Dün tyt sınavım vardı ve tytye girmek dışında bir şey yapmadım denenem genel olarak normalin altı geçti diyebilirim düzenli paragraf çözmek çok işime yaradı 40 türkçe 45 dakikada bitti lakin 30 üstü net gelir diye bekliyorum(diğer denemelerimde de öyle oldu) sosyal genel olarak zordu 15 üstü gelirse çok hoş olur fen kısmı diğer denemelere göre çok daha zordu dikkatli çözdüm ve boşum da vardı 10 üstü net bekliyorum matematikte 20ye yakın işaretledim(benim için bile çok kötü geçti genel olarak mat ve fende aşırı zorladıklarını düşünüyorum 15 üstü gelirse sevinirim) Matematikte henüz ilk 12 konuya hakim değilim ama problemlerime güveniyorum amacım en hızlı biçimde bir tyt mat kaynağı bitirmek çok soru çözmem lazım ve deneme çözmek varken soru bankalarına gömülmek beni cidden çok yoruyor ve sıkıyor ama yapacak bir şey yok ne kadar hızlı o kadar iyi bugünde dershanenin sınf belirleme sınavı olacak ve işlediğimiz konulardan soracaklar lakin ben o konuların hepsini görmedim ve onlar kadar pratiğim yok mat1 konusunda korkularım var çünkü derslerde hep en zor soruları seçip çözdürdüler bakacağım elimden geleni yapacağım 2 ay sonra tekrar olacak zaten aldığım sonuçlara göre 2 ay içinde tyt mat konusunda kendimi geliştirmek için elimden geleni yapacağım 11 sayısal |
Bildirim