Şimdi Ara

Dershane seçimi :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. Bu sene lise 4 oldum ygs ve lys için iyi bir dershane arıyordum ama geride bıraktıgım 3 senelik lise hayatında ders konusunda bilgi birikimimi yeterli düzeye getiremedim. Kısacası tembellik yaptım, yattım durdum ve son seneye girmiş bulunuyorum büyük sınav öcnesi :d
    sizden yardım istedigim konu şu;
    temelim fazla olmadıgı için benle ilgilenecek disiplinli bir dershaneye ihtiyacım var.. bunun için ismi bilinen büyük dershanelere mi gidiyim küçük kat dershanesimi.. aslında küçük dershanler daha mantıklı gözüküyor ama kaliteli ve küçük bir dershane bulabilir miyim bilmiyorum. Bir de sizden tavsiye edebileceginiz ankara içi, hocaları ve disiplini iyi olan küçük veya büyük dershanler varsa isimlerini almak istiyorum.. Kızılaya gidip araştırcam ama yüzlerce dershane var. seçenekleri aza indirmiş olurum tavsiyelerinizle.. Yardım edin lütfen :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakma Psişik -- 21 Temmuz 2010; 14:21:13 >

• tercih yapmanın ne kadar zor olduğunu nerden öğrendin acaba daha 12sin
  • yakın olana git işte. 3 aşağı 5 yukarı aynı eğitim ve ilgi veriliyor. herşey senin elinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi (dark) -- 21 Temmuz 2010; 15:39:01 >
  • evet bilmeden konustum ama ilk bşta yazacagım mesaj farklıydı başlıgı o şekil yaptım sonra konuyu degiştirince başlıgı da ellemedim.. degiştiriyorum başlıgı saçma oldu farkındayım :d..
  • ya evet herkes aynısını diyor ama iyi ilgilenilmesi benim için önemli.. kendime pek söz geçiremiyorum biraz da ilgi istiyorum sanırım ondan olabilir böyle didik didik aramam..
  • muhafazakar bi dersaneye git.
  • TM isen Üçler MF isen Nesibe
  •  Dershane seçimi :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.