Şimdi Ara

Dershanelerin fiyatları ne durumda?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar şu anda dershaneler ortalama kaç paraya mal olur? Siz gidiyorsanız ne kadara yazıldınız ve hangi şehir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Benim bildiğim 120 bin falan. Ben gitmiyorum

• Benim ilk senemde gittiğim dershane uygun fiyatlıydı o zaman, geçen bir öğrenci için arayıp sormuştum;

150k diye belirtmiştiler, referansla geldiği için indirim olur dedi. Tahminen 100-130 arası filandır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Petruccio P kullanıcısına yanıt
    Çok pahalıymış ya. Teşekkürler cevap için

• Sehoka kullanıcısına yanıt
    Indirimli hali bile o kadarsa yandık. Bu arada telefondan fiyat veriyolarsa yine iyi ben kimi arasam telefondan fiyat veremiyoruz diyor. Teşekkür ederim cevap için de.

• dershane baya boş iş 8.sınıfta gidip zaman kaybetmesem %1lik dilime girerdim %5 yaptım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam 100bin gene uygun olan dershane falandır. Benim arkadaşlarımdan 200 250ye yazılanı duydum ben istanbulda kaliteli dershanelere

• sonejderha1 S kullanıcısına yanıt
    Butikleri 100kya ayarlarsın kaliteliler 150k belki zorlarsın ankarada

• Dershane çalışmak isteyen için gereksiz bir yer eğitim hayatım boyunca hiç bir özel kuruma gitmedim bedava deselerdi gene gitmezdim sadece çalışma salonundan faydalanmak için birine gitmiştim zamanında 2 gün sürdü küyüphanede etüt saatinde çiftler yanyana oturamaz gibi bir kural asmışlardı girişe KAOSKEPSMODFLEXWİNS gitmemek için yeterli bir sebep o paralarla çok daha kaliteli şeyler yapılabilir. Gerçekten emek sarf eden 'birey' eksik kaldığı konularda ihtiyaç duyduğu oranda özel ders alır çok daha uyguna gelir geriye kalan bütçeden farklı şekillerde faydalanır.

• Keriz_avi

• ebobekok. E kullanıcısına yanıt
    Ben de kararsız kaldım kimse önermiyor heralde gitmemek en iyisi

• Panzer1437 kullanıcısına yanıt
    Çok pahalıymış ya 200 değmez bence ne kadar kaliteli olursa olsun

• fedamaster F kullanıcısına yanıt
    Ben de para yedirmek istemiyorum dershaneye ama tek başıma çalışmakta zorlanıyorum baya. Yine de kimse önermiyor dershane işini

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt
    Ya bana da para tuzağı gibi geliyor ama belki güzel bir düzene sokar diye düşünmüştüm

• sıralama indirimi ile 30kya gidiyorum. normalde 100k

• Dataya mı yazıldınız hocam? Eğer öyleyse online sistemi hakkında biraz bilgi verir misiniz. Almayı düşünüyorum ben de seneye ama sırf korsan olmasin diye parasını veren adama da çile çektirdikleri özellikler var diye biliyorum onlineda o yüzden biraz cekinceliyim. Video sirasinda tc sesli okunuyor diye duymustum bir yerden.

• DicleMech26 kullanıcısına yanıt

Aynen data,dediğin şeyler var,ders sırasında ekranda tc dolaşıyor bi de arkadan sesli okunuyor çok rahatsız edici bi de sadece tek cihazdan izleyebiliyorsun bilgisayarda kullanamıyorum o yüzden,kitaplara da kocaman korsan kullananların Allah belasını versin falan yazmışlar:)

• daxpc kullanıcısına yanıt
    Hangi şehir bi de sıralamanı sorabilir miyim

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt
    Ya bana da çok pahalı geliyor ama evde yapamıyorum yapmam gereken tek şey video izlemek gibi gözükse de. Anlamadığımdan değil ama belki dershane bir düzen sağlar diye düşünüyordum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.