Şimdi Ara

DERSHANE SINAVLARINA GİRMEYEN KAYIP MI EDER?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • az önce deneme fobim var diye konu açmış bir arkadaş, benim deneme fobim yok fakat dershane fobim var. girenlere elbette faydası olur ama girmemenin ne gibi bir zararı olabilir? mezunum ve sene başında bir yer bulup anlaşamadım onun için hiçbir sınava katılmadım. türkiye geneli denemelere bile maalesef.

kendim evde deneme çözüyorum düzenli olarak. şu an bölüm denemeleriyle uğraşıyorum yakında genel denemelere başlayacağım. şu anki netlerim hedefimin gerisinde ama çok büyük fark yok arada. bir arkadaşım sınav ortamı sürpriz olur, olur mu öyle git gir falan diyor ama bu saatten sonra hiç katılasım yok.

benim durumumda olan birileri var mı merak ettim. ayrıca ankara'da mezun öğrenci kabul eden kaliteli denemeleri olan bir yer varsa pm'den veya konu üzerinden lokasyon bildirirseniz sevinirim.

• Aynı sorun hafiften var bende de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sivri uç kullanıcısına yanıt
    hafiften nasıl oluyor hocam giriyor musun girmiyor musun yani
  • Hocam dershaneye gidemiyorsanız bi kütüphaneye falan gidin bence, yani deneme çözerken etrafınız kalabalık olsun biraz dikkat dağıtıcı unsurlar olsun. Sınava hazırlıkta işinize yarar bu bence

• omerfee kullanıcısına yanıt
    mantıklı aslında hocam sağ olun. çünkü geçen sene sıralamamın türkiye geneli sınavlarla pek alakası olmadı. bazısından iyi bazısından kötü geldi. mesele ortama adapte olmak en iyisi şöyle kalabalık gürültülü bir kütüphane bulayım.
  • evet baylar var mı denemelere girmeyen? olm birisi de çıkıp ben de pek girmiyorum, hiç girmedim falan desin. çok mu büyük dezavantaj

• Ben çoğuna girmiyorum kalitesiz denemeler yapiliyor diye, yerine evde piyasadaki fıstık gibi denemelerden yapiyorum, 3 ay önce falan 70 tyt 40 ayt yapiyordum, 3 aydır kendi denemelerimi çözüyorum, dershaneden de 6-7 denemeye girmişimdir, şuan 90 tyt 65 ayt yapiyorum. Yani deneme çözmek çok önemli, dershaneyle çözmüyorum diyorsan mutlaka evde çöz deneme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uzun zamandır hiç toplu denemeye girmedim. En son SBS için girmiştim heralde.

Benim gibi olan var mı? Denemeyi evde kendisi çözen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Rebel -- 16 Mayıs 2018; 4:45:13 >
  • +1. mezunum sınav ortamını biliyorum. inanın o an odaklanırken etrafınızdakilerin cümlelerini altını harthurt kalemle çizişini bile duymuyorsunuz. Siz odağınızı verdikten sonra ortamın farkına varmazsınız. Dershane denemeleri kalitesiz, illa kalabalık bi ortam istersen arkadaşın dediği gibi elindeki denemeleri kütüphanelerde çözmeye git son 1 ay, haftada 1 yapabilirsin bunu.

not : yalnız değilsin sıkma canını
  • Piyasada güzel deneme yapan HİÇ BİR KURUM YOK !!!

Geçen sene Fen Bilimleri'ne giderdim,o zaman da söylerdim bu soruların tarzı ÖSYM gibi değil çıkmaz diye,çıkmadı da zaten

Hele bu sene elime yaklaşık 5 10 tane Fen Bilimleri denemesi geçti TYT AYT olarak,bu sene daha da bozmuşlar sorular bu sefer de aşırı kolay olmuş

Halen üslü köklü sayıları abartmışlar,ygs tarzı matematik soruları koymuşlar,yeni tarz Türkçe sorularını bile koymamışlar (şu 2 cümle verip birleştirilen soru tarzı)

En iyi denemeler piyasada zaten

Bir kaybın yok ama seri deneme yapcak denemen yoksa belki bir paket olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.