Şimdi Ara

Dershane

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kacinci sinifta dersaneye gitmek daha iyi olur sizce?Ve Ygsye ne zaman calismaya baslamaliyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BlueLightTr B kullanıcısına yanıt
    12. sınıfta gitmek yeterlidir diye düşünüyorum,YGS'ye de Temmuz'da başlamalı bitirebilirsen Ekim'e kadar,bitirmelisin.
  • BlueLightTr B kullanıcısına yanıt
    Lise 3 en uygunu bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueLightTr

Kacinci sinifta dersaneye gitmek daha iyi olur sizce?Ve Ygsye ne zaman calismaya baslamaliyiz?

dershane yerine özel ders tercih ederim... 9. sınıftan başlaman gerekirdi.. ilk 5k için falan. (11 biterken senin herşeyi bitirip (mat1,mat2) 12 de tekrar etmen gerekir.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: william thomsen

quote:

Kacinci sinifta dersaneye gitmek daha iyi olur sizce?Ve Ygsye ne zaman calismaya baslamaliyiz?

dershane yerine özel ders tercih ederim... 9. sınıftan başlaman gerekirdi.. ilk 5k için falan. (11 biterken senin herşeyi bitirip (mat1,mat2) 12 de tekrar etmen gerekir.)

yav he he . Adama bak 9 sınıfta baslaman gerekırdı ılk 5 k ıcın felan dıyor ayran felanmı ıcıyorsun sen dostum . 11 sınıfın yazında dershaneyle baslayıp ılk 2 3 k olanlar var bırsey bılmıyorsun barı konusma 12 sınıfta gıtmek yeterlı dostum sındıden basla ygsye..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10.sınıfa geçtim bu sene işte arkadaşlar Yani demek istediğim tamam günü gününe tekrar ediyorum dersleri falanda sıkı bir test çözmeye bütün konular karma olarak ne zamn başlamalıyım :)
  • 10.sınıfa geçtiysen daha erken ama 10.sınıf konularını iyi oturt.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mezun senesi dershane
    geçen yıl açıldı
    MEZUN SENESİNDE DERSHANE
    3 yıl önce açıldı
    Dershane
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 10.sınıfın sonuna kadar işlenen konuları tekrar ediyim.Sonra seneye yaz tatilinde çalışmaya başlayım demi ? @Perfect_Stranger
  • Yeterli olur.

Bu arada yıl sonu not ortalamalarını yüksek tut.9.sınıf kaçtı mesela?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mysterious -- 30 Temmuz 2013; 22:48:48 >
  • Okuyo msuunuz yada Üniversite demisiniz ? :)
    @Perfect_Stranger
  • quote:

Okuyo msuunuz yada Üniversite demisiniz ? :)
    @Perfect_Stranger

Yok ben mezun olarak yeniden hazırlanacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hukukcuk

quote:

quote:

yav he he . Adama bak 9 sınıfta baslaman gerekırdı ılk 5 k ıcın felan dıyor ayran felanmı ıcıyorsun sen dostum . 11 sınıfın yazında dershaneyle baslayıp ılk 2 3 k olanlar var bırsey bılmıyorsun barı konusma 12 sınıfta gıtmek yeterlı dostum sındıden basla ygsye..

500 alanları bi inceler misin? Sen çok biliyorsun ya...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hukukcuk

quote:

quote:

500 alanları bi inceler misin? Sen çok biliyorsun ya...

Sen ne diyorsun ya? Birşey bilmeden milletin aklını bulandırıyorsun. Bu iş belli olmaz adam 4 sene çalışır sınavda dökülür misal düz mantık. Adam son sene çalışır 450 460 alır. Zaten arkadaş 500 Puan gibi bir hedefi yok. 500 Puan alan adam 5K mı oluyor? Bi git Ya senin gibi birisiyle tartışmam bile hata...

• 74 ama çalışmadım okulda iyi 451 ortla girdim de yattım hep :( @Perfect_Stranger
  • quote:

74 ama çalışmadım okulda iyi 451 ortla girdim de yattım hep :( @Perfect_Stranger

10-11-12 de daha yüksek tutmaya bak.90 küsür ortalama yap.
  • hedefine göre değişir bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.