Özel sektörde makine mühendisleri çalışma saatlerini merak ediyorum. Genelde 8-6 haftasonu tatil oluyor sanırım. |
Mühendis çalışma saatleri
-
-
Özelde çoğu yer cumarteside çalıştırır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Standart saatler yazdığın gibi. Kimisi yarım saat önce başlatıp yarım saat önce bitiriyor. Hafta sonu çalıştıran sadece bir firma gördüm. Aselsan 7:30 - 16:30 çalıştırıyor. BMC 7:30 - 17:30 mesela. Bizim firma esnek uyguluyor kaçta geliyorsan ona göre çık diyor. Genel olarak 9:00 - 18:00 bizde. Mühendis olarak hafta sonu çalıştıran bir yer görürsen uzak dur oradan.
Yapı denetimde inşaat mühendisi arkadaş var, pazar günleri bile çalıştırıyorlar. 2 haftada bir gün izin veriyorlar
Hafta sonları çalıştıran firmaları zorunda kalmadıkça tercih etmemek lazım.
-
Valla hafta sonu tatilimi vermeyen işletmenin kapısından bile geçmem ozaman bana yiyecek içecek kalacak yer ayarlasın eve gitmemin manası yok.
-
Bizde de esnek var geç gelip geç çıkabiliyorsun falan
-
İnşaat çok farklı bir dünya Allah Yardımcıları olsun.
insaat yapilacak is degil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kendimiz belirliyoruz aslan parçası ben mezun olacam mesela makine müh
Diyecem pzt salı çarşamba perşembe çalışırım çalışma saatlerim sabah 10 öğleden sonra 3 arası olur
cuma cumartesi pazar kafa tatili
Yılda 30 gün yıllık izin.
1.5K usd başlangıç maaşı senelik enflasyon + %25 zam.
Kabul eden beni kapar
-
Çalıştığın yere bağlı ama kendin belirliyorsun sanırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X