Şimdi Ara

ders kitaplarımı vereceğim ihtiyacı olan birisini arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu yıl mezun olarak dershaneye gittim elimde özellikle konu anlatımlı ders kitapları mevcut yanında soru bankası falanda var tabi kimisi sıfır kimisinin bir kısmı çözülmüş vs. etrafımda kimseyi pek tanımadığım için buraya yazıyorum içinde 12. sınıf ve mezun olarak geçen bütün konu anlatımlı kitaplar mevcut onun haricinde okul zamanında aldığımız yani lisede falan lise 1-2-3-4 soru bankaları falanda vardır tek isteğim dershaneye gidemeyen ihtiyacı olan ve çalışacak birisine gitmesidir ben İzmir karşıyakada oturuyorum fakat kuzenime rica ettim arabasıyla yardımcı olacak bana illa karşıyakada olmak zorunda değilsiniz izmir yeterli. konuyu buraya açmamın sebebi ise herkesin görüp birilerine yardım etmek istememdir görenler en azından bir şeyler yazarak konuyu yukarı taşırlarsa çok sevinirim ihtiyacı olan arkadaşımda bana pm yoluyla ulaşırsa iyi olur yada sizin bildiğiniz ihtiyacı olan birileri varsada pm ile ulaşırsanız sevinirim herkese iyi günler

• Diğer illere de kargoyla gönderebilirsiniz bence sadece İzmir içi tutmayın.Ptt kitap gönderilerinde birhayli indirim yapıyordu hatırladığım kadarıyla eminim ihtiyacı olan arkadaş kargo parasını karşılar.
  • Kitap alıcak durumum var , dersaneyede gidiyorum 2yıldır, ama izmir içindeyim alabilirim ilgilenen çıkmassa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Jimador -- 20 Haziran 2012; 14:37:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Diğer illere de kargoyla gönderebilirsiniz bence sadece İzmir içi tutmayın.Ptt kitap gönderilerinde birhayli indirim yapıyordu hatırladığım kadarıyla eminim ihtiyacı olan arkadaş kargo parasını karşılar.

bundan haberim yoktu çünkü 2 koli civarı kitap var kilolarıda bayağı ağır gidip müsait bir ara konuşayım eğer öyleyse ben karşılarım zaten ücretini yoksa kargo ödenmez küçük bir telefon kutusu için 10 lira alıyorlar

@LcK öncelikle amacım ihtiyacı olan ama hiç kimse ilgilenmezse iletişime geçerim seninle
  • aynı zamanda içinde klasörler boş defterler kalem silgi vs falanda var denemeler var çalışma dergileri falanda var. hatta ihtiyacı olanı bulabilirsem dershaneye gidip arşivden bütün testlerden de alabilirim.
  • Evinde 1 dünya sıfır kitap olup alıcak durumu olanlar almassa daha hayırlı olur. Alamıyacak durumda olan varsa arkadaşla pm ile ulaşabilir.
  • Evet ihtiyaci olan yok mu yada tanidigi vs olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ihtiyacı olan yok mu ?
  • Kimsenin ihtiyaci yok mu yada ihtiyaci olan bir tanidigi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • içerisinde 10,11,12 sınıf ders kitapları ve az çok soru bankaları var çoğu uğur yayınları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.