Şimdi Ara

Ders Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bayanlar merhaba. Ben mezun sayısal bir arkadaşınız ve bir maruzatım olacaktı. Bugun finalde ilk dersim başladı bende kendime bir ders programı hazırlayayım dedim, masada uzun zamandır oturuyorum ama halen uygulanabilir bir program hazırlayamadım lütfen bana güzel bir program için ipucu verin veya kendi hazirladiginiz bana ornek olabilecek bir program gösterin. Ve de su saat olayını gerçekleşiremiyorum yani örneğin vektörler konu+soru 2 saat diyorum ama 2 saatte bitmiyor yani ben saat değilde günlük konu olarak çalışmak istiyorum doğru mu sizce. Uzun oldu birazcık pardon Şimdiden teşekkürlerr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben haftalık program hazırlıyorum ki tavsiye ederim çok faydalı program aksar telafi edebilirsin boşluk açabilirsin.

Mesela bu haftalık programım bu,inşallah fikir verir.
     Ders Programı
  • Evet kardeşim bende bu tarz bir şey düşünüyorum yani o gün o konuları hallettikçe program yerine oturur inşallah saatle çalışmak strese sokuyor beni teşekkürler yardımın için

• quote:

Orijinalden alıntı: azalean

Beyler bayanlar merhaba. Ben mezun sayısal bir arkadaşınız ve bir maruzatım olacaktı. Bugun finalde ilk dersim başladı bende kendime bir ders programı hazırlayayım dedim, masada uzun zamandır oturuyorum ama halen uygulanabilir bir program hazırlayamadım lütfen bana güzel bir program için ipucu verin veya kendi hazirladiginiz bana ornek olabilecek bir program gösterin. Ve de su saat olayını gerçekleşiremiyorum yani örneğin vektörler konu+soru 2 saat diyorum ama 2 saatte bitmiyor yani ben saat değilde günlük konu olarak çalışmak istiyorum doğru mu sizce. Uzun oldu birazcık pardon Şimdiden teşekkürlerr

Insan beyni makina degildir.Programlanamaz.Onun yerine yatmadan önce bugun bunu yaptim.Bugun boyle yapacaktim.Yarin sunlari yapacagim diye hareket edersen cok yararli olur.

• Aynen kesinlikle katılıyorum işte benim programımda bu şekilde olacak yani yukarıdaki arkadaşın programı gibi. O gün tamamlamam gereken konuları belirleyip tamamlamaya çalışacağım sağol kardeşim yardımın için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tabletten ders çalışanlar
    3 yıl önce açıldı
    Python ders önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.