Şimdi Ara

Dershaneden ayrılmak isdiyorum [YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2500TL lik bi fiyat ile kayıt oldum. ilk taksiti odedim ve ayrılmak isdiyorum ne yapmam gerek?

• Rica minnet ile olur... Bu arada özel değilse, neden ayrılmak istiyorsun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendım evde 7-8 saat calısıyorum ve dershaneye gerek duymuyorum dershaneye gittigim zaman tekrar yapmıs gıbı oluyorum acıkcası nedeni bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: JKuzan

kendım evde 7-8 saat calısıyorum ve dershaneye gerek duymuyorum dershaneye gittigim zaman tekrar yapmıs gıbı oluyorum acıkcası nedeni bu

Sözelci misin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayısalım
  • JKuzan kullanıcısına yanıt
    Dershane sizden kitap ve girdiğiniz ders ücretini alır başka ücret talep edemez velinizle gidin görüşün bence Ama dershaneyi etüt için kullan derslere girmene gerek yok bence sorularını götür yeter
  • Hocam bende 12yim yazılmayı düşünüyorum siz neden ayrılıyorsunuz ben konulardan çok geri kaldım yazılmalımıyım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kripton94 K kullanıcısına yanıt
    Yorumun için tesekkur ederım. dershane den cok ılerdeyım o yuzden bende etutlere gırmeyı dusunuyordum
  • RadioactiveRc R kullanıcısına yanıt
    durumunuzu anladım fakat yazılırsanız cok calısmanız lazım. bılıyosunuzkı 12 sınıflar ılerde gunluk 5 saat calısmayla halledersınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JKuzan

Yorumun için tesekkur ederım. dershane den cok ılerdeyım o yuzden bende etutlere gırmeyı dusunuyordum

Etütü kullanın derslere girmenize gerek yok yine gidin evde veya nerde rahat oluyorsa orda çalışın ama dershane bir açıdan hep ayakta tutuyor aksi türlü salma ihtimali oluyor dikkat edin buna
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.