariç ) saat sabah yedide uplayacagim.

~15 Aralık 2017~

Matematik: Behzattan fonksiyon biri tamamen bitirdim. Beş buçuk saat sürdü.
    Geometri: Defterden hafif bir tekrar yaptım. Yarım saat sürdü.
    Fen ile ilgili bir çalışma programı hazırladım bugünden sonra ona uyacağım.
    Değerlendirme: Başarısız

~16 Aralık 2017~
    Kimya: Bes buçuk saat çalıştım. Kimya özelden kanunlar dinledim testleri çözdüm. Palmeden de konu ile ilgili dört buçuk test çözdüm.
    Paragraf: Yarım saat çalıştım.
    Geometi: 2 saat mps de benzerlik çözdüm.
    Değerlendirme: Orta

~17 Aralık 2017~

Kimya: 50 dakika çalıştım. Palmedeki kanunlar kısmını tamamen bitirdim.

Fizik:Bes buçuk saat çalıştım. Palme lys Konu anlatımından vektorler çalıştım. Yandaki 11 soruyu ve arkadaki iki testi çözdüm. Ardından Esen üç renk 11. Sınıf fizikten ilk 10 testi çözdüm.

Geometri: 2 saat çalıştım. Benzerlik mps ile uğraştım ama sonlara geçtikçe dokunamadığımi farkedince biraz basit kaynaklardan konuyu bitirip öyle mps'ye dönmeye karar verdim. Yazın birey A gelişim serisinin benzerlik kısmına dokunamamistim. Şimdi ondan dort test çözdüm.

Değerlendirme: Orta

~18 Aralık 2017~

Bugün deneme sınavı vardı. O yüzden çok fazla çalışamadim.

Matematik: Apotemi fonksiyonlarin neredeyse yarısına kadar geldim. Behzattan tk 20'ye kadar izledim. Toplam 6 buçuk saat sürdü.
    Değerlendirme: Deneme sınavı oldugu icin orta diyebilirim sanırım.

~ 19 Aralık 2017~

Matematik: 3 saat apotemi fonksiyon çalıştım.
    Kimya: 3 saat kimya özelden buhar basıncı falan izledim.

Değerlendirme: Başarısız

20-21 Aralık:

Boğazım çok ağrıdığı için 20 Aralıkta doktora gittim. Gece biraz çalıştım. 21 aralıkta da sabah kütüphaneye ardından soru çözümüne gittim. Hasta olduğum için yine eve geldim. Evde uyuya kalmışım. Uyandıktan sonra biraz çalıştım ama halsiz olduğum için çok verimli geçmedi. Toplam 10 saat fonksiyon çalıştım. Değerlendirme bölümünü yazmama gerek bile yok sanırım.

22 Aralık:
    Hasta olduğum için dün hiç çalışmadım. Bugün kütüphaneye gideceğim artık. Kendimi kötü hissedersem geri dönerim.
    Bir de sonuç derece dörtgenler fasikulunu İnternetten sipariş verdim.

~ 23 Aralık 2017~
    Toplam 9 saat çalıştım. Benzerlikte Gür ucgenlerde iki test hariç bitti. Fonksiyonlarda apotemiden baktım ayrıca sonuç dereceden grafik kastım biraz. Fonksiyonlarin çok üstünde duruyorum çünkü çok önemli bir konu. Bundan sonra güncellemeyi sabah değil de yatmadan önce yapsam daha mantıklı olur sanırım

~24 Aralık 2017~
    Sure tutmadım. Genel bir tekrar yaptım. Pazar günü kütüphane açık değil, evde de çok verimli çalışamiyorum ben

~25 Aralık 2017~
    Sekiz saat yirmi dakika sadece ötf çalıştım. Çok zorlanıyorum bu konuda. Apotemide sadece son testler kaldı. Sonuç derecede ötf konu anlatımı bitti.

~26 Aralık 2017~

Ötf' yi anlamıyordum gittim behzattan tekrar izledim. Hepsini deftere yazdım. Yedi buçuk saat sürdü. Bugün apotemiyi bitirip fonksiyonlardan kurtulurum umarım.

~ 27 Aralık 2017~
    Apotemi fonksiyonlar tamamen bitti. 9 buçuk saat sürdü. Başka bir şey çalışmadım. Fonksiyon çalışırken strateji hatası yaptım. Bundan sonraki mat konuları gereksiz yere uzamaz umarım. Bu hafta sadece mat çalıştığım için kendimi kötü hissediyorum. Umarım toparlarım

~28 Aralık 2017~
    Dershaneye fonksiyon sorularımı cozdurmeye gittim. Üç buçuk saat falan kaldım orada. Sanırım dershanede rüzgar falan çarptı. Eve geldiğimde boynum ağrıyordu çünkü. Bir buçuk saat kimya çalışabildim. Sonrada yattım işte :(

~29 Aralık 2017~

Toplam sekiz buçuk saat çalıştım. Dershanedeki hocamiz özel olarak zor bir mat denemesi hazırlamıştı onu çözdüm. Permutasyondan 3 tk ilerledim. Kimya özelden buhar basıncı falan çalıştım. Bunları yeniden anlatmamıs hoca. Pdf'i yok yani. Mecbur hepsini yazdım ama çok uzun sürdü.

~30-31 Aralık 2017~

Dun toplam iki saat falan çalıştım. Behzattan bir tk ilerledim (permutasyon) Necdet kirpiden de alana başladım. Bugün de çalışmayacagim. Umarım bir iki gün ile elenmem

------------------------------------------2018-----------------------------------------

~2 Ocak 2018~
    Uc günlük bir tatil arası vermiştim. Bundan sonra ancak on beş tatilde ara verebilirim. Başka keyfi ara veremeyeceğim zaten.
    Mat soru Çözümüne gittim üç saat sürdü. Ondan sonra dört saat kimya çalıştım. Isi sıcaklık grafikleri falan. Kimya ozelden yazarak çalıştığım için çok uzun sürüyor tabi.

~3 Ocak 2018~
    Toplam dokuz saat çalıştım. Kimya özelden kimya bilimini hallettim. Palmedeki soruları çözdüm. Ardından kimya özelden atomu hallettim. Kimya özelin arakada koyduğu testleri çözdüm. Ardından behzattan bir tk ilerledim (permutasyon)

~4 Ocak 2018~
    Dört buçuk saat calıştım. Bazı işlerim vardı. Bir de kimya soru Çözümüne gittim. Palme ygs kimyada ikinci unitedeki çözemediğim testleri çözdüm. Acı yayınlarından kanunlar ile ilgili iki test çözdüm. Bir de Nejdet kirpiden ucgende alan izledim. (Tam bitmedi)

~5-6 Ocak 2018~
    Ya Yapamazsam diye canım sıkkın şu aralar. Saçma bir bahane olduğunun farkındayım. Kendimi toparlamam gerekiyor. İki günde toplam 9.5 saat çalıştım. Nejdet kirpi alandan çok az bir kısım kaldı. Behzattan permutasyonda bitmek üzere.

~7 Ocak 2018~
    Sadece iki buçuk saat periyodik cetvel çalıştım.

~8 Ocak 2018~
    Deneme sınavı vardı. Onun haricinde 6 saat kimya çalıştım. Periyodik cetvel konu ve testler bitti. Kimyasal türler arası etkileşimler konusunun büyük kısmını kimya özelden izledim. Günlük 10+ saate sabitlemem gerekirken şu halime bakın

~9 Ocak 2018~
    Dershaneden geldikten sonra altı buçuk saat calıştım. Geometride üçgende alanda açı yayınlarindan iki test, Birey gelişimden dört buçuk test çözdüm. Sonra da kimya özelden kimyasal türler arası etkileşimler izlemeye devam ettim.

~10 Ocak 2018~
    Alti saat ders çalıştım. Adlandırma, yukseltgenme basamağı bulma, kökler ve kimyasal türler arası etkileşimler kimya özelden bitti. Bugünde soru çözerim artık.

Konuyu güncelledim sanıyordum unutmuşum :(

~11-12 Ocak 2018~
    Uniden gelen arkadaşlarla buluşma haftası dolayısıyla toplam iki saat falan anca çalışmışimdir.

~13 Ocak 2018~
    Bes saat kimya çalıştım sadece. Palmeden kimyasal turler arası etkileşimler testlerinin çoğunu çözdüm bir de yabancı YouTube kanalları bu konuyu efsane anlatmışlar. Onları izledim. Ozdebir yks denemesi vardı bir de.

Not: Bu günlüğün geo günlüğü olması gerekiyordu. Geo çok aksamaya başladı. Bu yüzden ilk mesajı geo günlugu olarak kullanmaya karar verdim

~14 Ocak 2018~
    Dün toplam sekiz saat çalıştim. Normalde evde çalışamıyorum o yüzden bu bana göre gayet iyi Ve acayip bir şey oldu akşama doğru forumda okuduğum Bir yazı sayesinde hız power up'ı aldım Bakalım ne olacak. Neyse yeter bu kadar geyik Altı saat on dakika kimya çalıştım. Palmede kimyasal türler arası etkileşimleri bitirdim. Üstüne kimya özelden katı ve sıvıları ayrıca eski videolarından mol kavramının yarısını izledim. Geo ise ilk yorumda

~15 Ocak 2018~
    Bugun rekor kırdım geo dahil toplam 10 saat çalışıtim. Üstüne bugün ozdebir vardı. Yedi saat on dakika kimya çalıştım. Kimya özel 2017 videolarından Mol kavramını bitirdim. Kimya ozelden maddenin halleri bitti. Palmeden maddenin hallerinden iki test çözdüm. Geoyu ise aşağıda yazıyorum Ders çalışmaya yazdan başlasaydim iyiydi. Çok geç kaldım artık. Fen temelim de çok fazla yok. Ben yine elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Bakalım ne olacak.

~16 Ocak 2018~
    Toplam yedi saat çalıştım. Palme kimyadan maddenin hallerinin bir kısmını çözdüm. Bir de geo çalıştim.

~17 Ocak 2018~
    Moralim epey bozuktu bugün. Yine kazanamayacağım düşüncesi falan :( Kimya ozelden bir buçuk saat çalıştıktan sonra gidip moralim bozuk olduğunda sürekli bana moral veren filmi izledim. Bunun gazı iki üç gün götürür herhalde :D Milyonda bir dershaneye gittim bu arada :D

~18 Ocak 2018~
    Bu bir kaç gün baya saldım. Ygs matematikte hızlı bir şekilde acı ygs matematiği bitirmeye karar verdim. 6 test iki saat falan sürdü.

~19 Ocak 2018~
    Dershaneden geldikten sonra kunduz almak için ininal karta para yüklemem gerekiyordu. Çarşıya indim baya zaman yedi tabi. Sonra gece yarısına kadar çalışmadım. Ozdebirdeki rezalet sonucumu görünce ancak kendime geldim. (Tyt 15k Ayt 19k) Saat on ikiden dörde kadar oturdum. Çözemediğim kimya sorularına bir baktım ardından behzat trigonometride iki tk ilerledim. Bu hafta baya rezil bir haftaydı yani

~20 Ocak 2018~
    Cok uzun bir mesaj olduğu için artık buraya yazınca çok kasıyor :( Dünü ikiye ayırarak yazayım. İlk üç saat behzattan trigonometri izledim. Sonrasında çalışma şeklimi değiştirmem gerektiğini farkettim. Trigonometri konu çalıştim. Kendimce önemli bulduğum bazı şeyleri anlatacağım. Bilgisayarda olmadığım için çok kasıyor burası o yüzden son mesaja yazacağım. Bir bakın derim.

~21 Ocak 2018~
    3 saat trigonometri çalıştım.

~22 Ocak 2018 ~
    Aslında bugünkü hedefim on beş saatti ama 13 saatte bırakıyorum. Zaten saat beş oldu.
    Selin Hocadan biyokamp bir ve ikiyi izledim. Acı yayınlarından ilk dört yaprak testi çözdüm. Uğur biyoloji konu anlatımlıdan üç test çözdüm. Fizikte Karaağaçtan gölge çalışıtim. Tam anlamayınca umut onculden gölge videosunu izledim. Acı yayınlarındaki gölge testini çözdüm. Geodan yaptığım ise ikinci yorumda :D

~23 Ocak 2018 ~
    Sabah limit yayınlarına kaydolmak için çarşıya indim. Ondan sonra geldiğimde bana ev işi kitlediler. Akşam elektrik kesildi. Çok bahane gibi duruyor ama bahane değil. Sadece geo baktım. Aşağıda yazdım onu da. Bugün yeni rekor kırıp acısını çıkarmayı düşünüyorum.

24 Ocak 2018~

Aslında çalışmam dün bitmişti ama üşengeçlikten dolayı şimdi yazıyorum :D

Toplam 10,5 saat çalışıtim. Sürenin çoğu geometriye gitti. Biyolojiden biyokamp 3'ü izledim ve açı yayınlarından altı test çözdüm. Geometriden ne çalıştığım ise aşağıda.Bu arada hedefim ilk defa netleşti. Hacettepe bilgisayar. Ama ben yine fazla fazla çalışacagim. Fazla puanın sıkıntısı olmaz. Hem belki tesadüfen itu gelir

~ 26 Ocak 2018 ~
    Bir saat on beş dakika edebiyat çalıştım. Adından tam emin değilim Harun bir şeylerden şiir bilgisinin bir kısmını izledim.

~27 Ocak 2018~

Sabah bazı işlerim vardı o yüzden ancak yedi saat edebiyat çalışabildim. Çok verimli geçmedi açıkçası sürekli sıkılıp başka yerlere dalıyordum. Harun ardıçtan şiir bilgisi videosunu izledim. Limit el kitabından çalıştım. Birey b gelişim edebiyattaki şiir bilgisi testlerinin bir çoğunu çözdüm. Çözemediğim soruların yanına yapışkanlı kağıtlar ile notlar falan aldım. Ayrıca bu süreye dahil olmayarak baya edebiyat nasıl çalışılır falan onu araştırdım.

~28 Ocak 2018~

Matematikte cap yayınları ilk denemeyi çözdüm. Atlas akademi tarihten tarih bilimini izleyip karekok ygs tarih soru bankasından altı test çözdüm. Harun ardıçtan duzyazi türleri izledim ve ezberlemeye çalıştım. Edebiyat çok zaman yedi. Toplam 9 saat ders çalıştım. Şimdi uyandım işte tekrar çalışacagim artık :D

~ 29 Ocak 2018 ~
    Dün canım çok sıkkındim Toplam dört buçuk saat çalistim. Kitap işlerin verdiği sonuç yayınları mat denemesini çözdüm. Palme lys matematikten mantık çalıştım. Bir de edebiyat defterimi okudum bir kez.

~30-31 Ocak 2018~
    Iki gün dershanedeki deneme sınavları ile birlikte toplam 12 saat çalıştım. Edebiyattan geldiğim yere kadar dopping videolarını izledim. Atlas akademi tarihten ilk çağ uygarlıklarının bir kısmını izledim. Coğrafya için bir çok kanalın ilk videosunu izledim en son coğrafya cepte de karar kaldım. Harita bilgisini yarıladım. Geometri aşağıda :D Bu dershane zaman kaybından başka bir şey değil :(

2 Şubat 2018:

Başım ağrıyordu bugün :( 4 Saat türkçe çalışıp bıraktım

5 Şubat 2018:
    Forumdaki bir arkadaş sayesinde çalışma isteğim geri geldi. Ama gece rahatszilandigim için sadece iki buçuk saat coğrafya çalıştım. Coğrafya cepte kanalından izohips falan izledim.

6 Şubat 2018:
    Dün rahatsızlandım demiştim. Böbreklerimi üsütmüşüm. Çalışamadım yani

7 Şubat 2018:
    Hasta olduğum için çalışamadım.

8 Şubat 2018:
    Toplam yedi buçuk saat calıştım. Bazı ev işlerini bana kitlediler o yüzden böyle oldu :( Matematikte mantıktan Palme ve acıdan toplam 10 test çözdüm. Sonra edebiyatta genel tekrar yapıp birey b den duzyazi türlerinin sekiz tanesini çözdüm..

10 Şubat 2018:

Limit yayınları sınavına girdim. Sonra metin hocam pdf çıkartmak için çarşıya indim. Çok zaman kaybettim dolayısıyla. İki buçuk saat calıştım. Teknof*m den modüler aritmetik izledim.

11-12 Şubat 2018:
    Iki gün toplam beş buçuk saat calıştım. Son günlerde saçma sapan çalıştığının farkındayım. Modüler aritmetik soru çözümü yapamadıklarımla uğraştım. Tarihten birkaç kanaldan video izledim ama Hangisinden devam edeceğime bir türlü karar veremedim.

13 Şubat 2018:
    Altı saat çalıştım. Teknofemden ilk çağ uygarlıkları videosunu izledim ardından atlas akademiden izledim sonra da apotemiden ilgili soruları çözdüm.

19 Şubat 2018:

8 saat 15 dakika çalıştım. Rahatsız olduğum için çok verimli olmadi ama bir yerden başlamam gerekiyordu. Tarihte teknofemden İslamiyet öncesi Türk tarihinin son iki videosunu ve atlas akademiden İslamiyet öncesi Türk tarihi videosunu izledim. Ardından ilk çağ uygarlıkları ve İslamiyet öncesi Türk tarihi ile ilgili özet notu çıkardım. Bu uzun sürdü ama güzel oldu :D

Çalışmadığım günler aslında yine biraz bakmıştım onları yazayım. Teknofem, hocalara geldik ve Ceyhun hocadan modüler aritmetik dinledim. Palmeden uğur raunttan ve karekok mps den baktım ama konuyu anlamadım. Üstüne üstlük yazın bu konudan soru kaçırmıyordum. En son bugün Rasit hocanın yeni kanalından izleyince anladım.

20 Şubat 2018:
    Bugun bazı işlerim olduğundan ve limit yayınları deneme sınavı sonuçları ile uğraştığımdan üç buçuk saat calıştım. Gece ikide kalktım şimdi tekrar çalışacagim bu çalıştıklarımi bugüne eklemeyi düşünüyordum da yarına eklerim artık. Bu arada modüler aritmetik videolarını bitirip test çözdüm onu da yazayım dedim :D Bir de sanırım yeni konu açmam gerekecek, çok uzun yazdığım için buraya yazarken telefon çok donuyor işkence çekiyorum resmen :((

21 Şubat 2018:

Altı buçuk saat tarih çalıştım. Esenden İslamiyet öncesi Türk tarihi çözdüm. Yedi test. Sonra teknofemden Islam tarihi izledim. Bir de genel tekrar yaptım.

https://forum.donanimhaber.com/sabanci-kazanma-gunlukleri-tm--131540965#131540965

Bu konudan devam ediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neinname -- 24 Şubat 2018; 6:3:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geometri günlüğü:

Bu dersi ayırmak istedim. Böylece daha verimli olur diye düşünüyorum.

~14 Ocak 2018~
    Bir saat elli dakika geo çalıştim. Birey gelişim b den alan testleri bitti. Sonuç derece dörtgenden ilk iki sayfayı hallettim.

~15 Ocak 2018~
    Sonuc derece dörtgenden cokgenler konu anlatım kısmını bitirdim ve arkadaki testlerden birini çözdüm

~16 Ocak 2018~
    Kac saat çalıştığimi bilmiyorum :( Karekok mps sen analitik geometriye başladım. Noktanın analitiğine iki üç köşetasi hariç bitti.

~22 Ocak 2018~

Geodaki hedef full yazısını kaldırdım. Ama yine de hedefim fulle yakın yapmak. Fende çok iyi olmadığım için geoyu fullemeye kasma lüksüm yok.

Karekok mpsde noktanın analitiği bitti. Sondaki ÖSYM sorularından beş altı tane kaldı sadece. (Sıkılıp yarına bıraktım )

Elimde geçen seneden kalan birey a analitik soru bankası vardı. Üç test noktanın analitiği çözdüm. Ama gereksiz basit geldi. O yüzden bıraktım.

~23 Ocak 2018~
    Noktanın analitiği bitti. Doğrunun analitiğinden 10 köşe taşı ilerledim. Normalde mps geoyu severim ama analitikte o kadar beğenmedim. Çok fazla ezber yaptırmış.

~24 Ocak 2018~
    Şu an için acı yayınlari lys geoyu bitirmeye karar verdim Bunu bitirdikten sonra karekoke dalarım büyük ihtimalle,
    Temel kavramlar (Konusuna da baktım biraz), düzlemde aci ve üçgende açı testleri bitti. Üçgende acının son testinde çok fazla zorlandım ama :(

~31 Ocak 2018~

Buraya yazarken kaç gündür geo çalışmadığımi farkettim. Zaten epey paslanmışım. Bugünkü imes yayınları ayt denemesinde neredeyse hiç bir şey yapamadim. (Deneme kolay değildi.) Bende geoyu baştan almaya karar verdim. Metinhocam kanalından video açtım. Kanal baya efsaneymiş. Ne Nejdet kirpi, ne Ceyhun hoca ne de karekok mps yanından bile geçemez. Neyse pdf çıkarmadım. Yazarak iki buçuk video falan izledim. Çok iyi anlatıyor. Bunu izledikten sonra geoda tekrar full yapmak için çalışmaya karar verdim.

~1 Şubat 2017~
    Metin Hocamdan ilerledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neinname -- 3 Şubat 2018; 3:48:34 >

• Başarılar , hergün yumruklarını dahada güçlendir,müfredatta olmasa bile stewart,menelaus öğren. Kuralları ve formülleri tekrar et ara ara tekrardan başarılar dostum

• Hocam hangi konudasın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • helixSNAA kullanıcısına yanıt
    Nedense bu konudan bana bildirim gelmedi o yüzden yazdığını görmemişim :( Çok teşekkür ederim hocam

• -Dixer- - kullanıcısına yanıt
    Yazın antrenmanlarla geometriyi cozmustum. Bugün ise dik üçgen çalıştım.

• Üçgen Dörtgen ve çember bunları hallet tyt için yeterli hocam senin istediğin 35 bandına çeker.Ve yavaş olmanın hiçbir önemi yok şimdilik mücadeleye devam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaynaklar in fotosunu da atarsanız daha İyi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süpersin böyle devam et aynı şekilde ben de başlıyorum yarından itibaren ufak ufak da olsa çözdüğümüz bir test iki test bile bize el alışkanlığı sağlayacak. İnşallah yaza kadar netlerimiz sıfırdan zirveye ulaşır dostum sana,bana emek veren herkese kolay gelsin.

• king_darius K kullanıcısına yanıt
    Bana neden bu konudan bildirim gelmiyor anlamıyorum :( Cevapları farketmedim bile. Teşekkür ederim hocam.
  • Hocam öyle yaparsam altindan kalkamam. Çözemediğim soruları bir deftere yapıştırıyorum. Sene sonunda defteri buraya yüklerim. Hem milletin işine yarar :D
  • odtuisletme O kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam :D
  • Up

• quote:

Orijinalden alıntı: neinname

Hocam öyle yaparsam altindan kalkamam. Çözemediğim soruları bir deftere yapıştırıyorum. Sene sonunda defteri buraya yüklerim. Hem milletin işine yarar :D

Hocam hepsini tek tek cekmeyeceksin geometri kirapligini

• Ha tamam öyleyse. Yarın kitapların resimlerini de eklerim

• Hocam helal olsun cidden çok güzel ilerliyorsunuz.

• king_darius K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• Hocam kaynak fotosunu atmamış sınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ders çalışma günlüğü

Çalışma saati ile beraber atarım demiştim ama şimdi atayım bari Çalışmayı sonra eklerim. Zamanında üniye giden bazı arkadaşların çözülmemiş kitaplarını carptigim için baya kitabım var. Bunların haricinde birey b ve delta kültür de var bende. Bir de fem simetri ygs geo var. Onlar masaya sagmadi Eminim eklemeyi unuttuğum kitapklar da vardır. Pek düzenli değiller çünkü
    Bir de yazayım dedim. Seçenek yayınları güzel ve zor bir kitap. Pek bilinmiyor ama. Tek sıkıntı arada hatalı sorular çıkması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neinname -- 28 Kasım 2017; 19:44:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: neinname

Ders çalışma günlüğü

Çalışma saati ile beraber atarım demiştim ama şimdi atayım bari Çalışmayı sonra eklerim. Zamanında üniye giden bazı arkadaşların çözülmemiş kitaplarını carptigim için baya kitabım var. Bunların haricinde birey b ve delta kültür de var bende. Bir de fem simetri ygs geo var. Onlar masaya sagmadi Eminim eklemeyi unuttuğum kitapklar da vardır. Pek düzenli değiller çünkü
    Bir de yazayım dedim. Seçenek yayınları güzel ve zor bir kitap. Pek bilinmiyor ama. Tek sıkıntı arada hatalı sorular çıkması.

Bende senden önce geometri fizik günlükleri acmistjm ama düzene otutamadim ben 0 dan basladim su anda iyi bir seviyedeiykm

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.