Şimdi Ara

Hocam44 ders çalışma günlüğü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu baya lazımdı bence. Bugünden itibaren elimden geldiğince her gün ne yaptığımı yazıp sizlerin yorumuna bırakacağım. Yardımcı olan, aşağıda komiklik şakalık yapan herkese şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Sonu çeka gibi olmaz umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye hocam çankaya hukuku kazandı çk

• Merhaba forum dikkatimi çok dağıtıyordu o yüzden uzun bir süre yazamadım. Bugün yaptıklarımı kısaca aktarmak istiyorum.

Türkçe

3D similasyon denemeleri 7. Deneme
    37D 3Y geldi 45 dakikada çözdüm biraz fazla zaman harcadım ama 3dnin zor denemeleri diye geçiyo son 3 deneme ben beğendim sonucu

Sosyal bilimler

Toprak denemesi 17D 2Y geldi. Ben bu sonucu da beğendim çünkü çok fazla bilgi vardı ve zor bir denemeydi bence. (Sosyal bilimler için zor deneme isteyenlere öneririm.)

Fen Bilimleri

11D 4Y geldi.
    Not :EŞİT ağırlığım. Çok fazla konu eksiğim var. Bilgi sarmal denemesiydi zorluğu nasıl bilmiyorum diğer yayınlara göre.
    Ayrıca apotemi fen Bilimleri konu özeti kitabından canlıların temel bileşenleri konusundaki karbonhidrat yağ ve protein kısmını bitirip eğitim vadisinden 2 test çözdüm.

Matematik

2 test türev çözdüm 3D'den. Akşam eve gidince de tyt mat denemesi yapacağım ve 3D ayt kitabından 4 tane tümevarım testi çözeceğim.
    Dün tyt matematik denemesi 32 net geldi Ephesus yayınları 5. Deneme kolay orta denemeydi o yüzden sonucu beğenmedim.

Matematik denemesini çözdüm Ephesus 6. Deneme baya kötü geldi 28D 6Y geldi evde misafir vardı ve önceki denemeleri kolay olduğu için küçümsedim biraz o yüzden sarstı beni

Edebiyat

Limit el kitabından ilerliyorum. Bugünkü hedefim hikayeyi bitirmek (biliyorum biraz geride kaldım tembellik ettim bolca)
    Dün edebiyat akımlarını okudum. Zaten iyi olduğum bir konu olduğu için açıkçası biraz hızlı geçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hocam44 -- 3 Mart 2022; 22:58:12 >

• destekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam kolay gelsin hedefiniz nedir ve apotemi fen konu özeti kitabini önerir misiniz?
    ayrıca 3d ayt mat zorluğu nedir acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunyavuz1 -- 8 Mart 2022; 0:42:3 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KPSS DERS ÇALIŞMA PROGRAMI
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.