Şimdi Ara

Dersane Yerine İse Gitsem Babam Anlarmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu son senem acik liseye gectim.Dersane mezun sinifa geliyordumda.İs buldum Burgerda sabah gidip 5 te cikicam.Babama soylesem ise gitceksen okulu niye biraktin diyecek.Bende 12 lerin sinifa geceyim diyorum.5 den 7 ye kadar.Evede doping hafiza alicam oyle yapmayi planliyorum.

Babam sizce anlarmi bu durumu ?

• Neden bunu yapmak istiyorsunuz?
    Kesinlikle dersane YERİNE işe gitmeyin. O dersaneye gideceksiniz diye çabalayan ücretini ödeyen ailenize yazık. 5-7 dersaneye geçerseniz bu sefer sabah evden çıktığınızda nereye gittiğiniz sorgulanmayacak mı?
    Açık liseye geçiş yapma sebebiniz nedir?
  • Yorum yokmu
  • bi yerde patlak verirsin bence
  • Dershane babana mesaj yollayabilir
  • Babana kendi paramı da kazanmak istiyorum desen daha hoş karşılamaz mı aslında
  • Neden bunu yapmak istiyorsunuz?
    Kesinlikle dersane YERİNE işe gitmeyin. O dersaneye gideceksiniz diye çabalayan ücretini ödeyen ailenize yazık. 5-7 dersaneye geçerseniz bu sefer sabah evden çıktığınızda nereye gittiğiniz sorgulanmayacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gzm83

Neden bunu yapmak istiyorsunuz?

güzel demişsiniz
  • Ya senin okumaya niyetin yok boşuna aileni oyalama söyle okuldan ayrıl.
  • Ayni konuyu surekli surekli acmanin mantigi ne peki? Okumaya niyetin yoksa soyle ailene onlar da bosuna cabalamis olmasinlar. Burgerda calisip kazandigin parayla nabican peki? Bos bi seyler pesindesin adim kadar eminim.
  • iş her zaman bulabilirsin, eğitim için kaçırdığın yılların asla geri gelmez
  • quote:

Hocam bos durunca canim sıkılıyor bu yuzden.Hemde biraz para iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: BohemianRhapsody

Dershane babana mesaj yollayabilir

Velim annem oldugu icin mesaj ona gidiyor.Annem beni karistirma dedi
  • quote:

+1

Konu sahibi daha farkında değil ama ilerde çok pişman olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

quote:

+1

Hocam okula gitseydimde gene aksam gelicektim dersaneye.Universiteye para yatirmi yapiyorum
  • Bunlar ne kadar salak salak işler. Zaten adamın dersaneye bastığı parayı sen gidp kazanacaksın. Hem babana yalan söylemiş, hem kazandığın para ailenden çıkmış hem de dersaneye beleş para vermiş olacaksın. Zeka küpü hll
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mianfei

Bunlar ne kadar salak salak işler. Zaten adamın dersaneye bastığı parayı sen gidp kazanacaksın. Hem babana yalan söylemiş, hem kazandığın para ailenden çıkmış hem de dersaneye beleş para vermiş olacaksın. Zeka küpü hll

Dersanaye mezunlarla degilde 12 lerle aksam gelicem kardesim
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

quote:

+1

Hocam 2 saat dersane

Eve gelincede doping hafiza ile calisicam
  • Ailenden gizli kapaklı iş yapma, onlar seni dershanede bilecek.Hadi diyelim dershane arayıp aileni bilgilendirmedi.Ya dışarıda başına bir iş gelirse ozaman ailene nasıl açıklayacaksın durumu.Öyle bir durumda ailene yaşayacağın sıkıntıyı üzüntüyü düşün bir.Sana benden bir tavsiye, geç babanın karşısına adam gibi ciddi bir şekilde açık açık konuş sebepleriyle birlikte açıkla durumu.
  • Kardeş bence bu sene adam akıllı derş çalış universiteye geçtin mi part time çalışırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: başaran

Ailenden gizli kapaklı iş yapma, onlar seni dershanede bilecek.Hadi diyelim dershane arayıp aileni bilgilendirmedi.Ya dışarıda başına bir iş gelirse ozaman ailene nasıl açıklayacaksın durumu.Öyle bir durumda ailene yaşayacağın sıkıntıyı üzüntüyü düşün bir.Sana benden bir tavsiye, geç babanın karşısına adam gibi ciddi bir şekilde açık açık konuş sebepleriyle birlikte açıkla durumu.

Dayak yerim oyle kardes
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.