Şimdi Ara

Okul sınavlarını bu kadar önemsemeli miyim? :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler delirmek üzereyim.. Sınavlardan 2-3 alınca cok üzülüyorum.. Okul puanım dusuk gelecek diye kaygılanıyorum.. daha lise 2 yim ama yine korkuyorum.. Sizce bu kadar önemsemeli miyim? yoksa salla gitsin mi demeliyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: FunkyCJ

anladığım kadarıyla çok meraklısın bu ygs-lys'ye ama zeki değilsin ve çalışmıyorsun galiba. bence bırak zorlama herkes okuyacak diye bir şey yok :D

Boş boş konuşma
  • çalışmazsan 2-3 alman gayet doğal. ayrıca okulu önemse. şimdi dersleri kaynatmak, derslerde uyumak güzeldir. ama dersleri dinle, konuları öğren, sınavlara çalış ve pekiştir. sonra lys'ye 80 gün yeter mi dersin, net.
  • Benim yaptığım en büyük hata, sınavlara çalıştım ama sınav için çalıştım sınav olacağı günün bi öncesi deli gibi çalışıp geceleyip sınava girerdim yüksek not alırdım ama lise 4 e geçtiğimde elimde hiç bişey kalmadı, konuları yetiştirmekle uğraşıyorum.

Yani anlıyacağın sınav konularına çalış ama ygs lysye hazırlanıyormuş gibi çalış, sınavı yapmak için değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÀnıL

quote:

Orijinalden alıntı: FunkyCJ

anladığım kadarıyla çok meraklısın bu ygs-lys'ye ama zeki değilsin ve çalışmıyorsun galiba. bence bırak zorlama herkes okuyacak diye bir şey yok :D

Boş boş konuşma

FunckyCJ biraz kaba yazmış ama doğru yönleri de var.
    Ben seni bu eğitim bölümünde görüyorum hep YGS muhabbetine giriyorsun.Bana sorarsan şimdilik YGS'yi bir kenara bırak okuluna bak.Ders çalışmıyorsun,eğitim bölümüne giriyorsun.Çünkü,bu şekilde kendini oyun oynamıyorum yararlı bilgiler alıyorum diye kandırıyorsun.
  • peki bu okul puanını bu kadar kafama takmalı mıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

peki bu okul puanını bu kadar kafama takmalı mıyım

Sanki takmıyorsun.Kendini kandırma boş işlerle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A Man

quote:

Takıyorum işte. Takmıyorum demedim ki
  • quote:

quote:

quote:

Neyse benim sınavım var ona hazırlanacağım.Eğer sen de takıyorsan bu kadar sende hazırlan büyük ihtimal yazılı dönemindesinizdir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Neyse benim sınavım var ona hazırlanacağım.Eğer sen de takıyorsan bu kadar sende hazırlan büyük ihtimal yazılı dönemindesinizdir.

Tamam sagol

• bu arkadaşı burda küçümseyenler siz sanki her yıl deli gibi ygs lys calıstınız.sizde kendinizi kandırmayın çoğu kişinin hali ortada son 10 gün cart curt saçma sapan konular açanlar var koca bir ygs konusunu 10 günde bitirirsin zaten.herkes bi öğüt verme çabası halinde ha doğru siz ilk 1000 e giriyordunuz demi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Captain9

bu arkadaşı burda küçümseyenler siz sanki her yıl deli gibi ygs lys calıstınız.sizde kendinizi kandırmayın çoğu kişinin hali ortada son 10 gün cart curt saçma sapan konular açanlar var koca bir ygs konusunu 10 günde bitirirsin zaten.herkes bi öğüt verme çabası halinde ha doğru siz ilk 1000 e giriyordunuz demi

:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Captain9

bu arkadaşı burda küçümseyenler siz sanki her yıl deli gibi ygs lys calıstınız.sizde kendinizi kandırmayın çoğu kişinin hali ortada son 10 gün cart curt saçma sapan konular açanlar var koca bir ygs konusunu 10 günde bitirirsin zaten.herkes bi öğüt verme çabası halinde ha doğru siz ilk 1000 e giriyordunuz demi

ya bi' bitmediniz siz de arkadaş, "zaten ilk 1000'desiniz siz değil mi yæææ." sen de çalışmayı bırakmışsın milletin netlerini mi takip ediyorsun?

adam çalışmıyor, ben buraya ne zaman girsem arkadaş da burada. tamam, üniversite sınavını bilincinde olmak güzel şey ama bunun bilincinde olmak aynı zamanda çalışmayı, okulu ihmal etmemeyi de gerektirir. her neyse.

benim anıl'a önerim, ygs topuna şimdilik girme. sen öncelikle 10. sınıfı eksiksiz olarak tamamla. yazın da 9. sınıfı hallet. 11. sınıfa başlarken benim 9 ve 10'dan eksiğim yok diyorsan emin ol son senende çok büyük rahatlık yaşarsın, tabii 11. sınıfı da güzelce hallederek. 11'in son zamanları da ygs'ni kasmaya başlarsın. bak ben üç yıl boyunca yattım, şimdi lys nasıl yetişecek derdindeyim, yaşadım biliyorum yani. dediklerimi dikkate al, iki yıl sonra lys'yi dert etmene gerek kalmayacak.

• duz lisede 2-3 aliyorsan durum malesef vahim arkadasim

• quote:

Orijinalden alıntı: Verstrahlt

duz lisede 2-3 aliyorsan durum malesef vahim arkadasim

Ben duz lisedeyim bizim matematikcinin sordugu bazi sorulari gorursen ... A diye acik kalir agzin ben bu zamana kadar soru gormemisim dersin .. o zaman her liseyi ayni kefeye koymamayi ogrenirsiniz.

• düz lisede zaten okul ilk 5 i hariç kimseye adam gibi puan gelmez deliliğe gerek yok böyle giderse 60 lık sistemde 40 45 falan alırsın son düzenlemelerle 47 seviyesine çekilebilir ama sen yinede kafaya takma
  • güzel kardeşim sana tavsiyem şu: diploma notun 70'in altına düşmüyorsa istediğin gibi yatabilirsin derslerde. konulara şu an da ne kadar çalışırsan çalış unutacaksın son senende. ben lise boyunca yattım ama ortalamam 70'in altına hiç düşmedi hep teşekkür belgesi getirdim.

ygs, lys'ye dair tek ve çok önemli tavsiyem şu: 11. sınıftayken aynı anda 9.sınıf konularını tekrar et özellikle matematik ve sosyali yalayıp yut. bu şekilde 12'de ygs'ye fazla zaman ayırmana gerek kalmaz sadece soru çözersin ve lys'yi rahatça çalışabilecek zamana erişebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalevi33

güzel kardeşim sana tavsiyem şu: diploma notun 70'in altına düşmüyorsa istediğin gibi yatabilirsin derslerde. konulara şu an da ne kadar çalışırsan çalış unutacaksın son senende. ben lise boyunca yattım ama ortalamam 70'in altına hiç düşmedi hep teşekkür belgesi getirdim.

ygs, lys'ye dair tek ve çok önemli tavsiyem şu: 11. sınıftayken aynı anda 9.sınıf konularını tekrar et özellikle matematik ve sosyali yalayıp yut. bu şekilde 12'de ygs'ye fazla zaman ayırmana gerek kalmaz sadece soru çözersin ve lys'yi rahatça çalışabilecek zamana erişebilirsin.

malesef 9.sınıf notum cok dusuk.. bundan sonra yukseltmeye calısıyorum kısacası aklım başıma geldi denebilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalevi33

güzel kardeşim sana tavsiyem şu: diploma notun 70'in altına düşmüyorsa istediğin gibi yatabilirsin derslerde. konulara şu an da ne kadar çalışırsan çalış unutacaksın son senende. ben lise boyunca yattım ama ortalamam 70'in altına hiç düşmedi hep teşekkür belgesi getirdim.

ne güzel tavsiye veriyorsunuz. adam gibi çalışılan konu unutulmaz. ben hiç çalışmadım ama dersleri dinlediğim kadarıyla kendime bir temel oluşturdum. ben şu seksen gün için şuna güvenirken sen çalıştığın konuyu unutursun diyorsun he mi? komik.

onuncu sınıfı şimdi, dokuzuncu sınıfı yazın hallet. on biri de zamanında bitir. on birin son zamanları ve yazdan itibaren ygs kasar, on ikide fazla sarkmadan ygs'yi halledersin. lys adına da sıkıntın olmaz. bunu beğenmiyorsan yat.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.