Şimdi Ara

Ders calısmak icin hayatımdaki herseyi kaldırıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haftada bir saç, 2 günde 1 sakal traşına berbere gidiyordum sakalım çıktıkça kendim keserim saçı da 2 haftada 1 yaparım. Kupon yaptığım zamanlar maçları takip ediyordum artık yapıp bırakıcam akşam tutmuş mu diye bakarım. Her gün duş almak yerine duşu 2 günde 1e çekicem. Spor salonunu da bırakıyorum zaten üyelik 1000 tl olmuş yksden sonra geri başlarım. Telefondan tüm sosyal medya hesaplarımı da sildim kızlar bi 6 ay beklesin. Tuvalete girerken telefonumu yanıma almicam unutuyorum uzun sürüyor. Ev bazen kalabalık oluyor olunca direkt ev değiştircem. Bir de arkadaşlarım dışarıya, halı sahaya çağırdığında da gitmicem artık. Onun dışında beni oyalayan bir şey yok uykumu da 7 saate sabitleyecem

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Forumu da bırak

• forum kalsın sen varsın

• kızların 6 aylık bayram tatili başlasın..

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt
    berber muhabbet oluyor çok sakalım da çıkmıyo ama sevmiyorum kesiyorum hep

ulan kendim kazanıyorum cumartesileri pederin dükkana geliyorum 800tl civarı kazanıyorum 200tlsi berbere gidiyor sadece niye sinirlendin bukadar

• Sinirlenmedim knkim benim tarz bu la Ders calısmak icin hayatımdaki herseyi kaldırıyorum olm bı de senin etrafında günaşırı berbere giden başka adam var mı bı de peder de ne işi yapıyor la bir günde 800lira yapiyorsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 26 Kasım 2023; 15:58:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Babası:

Ders calısmak icin hayatımdaki herseyi kaldırıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.