Şimdi Ara

Ders Dinlemek İçin Kulaklık Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben tıp fakültesinde okuyorum, derslerde telefondan ses kaydı yapıp evde dinliyorum. Başka türlü olmuyor Bunun için uygun bir kulaklık istiyorum. Fiziksel olarak kafaüstü değil de kulakiçi kulaklıklar daha hoş görünüyor gibi bir de öyle alıştık bugüne dek ama rahatlık ve ses konusunda iyi modeli seçebilirsem kafaüstü de olabilir.

Dersleri dışında müziğimi dinlemek için de genellikle telefonu kullanıyorum (Samsung Galaxy W) bir de arada laptopta kullanıyorum başka bir özel kullanım yok. Çok kaliteli olması şart değil ama en azından rahatsız etmeyecek iyi-orta kalitede bir ses ve fiziksel ergonomi bana yeterli. Ev, amfi vb. günlük kullanıma uysun.

Urbanears'ın renkleri ve tasarımı güzel görünüyor. Zinken veya Medis modellerine sıcak bakıyorum ancak teknik bir bilgim yok, tasarım-rahatlık açısından düşündüm. Gerçi D&R'da teşhir ürünü olan Plattan modeli çok aşınmış görünüyordu yani çizik-mizik önemli değil de kulaklıkların yumuşak kısımlarının kaplamaları dökülmüştü. Kulaklığı çantaya ata ata öyle olur mu ki? Zinken de öyle dayanıksız mıdır ki?

Önerileri bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coyika -- 21 Eylül 2013; 12:17:13 >

• Bütçeniz nedir? Teknolojik markettenmi alacaksınız?
  • Maksimum 200 lira ayırabilirim. Marketten/internetten olabilir.

• cx serisine boşa para verme çöp onlar 200 lira bütçen varken çok daha iyi kulaklıklar alabilirsin
  • CXlere göz atarım.

Daha iyi kulaklıklara örnek var mı?
  • audio-technika cks77x
    170 tl ye aldım cdjapan dan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada Urbanears'dan Plattan'ı denedim Note 2'de iyi ses verirken benim Galaxy Wonder'da çok çok az ses verdi malesef, sanırım iyi oturmuyor. Sony kulaklıklarda da oturma sorunu oldu. Ondan Samsung kulaklık mı baksam demeye başladım. Galaxy W'da samsung dışı kulaklık kullanabilen var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.