Şimdi Ara

Dershanede konu ilerleme sırası hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar büyük ihtimalle 2. mezuna kalacağım, sıralamaların açıklanmasını bekliyorum lakin daha önce forumda birkaç yerde sebebini yazmıştım tekrar yazmak istemiyorum başlığı uzatmak için. Başlamayı düşündüğüm dershanede konular bir TYT bir AYT şeklinde gidiyor şu şekilde anlatayım:

Matematik için TYT'de sayılar işleniyor sonra AYT için Polinomlara başlanıyor sonra Geometride üçgenlere başlanıyor. Temelim iyi bu tarz ilerleme sırası için sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum lakin sizin görüşlerinizi merak ediyorum.

Fen dersleri için de TYT-AYT bağlantılı konu varsa ikisi ortak işlenip bitiriliyor -mesela TYT'de Periyodik Sistem var ve AYT'de de var ikisini birlikte işleyip bitiriyorlar- aynı şey Fizik dersi için de geçerli mekanik konuları vs.

Fakat bunun şöyle bir dezavantajı var sanırım TYT Şubat gibi komple bitiyor, AYT ise Mayıs'ın başı-ortası gibi bitiyor sizce TYT'nin bitme süresi geç mi olur? Temelim var lakin evde kaldığım zaman ders çalışamıyorum yaşadığım yerde düzgün kütüphane de yok o yüzden dershane tek seçenek kalıyor mecburen. Ayrıca 1 aylık süreçte TYT Matematik, Geo ve Türkçeden soru bankası çözmeye başladım ve bu sene kalan denemeleri bitirmeye başladım sonuçlar açıklanana kadar riske atmamak için. Fen derslerini de dershaneye bırakmak istiyorum evde kendim düzgün çalışamıyorum diye -matematiğim vs. bir nebze iyi o yüzden evde matematik türkçe falan çalışırken zorlanmam- Bir olay daha var dershane başladığı zaman bildiğim konuları tekrar dinlemeli miyim bilmiyorum tabii ki tekrar amaçlı dinlenebilir ya da soru bankası çözebilirim derste veya derse girmeyebilirim bu konuda siz ne yapardınız merak ediyorum. Bazı yerleri anlatamamış olabilirim lütfen kusura bakmayın dostlar. Görüşleriniz benim için değerli hepinize teşekkür ederim şimdiden.

• günceldir dostlar

• güncel

• güncel

• hocam konunun nasıl işlendiği falan filandan ziyade dershanede derece yapacak öğrencilerin bol bulunması, dershanenin sistemli, düzenli olması daha önemli bunu zaten içeri girdiğinde atmosferinden anlarsın bence bunlar daha önemli bu sınav biraz da psikolojik bir eleme sınavı benim gibi sınavdan önce 4 5 kilo vermemen ve dershanede doğru düzgün derececi olmaması sebebiyle kendini iyi sanmaman gerekiyor.

• refine1e kullanıcısına yanıt

hocam aslında gideceğim dershane tam konu ilerleme sırasında bana göre lakin geç bitiriyorlar galiba biraz ya da ben anlamıyorum bitirme süresini. dershane öğrencileri de gayet iyi yani bu sene öyleydi gelecek sene nasıl olur bilmiyorum ama zaten seviye belirleme sınavı yapıyorlar sınıflara ayırıyorlar en düşük en üst düzey aynı ilgiyi gösteriyorlar lakin en üst sınıfta biraz daha öğrencilerin isteğine göre ilerliyorlarmış o yüzden biraz umutluyum bu konuda

• isterseniz evde çalışın.Bulunduğunuz dershane ile anlaşın sadece denemelere gireyim deseniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ben sizin yerinizde olsam dershaneden 1-2 konu önde ilerlerdim.Bilgiye ulaşmak sıkıntılı değil özellikle bu çağda.Kafanıza takılan soruları dershanenizdeki hocanıza sorarsınız.Dershanede tekrar amaçlı dinlemiş olursunuz

• Meliodas.xr kullanıcısına yanıt

hocam evde çalışamıyorum yanda inşaat var, çocuk var vs. o yüzden bu sene de böyle gitti zaten düzgün kütüphane olsa oraya giderdim lakin o da yok. yoksa sene başında öyle yapmayı düşünüyordum ama nasip olmadı malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96FD16C89 -- 30 Haziran 2021; 21:16:22 >
  • Hocam bu bahsettigˆiniz s¸ekilde tu¨m senenizi geçirecekseniz hiç mezuna kalmayın. Çalıs¸malarınızın yu¨zde 70 ini evdekiler/ku¨tu¨phanedekiler olus¸turmalı
  • Geç bitmiş olur tyt evde kendin hızlı ilerle her ne kadar çalışmamış olsan bile 12+ mezunda tyt bilgilerinin çoğunu öğrenmişsindir atla deve değil
  • Hep öyle konuşulur sene başı çok cazip gelir hiçte olmaz. Ben dershane ile hazırlandım yüksek ihtimal mezuna kalacağım dershaneye gidersem adam değilim dershane sadece sosyalleşmelik bir yer söylenen şeylerin çoğu yalan.Sosyalleşmeyi halledebilir ve kendinizi disipline edebileceğinize inanabiliyorsanız evden gidin
  • TheNet1447 T kullanıcısına yanıt

hocam zaten dershaneden sonra dershanenin çalışma sınıfları var orada takılacağım eve gitmeyeceğim zaten gitsem evde o gürültüden, işlerden çalışamam. keşke düzgün kütüphane olsaydı da dershaneye gitmemiş olsaydım ama maalesef hocam. kütüphanenin interneti çok kötü ve masaları sandalyeleri dar rahatsız edici.

• doyourenouncesatan kullanıcısına yanıt

kişiden kişiye değişir hocam ben de geçen sene mezuna kalırken evde kendim hallederim yemişim dershaneyi diyordum lakin öyle olmadı adamlar pandemide ve bu krizde neylerine dayanarak inşaata başladı hiçbir fikrim yok üstelik evdeki işlerde ayrı bir boyut

• yok hocam zaten sıkıntı değil ben kendim bitirdim çoğu şeyi tekrar amacıyla o konuları dinlerim yapacak bir şey yok pek

• şimdi kral ben daha yeni 12 oldum ama bu konularda biraz tecrübeliyim. Bir tyt bir ayt işini daha önce denemişler mi onu bir sormak lazım ilk senin senende deneyeceklerse tam bir kumar çünkü hiçbir şey tam olmuyor (geçen sene 11 de bizde böyle bir dershane ile anlaşmıştık). Ortamı güzelse bence gidebilirsin konulardan yana sıkıntım yok demişsin gördüğüm kadarıyla hem genel tekrar olur hemde ortam seni çalışmaya zorlar. Ama sakın konuları yetiştirmek konusunda dershaneye bırakma kendini çünkü çok köklü geçmişi olan bir yer değilse %99 aksaklıklar olacaktır
  • 2 arkadaşım gidiyordu. birisinin mart gibi bitti -sınıflarının seviyesi biraz düşük- birisinin şubat gibi bitti komple -ayt ile birlikte götürüyorlar dediğim gibi- mayısın ortaları gibi de tüm ayt konularını bitirmişler aga

• referansın varsa ortamda güzelse hayırlı olsun gitmeni tavsiye ederim
  • teşekkür ederim hocam başarılar dilerim size de

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.