başlangıç olarak bu siteyi ilk kez görüyorum o yüzden fazla bir bilgim yok. Tek amacım bu günden itibaren sınava kadar kalan yaklaşık 7.5-8 ay arası bir sürede eşit ağırlıkta ilk 2.500 e girme bu kadar sürede yapılabilir mi çoğunuza absürt gelebilir ama ben yapılabileceğini düşünüyorum. Geçen sene son bir ay kala eşit ağırlığa geçme kararı aldım önceden sayısalcıydım ama hiç çalışan bir tip değildim şimdi de öyle sayılırım ama dediğim gibi çalışmaya başlayacam bugün itibariyle bakalım hergün neler yaptığımı buraya yazacam ara ara hangi derste nerede olduğumu da yazarım ama şu anda sıfıra yakınım tyt netim ise 55 60 arası bu günlük bu kadar bilge vermem yeter bence. 31 EKİM: Bugün de saat yaklaşık 13.00 oldu akşam muhtemelen etüte giderim yaklaşık 4 saat çalışırım orada günü de 4 saatle kapatırım bundan sonraki hedefim hergün bir önceki günden daha fazla çalışarak günlük 10 saati geçmek bakalım neler olacak 1 KASIM: bıgün de kasım ayının ilk günü sınava da gittikçe az zaman kalıyor bugün sabah 2 saat çalıştım mantık konusunu bitirdim akşam etütte 4 saat daha çalışırım heefim günü 6 saatle noktalamak gittikçe ders çalışma süremi arttırmayı düşünüyorum felsefeye biraz ilgim olduğundan dolayı yüksek ihtimalle tyt de ilk önce onu bitiririm. Günde 3 ders çalımaya başlayacam perşembe ve cuma günleri dershanem olduğu için o günlerde 3 saat çalıamam gibi onun dışında geometri mat ve türkçe çalışmayı düşünüyorum türkçeyi 1 haftalık tatilin sonuna kadar bitirmeyi düşünüyorum gerisini zaman bize gösterecek. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mezun0 -- 1 Kasım 2023; 15:45:25 > |
Bildirim