Şimdi Ara

Dershane sınavında rahat geçtiğin insanların sınavda senden yüksek yapması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dershanedeki sınavlarda(Türkiye geneli dahil) hep geçtiğim birilerinin sınavının benimkinden iyi geçmiş olması beni nedense sinirlendiriyor. Özellikle bir arkadaşımın annesi var ki.. Geçen sene onunla neredeyse aynı sıralamamız vardı.İkimiz de mezuna kaldık. Kadın anneme seneye de olmazsa özele veririm bizde ev mi yok satarım okuturum demiş. Kızını yıl boyunca özel hocalarla çalıştırttı. Bizim dershaneye sınava geliyordu i. Sınavda geçiyordum onu. Sınavı baya iyi geçmiş. Normalde hep geçtiğim birisiydi. O kadar sinir oluyorum ki. Kötü geçseydi de zaten iyi bir üniversitede istediği bölümü özel de olsa okuyacaktı. Annesi annemi görünce illa kendini övüyor. Parasını övüyor. Böyle insanlardan nefret ediyorum. Keşke kimse haketmeden zengin olmasa

• Hocam nadiren de olsa rastlanıyor böylelerine şans diyelim .
  • cılgınsharky kullanıcısına yanıt
    Şansın böylesi
  • Seni geçtiği ne malum?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasbinallah...

Sinavda o kisiyi gecmis olsan bu sefer de onca ozel ders alip beni gecemedi diye dalga gecmek icin konu acacagina adim gibi eminim; o yuzden kudur, kahrol, cildir, agla. Sinava sidik yaristirmak icin mi giriyorsun, gelecegini insa etmek icin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trmeto kullanıcısına yanıt
    Hocam bu bakış açısını nasıl yakaladın? Yoksa sen bu hikayedeki o kız gibi birisi misin? Yani seninle dalga mı geçildi bu konuda? Öyle değilse seni ekleyeyim önemli bir problemle karşılaştığımda farklı bakış açısı yakalamak için senden yardım isteyebilirim eğer sende kabul edersen
    İnsanları tanımadan, yaşadığı şeyleri yaşamadan bilip bilmeden(ki nerden bilebilirsin ki) yapmamış olduğu eylemler hakkında yorum yapma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Threshin hooku T kullanıcısına yanıt
    Netlerini biliyorum kendiminkileri de inşallah yanlış hatırlamıyorum
  • Kadının hava atması doğru değil,gıcık bir davranış ama geriye kalan konularda trmeto ya katılıyorum.

• Hocam hırslı insanlarsa etrafındakilere kolay kolay kötü geçti demezler

Bu arada geçen sene geçtiğim neredeyse herkes sollamıştı beni hiç sinirlenemedim ama oluyor böyle şeyler çokta şey etme

• quote:

Orijinalden alıntı: eprublink

İnsanları tanımadan, yaşadığı şeyleri yaşamadan bilip bilmeden(ki nerden bilebilirsin ki) yapmamış olduğu eylemler hakkında yorum yapma
    Sen maliye calisani misin da milletin hak etmeden zengin olduguna kanaat getirdin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gollume

Hocam hırslı insanlarsa etrafındakilere kolay kolay kötü geçti demezler

Bu arada geçen sene geçtiğim neredeyse herkes sollamıştı beni hiç sinirlenemedim ama oluyor böyle şeyler çokta şey etme
    Ben gideyim de istediğim yere onlar da gitsinler sonum olarak onlar da çalıştı ama işte neyse
  • Çevresinin ne yaptığına, ne dediğine önem verem birinin yakınması. Kim ne yapmış, etmiş, boş verilmeli ; insan sadece kendisiyle ilgilenmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC547EB8D -- 8 Temmuz 2019; 2:23:12 >
    Kardeşim ben kaymakamım onlar da bizim köyün mirasçıları dedelerinden villaları(çoğul eki) kaldı şimdi ben de diyorum ki o villaları devlet hazinesine mi katsam bahçelerinde tarım yapılmıyor çünkü
  • Haklısın
  • Niye hak etmeden olsun ki zengin anası babası çalışmış kıza gelecek inşaa edecekler helal olsun.

• Hocam kızda öyle yapomu yapmıyorsa annesinde suç var kızda yok geçebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CODE BUSCH -- 8 Temmuz 2019; 10:28:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DENEME SINAVI GERÇEK SINAVA BENZEMEZ CANIM BENİM KİM KİMİ YERSE AZ ÖTEDE AĞLAYIN

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.